Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DOOM Eternal'ın İkinci Hikaye Genişlemesi ‘The Ancient Gods, Part Two’ 18 Mart'ta Çıkıyor

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software, DOOM Eternal'ın ikinci bağımsız hikaye genişlemesi The Ancient Gods, Part Two'nun 18 Mart'ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkış yapacağını duyurdu.

Ancient Gods, Part Two yeni bir hikaye, yeni seviyeler ve yeni düşmanlar içerecek. Oynamak için DOOM Eternal'a sahip olmak gerekmeyecek.
 
"Kötülüğü sonsuza dek uzaklaştırmak için son gücünüzle Sentinel ordularını birleştirip savaşı Karanlık Lord'un kalesine taşıyın. Yepyeni Sentinel Hammer sayesinde Slayer artık antik Sentinel harabelerinde, yıkılmış Dünya şehirlerinde ve ötesinde son savaşına yaklaşırken daha da güçlenen yeni düşman türleriyle mücadele ederken yoluna çıkan her iblisi deşip parçalamakla kalmayacak, bir de ezecek. Uğruna savaştığınız her şey sizi bu ana getirdi. Cehenneme karşı savaşınız burada sona eriyor." 
 
Çıkış fragmanını YouTube üzerinden izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Doom: Eternal Doom Bethesda Softworks id Software
Age of Empires Etkinliği 10 Nisan'da Düzenlenecek Crusader Kings 3 Steam'de 21 Mart'a Kadar Oynaması Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom: Eternal
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız