Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DeMartini: EA'nın Her Oyunu 90'ın Üzerinde Olmalı


   Oyun sektörünün en dev isimlerinden Electronic Arts'ın başkan yardımcısı David DeMartini, hedeflerini yüksek tuttuklarını açıkladı.
 
   Konu ile ilgili MCV'ye konuşan DeMartini, "EA gerçekten çok ilginç bir yer. Hedeflerimizi çok yüksek tutuyoruz. Oyun ve servislerimizin Metacritic'te her zaman 90'dan daha yüksek puanlara sahip olmasını istiyoruz" dedi.
 
   Origin'in çok kısa sürede başarılı bir gelişme yaşadığına da değinen DeMartini, 12 milyon kişinin Origin'i indirdiğini, 150 milyon dolar gelir elde ettiğini ve geçmiş yıla göre %400 büyüme yaşadıklarını dile getirdi. Bunun da oldukça büyük bir gelişme olduğunun altını çizdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Electronic arts ea metacritic David DeMartini puan MCV Origin
Resident Evil 6'nın Collector Sürümü Duyuruldu GTA III ve Vice City Tekrar PS3 Yolunda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

25.6.2012 23:49:24

0
90 derken? sormak lazım kaç kere almış ve görmüşler diye? :)

Chidori

25.6.2012 21:34:27

0
Origin'i herkes mecbur tuttukları için indirdi.

Return to Monke

25.6.2012 16:23:44

+5
Nedeni bu...

BSC Misafiri

25.6.2012 15:41:00

0
Ona buna çamur atacaklarına oturup hikaye kassınlar azıcık kuru grafik oyunlarıyla 90'ı zor görür biraz. Görse de grafikten görür anca.

desiremusic

25.6.2012 14:43:10

+5
Para ver olsun EA bundan kolayı mı var? Milleti soyup soğana çevirdiniz zaten. Para boldur sizde.

stun

25.6.2012 14:22:21

0
oyun mp 9 harita ile başlıyor ( bf3) multıplayer odaklı bir oyuniçin çok az normalı 15 tir... dlc ile normal harıtaların sayısından daha fazla harıta gelıyor... aç gözlulugun bu kadarı

MakaveLiVII

25.6.2012 13:04:07

-1
@obantr blizzardda aynı bu yolda ilerliyor merak etme sürekli ufak 1-2 dungeon raid yeni talentle wow a gelen ek paketler olsun çünkü adam napsın talenti bg yi haftalık puanlar 2 dakkalık iş sonra townda çatıda zıplıyor resmen herkes oyunu geliştirmeleri lazım ek paket çıkarttın hadi ondan sonra adam gibibir şey gelmiyor devamında full fix felan denge konusu hep valor point kasmak için hep aynı dungeonu yapmak gerçekten sıkıyor zul aman felan kaç kere girdim bilmiyorum birde fazla charın varsa yandın insan her ay 1-2 yeni dungeon atar oyuna renk olsun azcık ama yoooook illa ek paketle gelicek bu mist of pandaria'dan sonra çıkıcak pakette yapılmaya başlanmış size ne oldugunu söyliyim yeni talen 9 dungeon 3raid 2 tanede bg atarlar bumudur yani oyun...

obantr

25.6.2012 12:36:51

+8
EA Games'ten ne Blizzard ne de VALVE olamaz. Verdikleri hizmet berbat ve yaptıkları güzel oyun serilerine ne yeni güzel özellikler ekliyorlar üstüne oyun serilerinin içine ediyorlar. Buna örnek olarak Crysis'i verebilirim. Crysis, Crysis Wars çok iyi ve özgün oyunlardı araç kullanımı ve geniş haritalar vardı sırf para kasmak için Crysis 2 ve Crysis 3 Call Of Duty özentisi dar mekanlarda geçecek ve adım gibi eminim Crysis 3'te MP'da araç kullanma ve geniş haritalar olmayacak buraya yazıyorum. Crysis Wars'taki Güç Savaşı modu hiç bir oyunda yoktur. BF'de bile güç savaşı kadar iyi mod bulamazsınız. EA oyun stüdyolarının kendi özgün fikirlerini geliştirmesine engel oluyor. Mass Effect, Dragon Age, CC Generals, NFS v.b EA'ın içine ettiği harika serilerdir. Hatta şuna da değinmek istiyorum EA Games BF3'te bile tam olarak başarılı olamamıştır. BF3 bir BFBC2 etmez onu da diyorum. BFBC2'de 50. Kalibre sniperlar vardı. 50. kalibre sniperları kaldırdılar salaklar. BFBC2'nin haritaları BF ruhunu yansıtıyordu. Şimdi bana demeyin Back To Karkand'ı orada 4 tane şahane BF2 haritası var ama çevre ile etkileşim, binaların yıkılması bir BFBC2 kadar değil. Ve EA Games DLC olayı ile milletin kanını emmeye çalışan yüzsüz bir firmadır. Ben BF3'ü alıyorum ARAL'dan 60 TL'ye yüzsüz 80 TL DLC(BF3Premium)'ye para istiyor. Sen oyuna ne getirirsen getir. Bu kadar pahalıya satılmaz. Oyunu al 60 TL yeni içerikler Premium 80 TL bu bize yapılmış bir haksızlıktır. Oyunun genişleme paketi adı ne olursa olsun oyundan daha pahalı olamaz ! Ücretsiz harita paketleri yok mu ? Neden her şeyden para istiyorsun EA ? Gözün doysun EA ! yetmedi mi milleti bu kadar sömürdüğünüz ? VALVE L4D2'ye bir sürü harita paketini bedavaya çıkardı. TF2'yi ücretsiz yaptı ve ona da onlarca harita paketini zamanında ücretsiz yayınladı. Şimdi PORTAL 2'ye ücretsiz DLC yayınlıyor ! Counter-Strike Source'ye toplam 7 yıl boyunca sayısız yama ve geliştirme ekledi. Oyunlarının arkasında durmayan müşteriye yoluncak tavuk muamelesi yapan her firma yok olmaya mahkumdur bunu bil EA ! BF3'e harita yapma editörü ve mod yapma desteği SDK Toolkitleri yayınlamadınız neden oyuna mod desteği vermediğiniz. Tüm VALVE oyunlarında mod desteği vardı kullanıcılar istedikleri mapleri yapar ve hiç bir ücret vermeden oynar. Oyuna istedikleri silahları ekler onlarla oynar ! Neden BF2'de olan bu destek BF3'te kaldırıldı. Eğer BF3'te harita yapma özelliği ve modlar olsaydı çoğu kişi ücretli içerik almayacaktı. EA bu kadar kaypak bu kadar kahpe bir firmadır. Altın Dışkı ödülü almış böyle bir firmayı kimse bana karşı savunmasın, müşterilerine bu kadar kötü davranan başka oyun firması ben daha görmedim. Eğer EA Games eski günlerine döner ve para sevdasından vazgeçerse güzel seriler çıkarır ve başarılı olur ama bu yolda devam ederse artık EA'den umudu kesin.

Barxxx

25.6.2012 12:30:35

0
Mesele 90 üzeri almak değil yaratıcı işler yapmak ea hep aynı tas aynı hamam oyunlar çıkarıyor. Yaratıcı (ltbp, journey) işlere daha fazla önem verilmesi lazım.

BSC Misafiri

25.6.2012 12:30:18

0
Kolayı var ver parayı al 100'ü.

BSC Misafiri

25.6.2012 12:30:17

0
zaten çoğu siteyi kendilerine bağladılar

c N w r

25.6.2012 12:16:11

0
Bir kere oyunları origin tabanlı tutmasalardı origin bukadar indirilip kullanılmazdıki biz meraklı değiliz origin kullanmaya. Ayrıca madem 90 puan istiyorsunuz hadi yaptığınız oyunlar iyi ama verdiğiniz hizmet ?? şaşırtıcı başka bişey demiyorum!
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız