Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Danger Close Yeni Bir FPS Oyunu Üstünde Çalışıyor

Firmanın son oyunu Medal of Honor, 'oyun' açısından pek bekleneni veremese de, başarılı satış rakamlarına ulaşmıştı.

     Eski Medal of Honor'ları geride bırakarak, geçtiğimiz sene çıkan Medal of Honor ile yepyeni bir sayfa başlatan daha önceki adıyla EA Los Angeles stüdyoları, yeni oyunlarının yapımına başlamış bile!
 
     Danger Close'un Gamasutra'ya verdiği iş ilânlarında, AAA, yani en üst kalite bir FPS oyunu için yeni yapımcılar aradıkları yazılı. Ayrıca ilanda, başvuracak kişilerin, daha önce bir multiplayer odaklı FPS oyunu tecrübesinin olması gerektiği de belirtilmiş. Hatırlarsanız, firmanın bir önceki yapımı Medal of Honor'ın multiplayer kısmını, Battlefield serisinin yapımcısı DICE üstlenmişti.
 
     Şirkettekilerin daha önceki açıklamalarında, "Günümüzde geçen Medal of Honor ile yeni bir sayfa açmak istiyoruz." laflarına bakılırsa bu oyunun devam niteliğinde bir Medal of Honor oyunu olacağını anlamak pek de zor değil. Ancak Danger Close, yeni ismiyle yepyeni bir seri başlangıcını da yapabilir. Bekleyip göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Medal of Honor EA Games EA Los Angeles DICE PC PS3 Xbox 360
Apple Store'da Bedava: Chop Chop Ninja Tomb Raider Trilogy, Mart'ta Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Céltics

14.1.2011 20:56:14

0
bir seri daha.

Babblebabble

13.1.2011 00:04:56

0
Medal of Honor ı yarıda sildim ben.Birkere indirip 1. bölümün sonuna kadar gelmeden silmiştim.Sonra artık oyunsuzluktan tekrar indirmiştim ama bir yerde artık tak etti. Yanımızdaki sakallı eleman sessizce köyde adamları öldürdüğümüz bölümde "öndeki eleman benim sakın sen oynaşma" dedi.Bende bi adamı bıçaklayayım bakayım nolcak dedim.Gittim adamı bıçakladım resmen duvardı yani bir tepki vermedi.Sonra bizim adam öldürdü onu öyle devam ettik. (Ben sildim yani sonra noluyosa bilmem artık). Ona devam edeceğime cs 1.6 da botlarla oynarım. (Bakın source bile değil)

agolasmet

7.1.2011 12:38:36

0
Ben 2010 yılında Medal of Honor, Black Ops ve Bad Company 2 çıkacağı için çok heyecanlıydım ama gördük ki Black Ops haricinde Bad Company 2 orta sınıf bir oyun Medal of Honor ise düşüğün de düşüğü bir oyun olarak çıktı karşımıza..Yahu bu adamlar Medal of Honor oyununu çıkarmadan önce bir kişi bile kalkıp beyler bu oyun bu şekilde çıkamaz diye itiraz etmedi mi merak ediyorum...Hdi Bad Company 2 bir şekilde idare ediyor...Ben inanıyorum ki bir daha ki Medal of Honor da berbat bir oyun olacak..Hatta isteyen herkesle iddiaya girerim...Respawn ise yepyeni bir fps oyunu üzerinde çalışıyor yani Medal of Honor oyununa bulaşmayacaklar...Danger Close ne kadar kalitesiz bir firma olduğunu kanıtlamışken EA şirketi hala neden bu şirkete oyun yaptırmaya çalışıyor anlamak mümkün değil...Galiba Call of Duty serisi bizim için hep en iyinin en iyisi olarak akıllarda kalacak.

Xerias

6.1.2011 21:48:02

0
Güzel bir oyun nasıl çöp edilir Danger Close, Medal of Honor ile bunu gösterdi bize. Önceki oyun gibi olacaksa hiç bulaşmadan kepenkleri indirip gitsinler bence.

.:SyLaR:.

6.1.2011 20:30:50

0
İlk MOH gibi çöp olucaksa hiç çıkarmasınlar daha iyi MOH aklımızda eskisi gibi kalsın. Yada Respawn Enternainment şöyle Allied Assault gibi bir oyun yapsın(AA zagten o kadronun oyunuydu.)

LostPower

6.1.2011 20:00:10

0
En son yapımları gibi olaçaksa hiç ellerini bulaştırmasınlar oyun çok sıkıçıydı dağda gazmekten baska bişey yapmadık.. zaten oyunun sonunu hatırlarsanız bir devam oyunun geleçeği belli zaten ...

HaLoPlgr

6.1.2011 19:33:11

0
quote:

Günümüzde geçen Medal of Honor ile yeni bir sayfa açmak istiyoruz." laflarına bakılırsa bu oyunun yeni bir Medal of Honor oyunu olacağını anlamak pek de zor değil. XD bu lafına çook güldüm yaa :D
+1

süpercan

6.1.2011 18:03:39

0
"Günümüzde geçen Medal of Honor ile yeni bir sayfa açmak istiyoruz." laflarına bakılırsa bu oyunun yeni bir Medal of Honor oyunu olacağını anlamak pek de zor değil. XD bu lafına çook güldüm yaa :D

erkefur

6.1.2011 18:03:10

0
Yeni bir seri.

xLordRealx

6.1.2011 17:38:09

0
Bence de yeni bir Medal of Honor oyunudur muhtemelen.

I do this for Aiur

6.1.2011 17:36:02

0
Hadi hayırlısı.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Medal of Honor
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız