Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darksiders 2'li Yeni Humble Bundle Yayında


    Hem oyuncular, hem de oyun yapımcıları için önem taşıyan Humble Bundle kampanyasının haftalık paketi yenilendi. Humble Bundle'ın haftalık oyun paketinde Nordic Games'in oyunları yer alıyor.
 
    Oyun sektöründe yeni diyebileceğimiz bir firma olan Nordic Games, bu pakette satın aldığı oyunlara yer veriyor. Red Faction: Armageddon ve Darksiders 2 gibi THQ döneminin yapımlarını da gördüğümüz bu pakete buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
darksiders darksiders wrath of war thq vigil games darksiders 2
CS: Online Ulusal Finali Kayıtları İçin Son Günler Steam'de 2K Games Etkinliği Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hysteria_

4.10.2013 21:20:18

+1
bunca yıllık oyun hayatımda 3 defa bitirdiğim sayılı oyunlardan. umarım ds3 de aynı 2 kadar güzel olur.

arifbalyemez

4.10.2013 21:13:57

+2
Steam, playstore ve humble bundle sayesinde bu korsan oyun çilesinden kurtuldum. 6 dolara yanılmıyorsam 9 tane oyun veriyor. 30 civarı oyunum oldu. Fifa 14 ve Battlefield 4 haricinde 100 tl civarı para ancak harcamışımdır. Oyunlar da çöp değil. Battlefield 3, Cs Go, Dead Space 1-2-3, Red alert 3 ve uprising, Metro 2033, Don't Starve, Hitman Absolution, Crysis 2 ME, Mark of the Ninja bilmem daha saysam mı? Korsan almanın hiç esprisi kalmadı diyebilirim. Futbol oyunları dışında oyunları hemen almazsanız kısa bir süre sonra indirime giriyor zaten. Çok önemsediğiniz bir oyun varsa çıktığı gibi alırsın diğerlerinin de indirime girmesini beklersin. Mesela xcom ve Borderlands 2 merak ettiğim oyunlardı ama pahalı oldukları için alamadım. Şimdi indirimde toplam fiyatı 40 tl :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darksiders 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
121 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız