Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DC's Justice League: Cosmic Chaos, Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Outright Games ve geliştirici PHL Collective, açık dünya aksiyon macera oyunu DC's Justice League: Cosmic Chaos'u PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC  (Steam) için duyurdu. Oyun, 10 Mart 2023'te çıkış yapacak.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
Tüm aile için eğlenceli olacak şekilde tasarlandı, hayranların favorisi Süper Kahramanlar Batman, Superman veya Wonder Woman olarak oynayarak kaosa hükmetmek için gelen 5. Boyuttan düzenbaz Bay Mxyzptlk ile savaşın. 
 
1960 yılında The Brave and the Bold No.28'de Justice League'in birlikte savaştığı ilk kötü adamlardan biri olan, zihni kontrol eden uzaylı Starro the Conqueror, kasabayı kasıp kavurur. Oyuncular aksiyon dolu görevlerle karşı karşıya kalacak. Bu renkli açık dünya macerasında DC Süper Kahramanlarını özelleştirmek için yapbozları tamamlamak ve özel yükseltmelerin kilidini açmak için Happy Harbor'da uçun ve takla atın. 
 
Duyuru Videosu
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu DC's Justice League: Cosmic Chaos PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch PC
Hitori No Shita: The Outcast, iOS ve Android için Duyuruldu RPG Redemption Reapers, PS4, Switch ve PC için Duuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız