Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space 3: Awakened 3 Mart'ta mı Çıkacak?

Bu açıklama daha sonra Dead Space'in Twitter sayfasından silindi

     Electronic Arts, Dead Space 3'ün indirilebilir içeriği Awakened'ı oyunun çıkışıyla birlikte duyurmuştu. Yine de şu an için bu indirilebilir içeriğin ne zaman çıkacağı resmi olarak açıklanmadı. Buna rağmen Twitter'da yapılan bir hata Awakened'ın çıkış tarihine ilişkin bilgi veriyor.
 
     Oyunun Twitter sayfasında "3 Mart'ta! Daha fazla Dead Space'e hazır olduğunuzu düşünüyor musunuz" yazılması (daha sonra silindi) Awakened indirilebilir içeriğinin de ne zaman çıkacağına işaret ediyor gibi görünüyor.
 
    Buna rağmen 3 Mart'ın Pazar gününe denk geldiğini belirtelim. Konsollarda güncellemeler hafta içi günlerde yapılıyor. O nedenle siz en iyisi Mart'ın ilk haftası için hazır olun.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Space 3 EA Visceral Games Isaac Clarke PS3 Xbox 360 PC Korku
Ubisoft Sofia Yeni Bir Proje Üzerinde Çalışıyor Just Add Water'dan PS4 ve Vita için Yeni Oyun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

28.2.2013 11:21:02

0
artık bilmediğimiz birşeyi söyleyin , oyuncuların da hep aynı konuda selzenişlerde bulunması kabak tadı verdi . tamam biliyoruz hep aynı oyunlar değişen birşey de yok dlcler de para tuzağı . her konuda aynı yorumlar .

sezgin87

25.2.2013 18:48:51

-1
copy paste gibi hep ayni oyunu makyajlayıp suruyorlar hic begenmedim hep ayni tarz boslar yaratiklar saldiris sekileri ayni asiri korkunc bir oyun biraz daha rahat bir oyun daha aksiyonlu eylenceli bir oyun ola bilirdi insani sizofren yapar bu oyun bana gore deyil

BSC Misafiri

24.2.2013 16:05:42

0
Bekleyen ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 3
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız