Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DICE Battlefield 4 Sunucularından Memnun Değil


     Battlefield 4 için son çıkan güncellemelerin ardından yeni bir sorun ortaya çıktı. Sunucu sebepleri dolayısıyla oyunculara lag problemi yaşatan bu sorundan DICE'da memnun değil.
 
     Daha çok 64 oyuncu destekleyen sunucularda yaşanan bu problemin sebebini araştıran DICE  bir sunucu güncellemesi ile bu problemi çözeceklerini söyledi. Battlefield 4'ün yeni atanmış olan topluluk yöneticisi Dan Mitre "Sunucu performansımızdan memnun değiliz, bu yüzden donanımımızı mümkün olan en kısa sürede yenileyeceğiz ve daha iyi bir tecrübe servis etmek için çalışacağız." açıklamasını yaptı.
 
     Dan Mitre, Battlelog'da yazdığı açıklama mesajında bu problemin giderecek güncellemenin çıkış tarihi konusunda ise "Sorunun ne zaman çözüleceğini öğrenir öğrenmez yeni güncelleme için bir çıkş tarihi vereceğiz. Lag problemini düzeltmek şu an BİRİNCİ önceliğimiz ve çok yakında sorunun çözülmesini bekliyoruz." dedi.
 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
DICE EA games battlefield 4 PC PS3 PS4 Xbox one Xbox 360 FPS
GTA V'in iFruit Uygulaması Ps Vita için Yayınlandı The Long Dark için Yepyeni Görseller Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

redspawn

3.4.2014 07:46:11

0
Arkadaş oyunu severek aldik simdi ise nasil elden cikarsak diye cabaliyoruz.

alito

3.4.2014 02:07:02

0
Bir yerini yapıp, bir yerini bozuyorlar. İlginç bir firma şu DICE.

Lod0ss

2.4.2014 22:15:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: DarkHellBlazer Oyunu oynamaya başladığımdan beri (ki oyun çıkalı 1 ay olmuşken aldım) bu sorun var, en belirgin ve rahatsız edici özelliği ise çatışma sırasında çoktan kaçıp, saklanılmasına rağmen vurulmak. Gerçekten çok sinir bozucu bir şey, siz yeterince hızlı olsanız bile kaçamıyorsunuz mermilerden. Bunun dışında sürüyle bug mevcut, silahlar yetersiz ve gerçekte olduğu gibi değil, mesela en basit örnek şudur ki, Carbine M4 tam otomatik olacağına, üçlü yani yarı otomatik ateş ediyor ve bunu değiştiremiyoruz, normalde M4'te bir pin vardır ve bununla tam otomatik, yarı otomatik olarak ayarlayabiliriz Ayrıca gerçekte dakikada 700 mermi atabilen M4'ün atış hızı çok düşük. M416 ise çok yetersiz ve gerçekte olduğundan daha yavaş ateş ediyor. Bu tarz mantık hatalarını düzeltmeleri gerekiyor, sonuçta M4 neredeyse anneannemin bile bildiği bir silah. Bir tek M4'te değil tabii, neredeyse her silahta var böyle hatalar. Bunun haricinde normal sunucularda bir adamı ayağından vurduğunuzda atıyorum 25 canı gidiyorsa, göğsünden vurduğunuzda da 25 canı gidiyor. Genellikle Hardcore oynamama rağmen, bazen SQDM'de Hardcore bulamadığımdan normal sunuculara girdiğimden bu olayı bir arkadaşımla test etmiştik. Ayrıca kafaya tek mermi ateş ettiğinizde de ölmüyor karakter, en azından otomatik silahlarda böyle.
Senin dediğin lag değil hocam.

agathadaemonn

2.4.2014 20:13:01

0
Oyunu oynamaya başladığımdan beri (ki oyun çıkalı 1 ay olmuşken aldım) bu sorun var, en belirgin ve rahatsız edici özelliği ise çatışma sırasında çoktan kaçıp, saklanılmasına rağmen vurulmak. Gerçekten çok sinir bozucu bir şey, siz yeterince hızlı olsanız bile kaçamıyorsunuz mermilerden. Bunun dışında sürüyle bug mevcut, silahlar yetersiz ve gerçekte olduğu gibi değil, mesela en basit örnek şudur ki, Carbine M4 tam otomatik olacağına, üçlü yani yarı otomatik ateş ediyor ve bunu değiştiremiyoruz, normalde M4'te bir pin vardır ve bununla tam otomatik, yarı otomatik olarak ayarlayabiliriz Ayrıca gerçekte dakikada 700 mermi atabilen M4'ün atış hızı çok düşük. M416 ise çok yetersiz ve gerçekte olduğundan daha yavaş ateş ediyor. Bu tarz mantık hatalarını düzeltmeleri gerekiyor, sonuçta M4 neredeyse anneannemin bile bildiği bir silah. Bir tek M4'te değil tabii, neredeyse her silahta var böyle hatalar. Bunun haricinde normal sunucularda bir adamı ayağından vurduğunuzda atıyorum 25 canı gidiyorsa, göğsünden vurduğunuzda da 25 canı gidiyor. Genellikle Hardcore oynamama rağmen, bazen SQDM'de Hardcore bulamadığımdan normal sunuculara girdiğimden bu olayı bir arkadaşımla test etmiştik. Ayrıca kafaya tek mermi ateş ettiğinizde de ölmüyor karakter, en azından otomatik silahlarda böyle.

Baritoto

2.4.2014 19:39:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Güncelleme ile rezil edilen ilk oyun..
oyunu cidden seviyorum ama dediği doğru :D güncelleme ile eskiden doğru çalışan öldüğünüz zaman katilinizi gösteren kamera bozulmuştu sniper ile vurmuş gözüküyor gidiyor attack helisini gösteriyordu :D neyse son güncelleme ile düzelttiler :)

Lod0ss

2.4.2014 18:17:44

0
Yalan söylüyorlar arkadaşlar. Oyunu çıktığı ilk gün aldım. SOL 100MB fiber kullanıyorum. Buna rağmen oyunun ilk günden itibaren bitmek bilmeyen bir lag sorunu var. Sanki bu yeni olmuş gibi dile getiriyorlar. 4 aydır battlelog lag ve netcode hatasıyla çalkalanıyor. Bu zamana kadar sorunsuz çalışmış sankide lag yeni başladı diyorlar.

game07

2.4.2014 18:12:14

+1
quote:

Orijinalden alıntı: tamererr Bu yıl para verdiğime üzüldüğüm tek oyun ... Arkadaşlarla bir kebap yemeye neyin gitsek daha hayra dokunur olurdu o para ...
+100000 Almayın aldırmayın rezillik.

BSC Misafiri

2.4.2014 17:38:05

0
Playstation 4'de Second Assault ve normal BF4 haritaları hariç hiçbir haritayı oynayamıyorum. 20mb internet bağlantım var. Naval Strike ilk günden beri lag'den oynanmıyor. Normal BF4 haritaları kısmen oynanıyor. Second Assault ise harita boyutları BF4 orjinal haritalarından küçük olduğu için sorunsuz çalışıyor lag olmadan. Arkadaşım PC fanatiğidir oda PC'de aynı şeyden şikayetci. Türkiye üzerinden oyunu oynarken yabancılara karşı hep 1-0 gerideyiz lad dolayısı ile diyor. Ben BF5 duyrulunca hemen almayacağım en az 3-4 ay bekleyip alacağım. EA firmasına güvenim sıfır.

fierro35

2.4.2014 17:32:38

0
Kapali betasını oynuyoruz hala bf4 ün Sorunlari bizle bir hallediyorlar. Bu oyunu çıkış tarihinden 1 sene sonra tamamlayip öyle çıkarmalılardı. Bu adamlar kapalı betası yerine bf3 oynamaya devam ediyorlardı sanırım. :)

tamererr

2.4.2014 15:56:49

+1
Bu yıl para verdiğime üzüldüğüm tek oyun ... Arkadaşlarla bir kebap yemeye neyin gitsek daha hayra dokunur olurdu o para ...

BSC Misafiri

2.4.2014 15:25:46

0
Oyun 2 ileri bir geri gidiyor lafami agritiyor

BSC Misafiri

2.4.2014 11:45:59

+1
Güncelleme ile rezil edilen ilk oyun..

BSC Misafiri

2.4.2014 11:27:31

+1
Adsl bağlantım var Bf4 ps4'de silah silaha mücadelede tdm,domination SIFIR şansım var yabancı oyunculara karşı.Bf3'de böyle bir sıkıntı olmuyordu.Bf4 başlı başına seriyi yerin dibine soktu.Gelecek yeni herhangi bir BF oyununu almayı dahi düşünmüyorum

konuşantahta

2.4.2014 11:14:07

0
arkadaş 10 tane güncelleme yayınlayıp 25 tane iyi giden şeyi bozdu adamlar. sanki işe dün başladılar bu da ilk oyunları. her güncelleme hata, her DLC sorunlu, yarım sene olacak oyun çıkalı hala düzeltemediler ağız tadıyla oynayamadan geçti gitti oyun

BSC Misafiri

2.4.2014 11:11:05

0
Bunu şimdimi anladınız helal olsun .
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
191 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız