Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

David Fincher'ın Yeni Filmi Mank'ten İlk Görseller Paylaşıldı

Seven, Gone Girl, Fight Club ve Social Network gibi filmlerin yönetmeni olan başarılı yönetmen David Fincher'ın yeni filmi Mank'ın ilk görselleri paylaşıldı.  
 
Mank, Citizen Kane’in senaristlerinden Herman Mankiewicz’in hayatını anlatan ve tamamı siyah-beyaz formatta çekilen bir film olacak. Ekim ayında Netflix üzerinden yayınlanması bekleniyor. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
Filmin yönetmenliğini David Fincher yapacak. Oyuncu kadrosunda ise Gary Oldman, Lily Collins, Tom Pelphrey, Amanda Seyfried ve Tuppence Middleton gibi isimler bulunuyor.
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri Mank David Fincher oyuncular konusu vizyon tarihi Netflix Ekim
Mission Impossible 7'nin Çekimleri Devam Ediyor, Tom Cruise'un Köprüden Atladığı Video Paylaşıldı Ridley Scott, Yeni Bir Alien Filmi Üzerinde Çalıştığını Onayladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Levenbreh

7.9.2020 13:22:25

+1
Fincher yapıyorsa izlenir

BSC Misafiri

7.9.2020 13:19:10

0
Umarım böyle siyah beyaz çıkmaz.Bu devirde çok gereksiz böyle şeylere girmek.Ya hangi yıla grlmişiz hala eski çağdaki film için siyah beyaz kullanıyorlar.Madem öyle o yıllardan kalan kamera ile çekin günümüz teknolojisini ne diye kullanıyorsunuz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız