Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dear Esther: Landmark Edition Steam'de Ücretsiz

 
 
Chinese Room ve Secret Mode şu anda Steam'de Dear Esther: Landmark Edition'ı ücretsiz olarak oyunculara sunuyor. Oyunu, 16 Şubat'a kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Dear Esther: Landmark Edition, yeniden yapım sürümüdür. Bu geliştirilmiş sürüm, ses geliştirmelerini ve yepyeni bir Yönetmen Yorumu bölümünü içerir. 
 
Dear Esther sizi çarpıcı derecede gerçekçi bir dünyaya, Hebrides'in dışında uzak ve ıssız bir adaya çekiyor. Siz yürürken bir ses bir mektubun parçalarını okumaya başlar: 'Sevgili Esther...'- ve son yılların en orijinal first-person oyunundaki yolculuk başlar.
 
Geleneksel oyunların aksine tamamen hikaye merkezli bir deneyim olan Dear Esther güzel manzaraların yanı sıra güçlü bir aşk, kayıp, suçluluk ve kefaret hikayesini süsleyen nefes kesici müzikler sunar.

Dear Esther: Landmark Edition, oyuncuların adayı keşfedip oyuna ilham veren şeyleri, The Chinese Room ve Rob Briscoe tarafından nasıl yaratıldığını öğrenmesini sağlayan bir Yönetmen Yorumu bölümü bulunur. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming atmosferik yürüme
ZeniMax ve Tango Gameworks, iOS ve Android için Hero Dice'ı Duyurdu League of Legends 2022 Kış Mevsimi'nin 4. Haftası Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız