Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Rising 2: Off the Record'ta Daha Fazla Zombi

Gülümseyin

     Capcom Vancouver, Dead Rising 2: Off the Record hakkında yeni açıklamalar yaptı. Bu açıklamalarda en çok dikkat çeken noktalardan birisi ise oyundaki zombilerin sayısının %30 artacağıydı.

      Oyunun dünyasını daha tehlikeli hale getirmek için daha fazla zombiyi karşımıza çıkartan ekip buna karşılık ana karakterimiz Frank West'e oyunun başında güçlü silahlar vermiş. Böylece zombi sürüsünün hakkından rahatça gelebileceğiz.

      İlk oyunu hatırlayanlar Frank'in oyunda fotoğraf makinesi kullandığını da biliyorlardır. Oyunda zombileri öldürdükçe kazandığımız Prestige Points'leri (PP) fotoğraf çekerek de kazanabileceğiz, ama fotoğrafları sadece puan kazanmak için değil görevleri tamamlamak için de çekeceğiz. Örneğin oyunun başında bir grubun diğerine para karşılığında bomba sattığına şahitlik edeceğiz, görevi tamamlamak için bu satış işlemini fotoğraflarını kanıt için çekmemiz gerekecek.

     Frank'in sadece bu tür görevlerinin olmadığını da belirtelim. Off the Record'ta yine boss'lar ve psikopatlarla da mücadele edeceğiz, fotoğraf makinemiz sadece bütünleyici bir araç olacak.
 
    PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için hazırlanan Dead Rising 2: Off the Record Amerika'da 40 dolarlık fiyat etiketi ile satılacak. Avrupa ve ülkemizde de gereken indirimleri bekliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Dead Rising 2 Capcom Dead Rising: Off the Record PC PS3 Xbox 360 Action
Microsoft: "Alan Adları Koruma Amaçlı." Nexon Gözünü 3DS'e Dikti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Rising 2: Off the Record
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız