Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Rising 2: Case 0'nun Hikayesi


 
     Zombilerin yağmur gbi bastıracağı Dead Rising 2'den önce olanları anlatacak olan Dead Rising 2: Case 0'ın hikaye detayları açıklandı.
 
     Capcom bugün yaptığı açıklama ile Xbox Live için özel olarak yayınlanacak olan oyunun çıkış tarihi ve hikayesi hakkında bazı detayları paylaştı. Çıkış tarihi hala belli olmayan oyunun, Dead Rising 2'nin, yani ana oyundan önceki bir ay içerisinde çıkacağı belirtildi.
 
     Case 0'da ikinci oyunda da yönlendireceğimiz Chuck Green'i kontrol edeceğiz. Chuck Greene'in zombi baskını sonucu ısırılan kızını kurtarmaya çalışacağı oyunda, kızını normal tutmak için her 12 saatte bir Zombrex adlı ilaca ihtiyacı vardır. Fakat ilaçların içerisinde yer aldığı aracımızın çalınması ile de macera başlamış olacak. Aracı büyük bir benzinlikte bulan Green'in 12 saat içerisinde geri dönmesi gerekiyor.
 
     Dead Rising 2'nin 1 Ekim'de çıkacağını göz önüne alır ise Case 0'nun Eylülde çıkışını yapacağını tahmin edebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dead Rising 2 Capcom Action PS3 Xbox 360
Deus Ex: HR Şubat 2011'de mi Çıkacak? Final Fantasy 14 Betasından İlk Dakikalar

BSC Misafiri

20.7.2010 18:33:02

0
Hadi kardeşim,Dead Rising'i exc. oyun olarak XBox'a çıkarıyosun.Dead Rising 2'yi niye PS3'E de çıkarıyosun.Bide bu çıktı.Manyak mıdır nedir yha?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Rising 2
+ TAKİBE
AL
24 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız