Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Daha Fazla PSP Oyununu PS Vita'ya Taşıyın!

 
    PS Vita'nıza indirip oynayabileceğiniz PSP oyunları sınırlı durumda ve Sony daha geniş içerikli PSP listesi için beklememizi istiyor. Ancak zaten sahip olabilecekken neden bekleyelim?
 
    PS Vita kütüphanenize daha fazla PSP oyunu dahil etmek için tüm ihtiyacınız olan bir PS3. Vita'dan bağlandığınızda PSN sistemi size indirmeniz için sınırlı sayıda PSP oyunu sunarken, PS3 aracılığıyla PSN'e bağlandığınızda dijital markette mevcut olan tüm oyunları görebiliyorsunuz. Bu noktada  PSN'e PS3 aracılığıyla girip oyun listesini "Transaction Management" aracılığıyla taradıktan ve istediğiniz oyunu indirdikten sonra tercih ettiğiniz oyunu dilerseniz PSP dilerseniz PS Vita'ya gönderebiliyorsunuz.
 
    PS Vita'yı USB aracılığıyla PS3'e bağlayıp sırasıyla "Content Manager" uygulamasını başlatıp ardından "Connect to a PS3 System" seçeneğinden "Copy from PS3 to Vita" sekmesini kullandığınızda artık indirdiğiniz oyunlar Vita'da demektir! Yabancı forumlardan gelen olumlu yorumlarla yöntemin geçerliliği kanıtlanmış durumda. Bu sayede Sony'nin size sunduğundan daha fazla PSP oyununu Vita'nızda görebilirsiniz. Ancak bu sistemde sadece Sony dağıtımcılığında olan oyunları indirilebileceğinizi hatırlatalım.
 


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak cnet Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Xbox Live ve Xbox Live Arcade'in En Gözdeleri Şanslı Oyuncu Gerçek Bir Mario Kart Aracı Kazandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.2.2012 14:16:33

0
Şuan canım acayip ps vita çekti tamamdır almaya karar verdim.

BSC Misafiri

24.2.2012 11:33:42

0
güzel
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız