Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Days Gone'a New Game + Modu Ekleniyor

 
Sony'nin PlayStation 4 kullanıcıları için 26 Nisan 2019 tarihinde piyasaya sürdüğü Days Gone için haftaya ücretsiz yeni bir güncelleme geliyor.
 
Bu yeni güncelleme oyuna New Game + modunu ekleyecek. Days Gone'ın direktörlerinden biri olan Jeff Ross, oyunu piyasaya sürdüklerinden beri oyuncuların en fazla istediği şeyin New Game + modu olduğunu söyledi. Days Gone'a gelecek New Games + modunu istediğiniz zorlukta oynayabileceksiniz. Ayrıca oyuna iki adet yeni zorluk eklenecek. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Bu devasa açık dünya aksiyon macera oyunundaki bozulmuş dünyanın korkularıyla yüzleşecek yeteneklere ve cesarete sahip misin?

Eski motosiklet çetesi üyesi olan ve ölümün çepeçevre sardığı topraklarda yaşama tutunacak bir sebep arayan ganimet avcısı Deacon St. John’ın yerine geç. Değerli eşya ve silah üretecek ekipmanlar bulmak için terk edilmiş yerleşkeleri yağmala veya şansını, adil ticaret veya daha kanlı yollarla hayatını sürdürmeye çalışan diğer afetzedelerde dene.

İnsanoğlu küresel bir salgın kriziyle dibe vurdu ve Kaçık olarak bilinen vahşi yaratıkların istilası altında. Zorlu Pasifik Kuzeybatısı’nda yeni bir hayata başlarken atacağın ilk adımlar, aynı zamanda son adımların olabilir.

Öne çıkan özellikler

Çarpıcı bir ortam
Pasifik Kuzeybatısı’nda ormanlardan çayırlara, karlı düzlüklerden çöldeki lav sahalarına kadar her şey, güzel olduğu kadar ölümcül de. Milyonlarca yıllık volkanik hareketlerin izini taşıyan pek çok çeşit dağ, mağara ve kırsal kasabayı keşfet.

Vahşi karşılaşmalar
Saldırgan çetelerin ve Kaçık sürülerinin kol gezdiği bu topraklarda, hayatta kalmak için özel tuzak, silah ve geliştirilebilir yeteneklerini kullanman gerekecek. Devasa bir bölgedeki en değerli yardımcın olan Başıboş motorunu da unutma.

Devamlı değişen bir çevre
Deacon’ın sadık motosikletine atlayarak hava koşullarıyla büyük ölçüde değişen dinamik bir dünyayı, gece gündüz döngüsünü ve çevresiyle içinde yer alan insanlara uyum sağlayan ve devamlı evrim geçiren Kaçıkları keşfet.

Sürükleyici bir hikâye
Deacon St. John derin ve kişisel bir kaybın ardından umut kırıntıları ararken çıkmaz, ihanet ve pişmanlık dolu güçlü bir hikâyede kaybol. Gündelik olarak verilen hayatta kalma mücadelesinde bizi insan yapan şey ne?  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Days Gone PlayStation 4 Exclusive Bent Sony TPS
The End is Nigh ve Abzu Epic Store'da Ücretsiz; Haftaya Conarium Var Kojima’nın Asistanı Death Stranding Hakkında Yeni Bilgiler Verdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.9.2019 07:32:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: vikestas Pc'ye çıkarsınlar da oynayalım fare klavyeyle lütfen?
Hacım optimizasyon leş. Min 2080Ti ister bunlar demedi deme..

vikestas

5.9.2019 23:00:51

+2
Pc'ye çıkarsınlar da oynayalım fare klavyeyle lütfen?

BSC Misafiri

5.9.2019 20:26:47

0
Ulan 1.5 ayda aklımı aldın güncellemelerle. 2-3 dandik şey ekliyon oyuna diye 150gb indirdim toplamda. Bunun içinde bi 20 gb indiririz artık..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Days Gone
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız