Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Days Gone Hikaye Fragmanı

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici SIE Bend Studio Days Gone için yeni bir hikaye fragmanı yayınladı.

Days Gone 26 Nisan'da Türkçe altyazı seçeneğiyle PlayStation 4 için çıkacak.

Oyunun PlayStation.com üzerindeki tanıtım yazısı:


Bu devasa açık dünya aksiyon macera oyunundaki bozulmuş dünyanın korkularıyla yüzleşecek yeteneklere ve cesarete sahip misin?

Eski motosiklet çetesi üyesi olan ve ölümün çepeçevre sardığı topraklarda yaşama tutunacak bir sebep arayan ganimet avcısı Deacon St. John’ın yerine geç. Değerli eşya ve silah üretecek ekipmanlar bulmak için terk edilmiş yerleşkeleri yağmala veya şansını, adil ticaret veya daha kanlı yollarla hayatını sürdürmeye çalışan diğer afetzedelerde dene.

İnsanoğlu küresel bir salgın kriziyle dibe vurdu ve Kaçık olarak bilinen vahşi yaratıkların istilası altında. Zorlu Pasifik Kuzeybatısı’nda yeni bir hayata başlarken atacağın ilk adımlar, aynı zamanda son adımların olabilir.

Öne çıkan özellikler

Çarpıcı bir ortam
Pasifik Kuzeybatısı’nda ormanlardan çayırlara, karlı düzlüklerden çöldeki lav sahalarına kadar her şey, güzel olduğu kadar ölümcül de. Milyonlarca yıllık volkanik hareketlerin izini taşıyan pek çok çeşit dağ, mağara ve kırsal kasabayı keşfet.

Vahşi karşılaşmalar
Saldırgan çetelerin ve Kaçık sürülerinin kol gezdiği bu topraklarda, hayatta kalmak için özel tuzak, silah ve geliştirilebilir yeteneklerini kullanman gerekecek. Devasa bir bölgedeki en değerli yardımcın olan Başıboş motorunu da unutma.

Devamlı değişen bir çevre
Deacon’ın sadık motosikletine atlayarak hava koşullarıyla büyük ölçüde değişen dinamik bir dünyayı, gece gündüz döngüsünü ve çevresiyle içinde yer alan insanlara uyum sağlayan ve devamlı evrim geçiren Kaçıkları keşfet.  

Sürükleyici bir hikâye
Deacon St. John derin ve kişisel bir kaybın ardından umut kırıntıları ararken çıkmaz, ihanet ve pişmanlık dolu güçlü bir hikâyede kaybol. Gündelik olarak verilen hayatta kalma mücadelesinde bizi insan yapan şey ne? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Days Gone PlayStation 4 Exclusive Bent Sony TPS
Concrete Genie Sonbahara Ertelendi RAGE 2, Wolfenstein: Youngblood, Fallout 76 ve DOOM Eternal Steam'e Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BigMuffin

31.3.2019 09:50:48

0
Oyun yıllardır erteleniyo hala da cıkacagına inanamıyorum

:::LOSTPLANET:::

31.3.2019 09:27:42

0
Türkçe değil; Türkçe altyazılı.Lütfen şu ayrımı iyi belirleyelim. Sinemada ingilizce bir filme gittiğinizde birisine bugün Kaptan Amerika filmini türkçe izledim ama altyazı vardı demek gibi bu.

Xerus

29.3.2019 22:56:11

0
Doğru evet İngiltere'de para zaten değerli oluğu için tasarruf yapmak için kullanmazlar.. :/

Turk.Navy

29.3.2019 12:08:04

0
Sadece İngiltere’de geldi o özellik ama Türkiye’ye gelmez gelse kimse TR Psn kullanmaz

Xerus

29.3.2019 08:58:34

0
Avrupa’da psn değiştirebilme özelliği gelmişti. Türkiye’ye ne zaman gelecek acaba

BSC Misafiri

27.3.2019 14:16:52

0
Abi kutulu alın bitsin yaa, Ne bu şiddet bu celal..Oyna bitir 1 ay içinde çok zarar etmeden sat...İleride PS5 alacaksanız bence hiç elinizde oyun tutmanıza gerek yok..Geriye uyumluluk desteği olursa, Zaten çok daha ucuza bulursunuz PS4 oyunlarını..İşte o zaman PS5 kütüphanenize alırsınız sattığınız bu oyunları..

Antikaruh

27.3.2019 00:44:48

+1
1 patlıcanın 2 lira 31 kuruş, 1 patatesin 2 lira 28 kuruş olduğu bir ülkede ucuz bile ... Durmak yok yola devam.

BSC Misafiri

27.3.2019 00:27:09

+2
Şu oyunun türkçe gelmesi muhteşem oldu.Kendi ana dilinde oyun oynamak çok başka.

BSC Misafiri

26.3.2019 22:21:28

+1
Oyuncular bazen çok acayip olabiliyor,Türkiye'deki oyuncuları gören , emek ve çaba sarfeden insanlara emeklerinin karşılığını vermeyelim uğraşı içerisine giriyorlar.Bu insanların yani Playstation Türkiye nin biz oyuncular için uğraşmasından dolayı ucuz oyun satıyor diye ceza yediği ve yaptırımlar uygulandığı göz ardı ediliyor.Ülkedeki herşey, özellikle teknolojik ürünler çok pahalı yani çok tutarsız bir şekilde ilişkilendirme yapılıyor, iyi olanların sürekli zor duruma düşmesi bu olsa gerek.Sanat eseri oyunları Sony sayesinde ve bu sanat eseri oyunları yerelleştirilmiş olarak Türkçeleştirilmiş şekilde Playstation Türkiye sayesinde oynayabiliyoruz.Başka ülkedeki oyuncular gibi eğitimli, sağduyulu olabilseydik bizleri önemseyen, bizler için emek çaba sarfeden insanlara emeklerinin karşılığını veriyor olabilirdik ve başta Türkçe oyunlar olmak üzere herşeye her yerde , her oyunda ulaşabilirdik.Olayın enteresan ve ilginç olanı, ülkemizdeki herşeyin ve özellikle de teknolojik ürünlerin çok pahalıyken herşey ucuz gibi sanki birtek o oyunların pahalı görülmesi.Bizler için emek ve çaba sarfeden insanların bu çabaları var ki, ucuz oyun satıyor diye ceza yedi ve yaptırımlar uygulandı. Buna rağmen hala da bizlere değer vererek Türkçe oyunlara devam eden ve özel içerikler için uğraşan insanların bunca emeklerine rağmen bir kısım oyuncuların ( Eminim çok fazla oyuncu Playstation Türkiye nin bu çabası ve emeklerini görüp karşılıksız bırakmıyordur) inatla troll bir şekilde hareket etmesi, bir oyuncu olarak çok üzücü bir durum...

Turk.Navy

26.3.2019 22:06:31

0
Sonu Türkiye bununla ilgili açıklaması vardı dijital oyundan kar paylarının olmadığını İngiltere tabanlı çalıştığını ancak kutulu oyunda kar ettiklerini söylemişlerdi ondan dolayı dijital çok pahalı

BSC Misafiri

26.3.2019 18:15:20

0
Diğer bir açık dünya onu topla bunu fixle, kıyafetim çok şık, silahım çok şükela oyunu.

veterangamer

26.3.2019 17:22:19

0
Tokatçı exclusive geliyor 26 nisan da üstelik Türkçe yeme de yanında yat

BSC Misafiri

26.3.2019 16:58:49

0
seneye bu zamanlar gibi oynarım

ulwi

26.3.2019 16:35:47

+1
Youtube otomatik Türkce ceviri cok iyi calisiyor , Stadia da da benzer bir özellik getirse güzel olurdu.

BSC Misafiri

26.3.2019 16:28:25

0
Dijitali pahali kutuluyu uyguna getirirler.Klasik sony tr taktigi.Kutuludan bunlara kalan kar daha cok cunku denetimi de yok ohh mis.

Turk.Navy

26.3.2019 15:57:18

0
Çok pahalı Tr Psn almayacağız olacak bitecek Norveç Psn oyun 350 liraya geliyor oyun ordada Türkçe ben ordan ön sipariş verdim

BSC Misafiri

26.3.2019 13:13:32

0
Çok pahalı çok.. Anca tutmazsa hızlı gelen indirimden 3-4 aya.. Oyun tutarsa da en temiz 6 ay sonrasına indirimden alabilirim. Geçen yıl çok uçtuk bu yılı Bloodlines 2 ve indirimden gelen Days Gone ve RE2 Remake ile kapama planım var :)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Days Gone
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız