Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead by Daylight Haziran'da PS4 ve Xbox One'a Geliyor

 
   2017'de PlayStation 4 ve Xbox One sistemlerine çıkış yapacağı duyurulan Dead by Daylight'ın net konsol çıkış tarihi açıklandı.
 
   Starbreeze Studios ve Behaviour Digital tarafından yapılan açıklamaya göre de Dead by Daylight 20 Haziran 2017 tarihinde Kuzey Amerika'da, 23 Haziran 2017 tarihinde ise Avrupa'da PlayStation 4 ve Xbox One sistemleri için $29.99 fiyat ile hem dijital hem de kutulu olarak çıkış yapacak. 
 
   Dead by Daylight kısaca, vahşi bir katil ya da hayatta kalmaya çalışan kişiyi oynadığımız (4vs1) asimetrik multiplayer hayatta kalma korku oyunudur. 
 
   Dead by Daylight şu anda PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead by Daylight PS4 Xbox One
GTA Online için Tiny Racers Duyuruldu; 25 Nisan'da Geliyor Atlus, Birçok Persona Alan Adı Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.4.2017 07:42:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Konsola geç gelme sebebi oyunun tamamlanmadan çıktığı için kaynaklanıyor çünkü yapımcılar bu şekilde söylemişti canlı yayında aslında almamış olanlar şimdi daha şanslı tam sürüm ile oynayacaklar buna ek olarak daha fazla oyuncu ile oynama şansı olacak.
Çok zorlama olmuş ama bu kendini avutmanı salıyorsa ve seni daha mutlu bir insan yapıyorsa seni mi kırıcaz öyle kabul edelim. Ama senin mantığınla gidersek Gta5 Pc için daha sonra yüksek grafik kalitesi ve fps kameralı versiyonu ile çıktığı için oyunu Ps3 te satın alan insanlardan daha şanslılar dimi? Yani Gt5 oyununu Ps3 zamanında oynayanlar şanssız daha geç ama tam versiyonunu oynadıkları için Pc sahipleri şanslı? Enteresan bakış açısı ama dediğim gibi sen böyle avunuyorsan varsın öyle olsun :) Yaşı küçük konsolcu kardeşlerimizi üzmeyiz biz Pc platformu kullanan abilere yakışmaz öyle şeyler.

BSC Misafiri

22.4.2017 07:42:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Jason nın 13 cuma oyunu çıkıcak bence o daha iyi bundan bekleyin derim
tek bir katil ile sürekli aynı şeyleri yapmakmı ben almayayım. Bütün millet bundan şikayetçi en azından dbd sürekli güncelleniyor ve ücretli/ücretsiz dlc paketleri geliyor şuan 8 adet surviver 6 adet killer var canın sıkıldığı zaman değiştirebiliyorsun ama 13.cuma sürekli aynı karakter ile oynayıp sadece farklı skinler alacağım ayrıca hikaye modunu oynamak için ön sipariş vereceğim geçiniz

BSC Misafiri

21.4.2017 04:56:26

0
Jason nın 13 cuma oyunu çıkıcak bence o daha iyi bundan bekleyin derim

BSC Misafiri

21.4.2017 04:56:04

0
Konsola geç gelme sebebi oyunun tamamlanmadan çıktığı için kaynaklanıyor çünkü yapımcılar bu şekilde söylemişti canlı yayında aslında almamış olanlar şimdi daha şanslı tam sürüm ile oynayacaklar buna ek olarak daha fazla oyuncu ile oynama şansı olacak.

Tatlı Su Kurnazları

21.4.2017 00:37:50

0
Oyunu çıktığı dönemde alıp arkadaşlarla birlikte çok keyifle oynamıştık. Konsol tarafına 1 sene gecikmeyle çıkış yapıyor olması üzücü. Oyunu oynamak isteyen ama bu oyunu oynatacak Pc sahip olmayan arkadaşlar 1 sene gecikmelide olsa oyunu oynama fırsatı buldular sonuçta konsollarında iyi yanından bakacak olursak. Oyunu alacak olanlara arkadaşlarınızla birlikte alıp oynamanızı tavsiye ederim çünkü maksimum keyif almak için bence bu şart.

BSC Misafiri

20.4.2017 19:20:30

+1
Oyunu Hemen,Hemen ilk çıktığından beri oynuyorum çok keyifli bir oyun yanlız katil ve hayatta kalanlar arasındaki dengeyi bir türlü ayarlıyamadılar. Bunuda son gelecek güncelleme ile düzeltecekler gibi eğer oyunu almayı planlıyorsanız arkadaşlarınızla alıp oynamalısınız ayrıca videolarına bakmanızı tavsiye ediyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız