Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DICE, Star Wars Battlefront 3'ü Geliştirmeyi Düşünmüyormuş

 
İlk oyunu 2015 ikinci oyunu ise 2017 yılında çıkan Battlefront serisinin devamı gelmeyecek gibi duruyor. Normalde bir yıl Battlefield, bir yıl Battlefront görüyorduk ancak bu yıl bu düzen bozuluyor. 
 
PCGamesN, DICE'ın çalışanı olan Dennis Brännvall ile yapılan söyleşiden ilginç haberler paylaştı. Dennis Brännvall'ın dediğine göre geliştirici takımın Star Wars Battlefront 3 ile ilgili bir planı olmadığını söyledi. Bunun sebebi için ise, oyuncuların eski coşkuyla oyunu oynamadıklarını ve istedikleri Star Wars oyununun bu tarz bir oyun olmadığını söyledi.
 
Oyun severlerin geçtiğimiz yıllarda çıkan son iki Battlefront oyununa gelen tepkilere baktığımızda Dennis Brännvall'ın bu konuda haklı olduğunu söyleyebiliriz. Oyuncuların tepki göstermesinde loot box krizinin de etkisi olduğunu söyleyebiliriz. 15 Kasım tarihinde çıkacak olan Star Wars Jedi: Fallen Order'ın çıkmasıyla birlikte oyuncuların hangi tarzda Star Wars oyunu istediğini daha net anlayabiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Star Wars Battlefront II EA DICE FPS
Game Pass Benzeri Uplay+ Servisi Bazı Sorunlarla Birlikte Erişime Açıldı Hearthstone’un Bir Sonraki Solo Macerası 17 Eylül’de Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.9.2019 17:55:34

0
DICE tek odak noktası BF olmalı. Dolu bir bf. Alternatif bir ww2 oyunu çok güzel olabilir ama tepki çeker sanırım bfv faciasından sonra.

TheNewAtilla

4.9.2019 16:06:42

+1
İlk oyun güzeldi. Coop kısmını derinleştirseler uzun süreler oynardım. Dice artık yeni bf için karınca gibi çalışsında bf serisini cod’a döndürmesin.

Babblebabble

4.9.2019 11:58:59

+1
DICE ilk önce otursun, soluklanıp bi Bad Company 3 yapsın.

BSC Misafiri

4.9.2019 11:52:55

+1
Star wars battlefront iki harika oyun ben çok beğendim

BSC Misafiri

4.9.2019 11:52:39

0
Starwars gibi bi evrende bu kadar yavan bir oynanış yapmak niye??? ateş etmek desen su tabancasından hallice,araç ve silahlar yetersiz,haritalar az.say say bitmez.

RealArek

4.9.2019 08:35:47

+1
Battlefront 2 güncellemeye devam etsinler daha iyi içerik anlamında iyi toparladılar en azından şuan dolu bi oyun her ay karakter map geliyo indirime girince alıp bakın derim.

BSC Misafiri

4.9.2019 05:01:41

0
İlk çıktığında sith ve jediler paralı olur. Açar tam oyuna gireriz aaa.. Işın kılıçları da ek paralı :D EA kan emicisinden her ama her şey beklenir. Aman çıkmasın.

Xan'ela

3.9.2019 23:10:37

0
"Bunun sebebi için ise, oyuncuların eski coşkuyla oyunu oynamadıklarını ve istedikleri Star Wars oyununun bu tarz bir oyun olmadığını söyledi" Bunu anlamak için biraz geç kalmışsınız. Güzelim seriyi çöp ettiniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Battlefront II
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız