Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Island'a Yardımcı Yazılım

Bu tropik adada kaybolmamak için iOS yazılımı edinebilirsiniz.
 
     iPhone, iPad ve iPod Touch sahipleri iTunes App Store'da satışa sunulacak Dead Island yazılımına sahip olabilecekler. BrandyGames'in Deep Silver ile ortaklaşa geliştirdiği yazılım sayesinde oyundaki ada olan Banoi Island'ın her köşesini takip edebileceksiniz.
 
     Ayrıca sadece haritayı görmekle kalmayıp oyunda sağda solda gizlenmiş toplanabilir eşyaları da harita üzerinde görebileceksiniz. ID kartları, Banoi Herald alıntıları veya araştırma kasetleri...vs. Daha kolay bulabilmeniz için 150'den fazla eşyanın ayrıntılı açıklamaları ve ekran görüntüleri de bulunuyor.
 
     iOS yazılımını alanlar harita dışında oyunun resmi müziklerine de sahip olacaklar. Resmi Dead Island yazılımı 6 Eylül'den itibaren 3$ karşılığında iTunes App Store'daki yerini alacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Island TechLand Deep Silver PC Xbox 360
MGS: Peace Walker HD'de Online Co-op Var Söylenti: Syphon Filter 4 Yapım Aşamasında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

5.9.2011 23:27:58

0
gun dediğin gibi olsa süper olurdu. sen oyunda ilerlerken ipad yada iphone benzeri cihazlardan aynı anda kuşbakışı olarak harita üzerinde ilerleyişin gösterilcek gerçek zamanlı olarak.ve sen özel içeriklere yaklaştıkça ordaki artık sinyal göstergesi olur bir işaret olur yanıp sönmeye başlıcak yada herneyse. ama lap diye işte gizli içerik ben burdayım derse işin zevki kalmaz.

gun

5.9.2011 15:32:16

-2
Üç dolara cheat satma gibi olmuş. Ama eğer hani harita bedava olsaymış kullanılır güzel olurmuş. Birde pc sürümü ile entegre çalışan bişi olsa süper olur. Yani ikinci ekran gibi kullansak. Hatta touchpad ile bişiler bile yapabiliriz.

gegirti

5.9.2011 14:42:11

0
aslında reklam amaçlı ücretsiz olarak verseymiş daha iyi olurmuş. ayrıca o gizli eşyaların gizini çözdükten sonra gizli olmuyor ki. küçük çocukla saklambaç oynar gibi "bak ben burada yokum"
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız