Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

David Cage: Beyond: Two Souls Üzerine Çalıştığım En Önemli Oyundu

 
Fahreneit, Detroit: Become Human ve Heavy Rain gibi sinematik anlatımın epey bir ön planda olduğu oyunların arka planındaki isimlerden birisi olan David Cage, şimdiye kadar katıldığı en önemli oyun projesinin Beyond: Two Souls olduğunu dile getirdi.
 
Cage geçtiğimiz günlerde de Quantic Dream'in oyunlarının PC'ye gelmesi hakkında konuşmuştu. Bununla birlikte Beyond Two Souls'un kendisi için neden en önemli oyun projesi olduğunu da açıkladı:
 
"Üzerinde çalıştığım süre zarfında ne kadar çok şey öğrendiğimi hayal edemezsiniz. Beyond: Two Souls bir yazar ve yönetmen olarak kariyerimdeki en önemli oyundu.
 
Ayrıca oyunlardaki intihar ve kimlik bunalımı gibi ciddi temaların, insanlarda bazı farkındalıklar yaratabildiğini fark ettim. Tüm bu derin konular hakkında konuşmak kesinlikle büyük bir zorunluluktu ve beni epey bir sarstılar."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PlayStation LifeStyle Beyond: Two Souls David Cage Quantic Dreams
FIFA 20'nin Kapalı Betası Başladı: Oyundan Birçok Sızıntı Geldi WoW Classic'e Role Play ve PvP Sunucusu Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

stun

14.8.2019 11:10:02

0
quantic dream'in de yaptığı en kötü oyundu

BSC Misafiri

12.8.2019 10:07:09

0
Başarılı bir oyun genele göre ama qdin kendi oyunları arasında son sırada olur benim için

BSC Misafiri

11.8.2019 11:52:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Hatırladığım bir Dost Kayaoğlu sevmişti bu oyunu. Talha aynacı denen gereksiz herif nintendo oyunu dışında oyun sevmediği için çok kötüler bu oyunu.
Bu meselede yanlışın var dostum. Sevmeyebilirsin kendisini, karakterinide sevmeyebilirsin ancak 7'den 70'e her türlü oyunu az çok denemişliği var. Nintendo oyunu dışında oyun sevmediği olayı palavradır. Adam yayınlarında dahi nintendo oyunu ayda yılda oynadığını bilirim. Bence fazla önyargılısın. Çoğu piyasadakilerin aksine çıkacak oyunları hangi platformda olursa olsun es geçmiyor ve en önemlisi az çok bilgisi oluyor. Yaşı ondan büyük olup kendini oyun skalası konusunda kısıtlamış arkadaşlarda var. Programa katılınca tavır almış diyorsun belki aralarında hoş olmayan şeylerden yaşandı. İnternette sallayan sallayana. Talhayada bir aralar az sallamadılar. Talhanın İyi nintendo oyunlarını savunmuş olması insanları neden rahatsız ediyor anlamış değilim. Kaliteli oyun kalitelidir oyun oynamayı seviyorum diyorsan oynayacaksın. Kendini oyuncu sanan kitlenin grafiksel yapısına bakarak oyun yargılamasına karşı çıktığından Talha'ya bir etiket koydular o kadar. Enis'te Witcher 3 deyip duruyor. Ben oyunların bu kadar abartılmasını sevmiyorum şimdi bende Enise mi giydirmeliyim.

BSC Misafiri

11.8.2019 11:52:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Hatırladığım bir Dost Kayaoğlu sevmişti bu oyunu. Talha aynacı denen gereksiz herif nintendo oyunu dışında oyun sevmediği için çok kötüler bu oyunu.
Talha tespitin yanlış. Playstation kullanıcı ağırlıklı bir platformda söyledikleri bazı fanboyların hoşuna gitmediğinden kendisi sadece nintendo oynuyormuş muamelemesi yapıldı. Kaldı ki gamecube döneminde çıkmış popüler bir nintendo oyununu bile ilk defa birkaç ay önce oynamışlığı var. Hani nintendocuydu ? Hoşunuza gitmediğinden ağır eleştiriyorsunuz.

Persona_Non_Grata

11.8.2019 03:08:01

0
Bende onun nasıl egolu olduğunu, twitterdan da milletin (Mesut Çevik'in) arkasından ekürisi kel bir arkadasla nasıl atıp tuttuğunu, sonra birisi ona erkek gibi yüzüne söylesene o kişinin diye söylediğinde nasıl korkup açık açık yalan söylediğini bizzat bildigimden sevmiyorum onu. Bu arada dost kayaoğlunu da sevmiyorum. Beyond u sevdiğini Enis Kirazoğluyla olan bir programında söylemişti.Beni ilgilendirmiyor beyond u sevip sevmemesi. O ve talha arkadaş evet, onların Murat Sönmezin bir msi yayınında sevmedikleri biri konuk olunca aldığı tavırları da iyi biliyorum. Bu alemde tek beğendiğim abone olduğum adam Enis Kirazoğludur. Gerisi kolpadır bana göre.

Aragorn Elessar

11.8.2019 02:04:57

+1
Adamı tanımıyorsun etmiyorsun söylediğin lafa bak kardeşim. Benim yıllardır tek takip ettiğim adam gibi adamdır. Kendisini BSC'nin ilk zamanlarından, BSC twitch ve kendi kanalından takip ediyor ve çok iyi tanıyorum. Neredeyse 10 yıl olmuş. Emin ol kendisinin oyunlar hakkında bilgi birikimi çok iyidir. İnsan olarakta çok iyi, tatlı, eğlenceli, samimi bir adamdır. Dostla ikisi çok yakın arkadaştır. Nintendoyu aşırı seviyorlar evet. Beyond'u sevmeyebilir, olabilir. Senin sevdiğin oyunu herkes sevecek diye birşey yok ki kardeşim. Ben de Beyond'u severim güzel oyundur ama bir Heavy Rain bir Detroit asla değildir. Nintendoyu'da sevmem ama çoğunlukla sevilen bir markadır saygı duymak gerekir. Herkesin zevk ve renkleri farklı anlayacağın.

Persona_Non_Grata

11.8.2019 00:41:09

+2
Hatırladığım bir Dost Kayaoğlu sevmişti bu oyunu. Talha aynacı denen gereksiz herif nintendo oyunu dışında oyun sevmediği için çok kötüler bu oyunu.

Persona_Non_Grata

11.8.2019 00:39:24

+2
Heavy Rain kadar olmasa da çok güzel bir oyundu. Ps3 te ve Ps4 te ikişer kere bitirmiştim.

Philipp_Plein

10.8.2019 22:27:42

0
Bu adamın yaptığı projelere oyun demeye şahit lazım. Bildiğiniz film izlermiş gibi izliyorsunuz arada bir de doğru zaman da doğru tuşa bastık mı tamam bu iş.

yaratıc1KLAVYE

10.8.2019 22:00:38

0
Keşke oynanış konusunda da biraz emek verip üstüne düşselermiş. Böyle güzel bir oyunu sinir olarak oynamakta ayrı bir deneyimdi orası ayrı tabi.

BSC Misafiri

10.8.2019 21:59:39

0
Ama o kadar kaliteli bir Heavy Rain yaptın ki onun gölgesinde kaldı David abicim.. Ha bide düzenli sıra oynama şansını PS3'e ilk çıktığında versen daha da güzel puanlar alırdı Beyond.

BSC Misafiri

10.8.2019 21:58:29

+1
Bazı kısımlar resmen akmıyor, bu durum hızlıca sıkılmanıza yok açıyor. Nedense oyunu olduğundan daha güzelmiş edasıyla yıldan yıla kabullendirmeye çalışan oyuncu kesmi var. Until Dawndan daha iyi bir oyun yazmış bir arkadaş ama ne yazım ne de ilerleyiş açısından onun kadar iyi değil. O içinde korku sinemasından deneyimli kişilerin yeraldığı daha deneyim sahiplerinin giriştiği bir olaydı. Until Dawn yazarları yazım açısından David Cage oranla daha iyi iş çıkarmışlardı. Birde bu adam hakkında bazı hoş olmayan olay vardı. Hatırladığım kadarıyla son olarak bir çalışanın kendilerine açtığı davayı kaybettiler. Sonynin bir nevi kötü şöhretinden dolayı kendisi ve stüdyosundan uzaklaşmayı seçtiğine inanıyorum.

Frantic22

10.8.2019 20:47:50

+1
heavy rain daha iyiydi.

Metal-Gear

10.8.2019 20:33:34

+2
Yayın yapmak için, incelemeyi yetiştirip puanlamak için oynayanlar bu tarz hikaye odaklı oyunlardan bir cacık anlamıyorlar zaten. Bir de çok uzun olan oyunlardan bir şey anlamıyor bu güruh. Çünkü oyun fazla uzunsa yetiştirmek için irdeleyemeden sindiremeden bitirmesi lazım, Days Gone'da ortaya çıkan saçma sapan tutarsız editör yorumları ve puanları buna iyi bir örnekti mesela. Bu tip hikaye odağı olan ve süresi uzun olan oyunlarda oyuncu puanı daha doğru oluyor. Beyond'ın oyuncu metası 80 mesela. https://www.metacritic.com/game/playstation-4/beyond-two-souls

BulaBaba

10.8.2019 19:50:49

+1
İyiki deneyimledim diyebildiğim yapımlardan biridir. Oyun olarak düşündüğümüzde çok mutlu olamayız ancak kontrol edebildiğimiz film olarak düşündüğümüzde gayet güzel bir yapımdı. Benzer mantık sunduğu için Until Dawn ile olabilecek en bodos kıyası da bırakayım; bu daha iyi.

lextor

10.8.2019 19:35:46

+4
Oynadığım en güzel oyunlardan biridir. Derin etki bırakmıştır üzerimde. Vurdulu kırdılı oyunlara alışmış, kendini oyun dehası sanan bazı Türk editörler oyunu yerden yere vuruyor garip şekilde (kişisel olarak). Olay dönüyor "bu interaktif film" e geliyor. Olsun kardeşim. Bir şey yüzünden tüm yapımı kötülemek garip bir kafa. Sevmeyen arkadaşların oyunun sahip olduğu derin hikayeye kendilerini verememeleri sebebiyle sevmediklerini düşünüyorum. Mesela bir partiye çağrılıp ekildiğimiz sahne beni bayağı vurmuştu. Bir yayıncıda izledim şaka gibi tepki bile vermedi. David Cage'e bu başyapıt için teşekkürlerimi iletiyorum.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız