Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Deadly Premonition'ın Ekonomik Başarısı Yok"

Oyun özellikle görsel yönden eleştirilmişti

     Bazı oyun otoritelerinin yerden yere vurduğu, Destructoid'in ise 10 üzerinden 10 verdiği korku oyunu Deadly Premonition'ın satışları oyunun geliştiricisini memnun etmemiş. Oyunun yönetmeni Hidetaka Suehiro'nun açıklamasına göre Deadly Premonition ekonomik başarı gösteremedi.
 
    Deadly Premonition'ın 6 yılda geliştirildiğini söyleyen Suehiro şimdi de Deadly Premonition: Director's Cut'ın yeni oyuncu kitlelerine ulaşmasını ve satış başarısı elde etmesi için çabaladığını söylüyor.  Böylece yeni bir oyun veya Deadly Premonition'a bir devam oyunu yapabilirmiş.
 
     Özellikle görsel yönden çok eleştirilen Deadly Premonition kimilerine göre 10-13 yıl önce piyasaya çıkan Dreamcast oyunlarından bile daha kötü grafiklere sahip. Tabi bu da oyuna olan ilgiyi doğal olarak düşürüyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox 360 ps3 sony Korku Macera aksiyon oyunu İgnition Entertainment Access Games
God of War: Ascension'dan Yeni Düşman Tasarımı Söylenti: Yeni Batman, Yeni Nesile Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

omeriyibas

13.2.2013 17:50:27

0
firmalar sızlanmaya başladı bile kesin yeni nesilde zam yapıcaklar ps2de 40 dolar olan oyunlar bu nesil 60 doara çatır çatır, satıldı, bu nesilde kesin 20 dolar daha zam yapacaklar, siz orijinal almaya devam ettiğiniz sürece bunlar sizi kazıklamaya devam edecek, bu jeneresyonda eğer boykot yapsaydınız bu önümüzdeki jenerasyonda 20 dolardan oyunlar satılırdı, gerçi bsc'de orijinal oyun için az propaganda yapmadı, sırf ithalatçılara para kazadırmak için yaptı, her yerde playstore'la aral reklamı var kör değiliz....

skulz

13.2.2013 13:53:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: ugrzhr36 Mal gibi tek platforma çıkartıp ne kazanc bekliyordunuz ki.
Künyede eksik var oyun Xbox360'da çıktı...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deadly Premonition
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız