Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DC Universe'te Halloween Temalı Büyük Hayalet Avı


     16 Ekim ile 6 Kasım 2012 tarihleri arasında, DC Universe™ Online (DCUO), yeni oyun içi etkinliği “The Witching Hour” (Cadılar Zamanı) ile Halloween’ı kutluyor.

     Sinsi Klarion the Witch Boy yüzünden tüm cehennem olduğu gibi Gotham City’nin üzerine çullanırken maskeli cadılar sokaklarda dehşet saçarak, kapı kapı dolaşıp Halloween kutlayanlara yapmadıkları işkence bırakmıyorlar. Kahramanlardan beklenen ise bu tehlikeli hayaletleri durdurmaları. Ama Kötüler sıkıntı yaratmaya devam ediyorlar. Sonunda oyuncuların “Geceyarısı Maskeli Balosu”na katılmak üzere Goth kulübüne girmeleri ve Klarion’u alaşağı etmeleri gerekiyor. Çünkü Klarion sihirli Kahramanların ve Zatanna Black Adam ve Tala gibi Kötülerin yeteneklerini çalarak gücünü daha da artırmayı başarıyor.

     Oyuncular gösterdikleri çabalar sonunda çanta dolusu eşya ödülü kazanabiliyorlar. Bunların arasında yeni eşyalar, yepyeni ve güçlü bir hayvan ve Kurukafa Maskeleri ve Korkunç Hayalet Maskeleri gibi ürkütücü maskeler yer alıyor.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DC Universe PC PS3 Sony Online Entertainment MMO
Far Cry 3'ün Facebook Uygulaması Yayında Crazy Taxi, iOS'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.10.2012 11:33:29

0
oyunu büyük bir zevkle oynuyorum 4 adet char kastım 5.ciyi kasıyorum gittim "fight for light"dlc paketi aldım ama adam akıllı türk göremiyorum görsemde yazılara cevap vermiyorlar tek başına oynamak da çok sıkıcı oluyor clan var diyolar ama nerede :D

BSC Misafiri

9.10.2012 01:30:20

0
Oyuu bende oynuyorum ama bu aktivitiye katılmak için extra birşey yapmak gerekicekmi yoksa haritaya kendisi mi eklenecek düşmanlar görevler falan.

Hunterangel

8.10.2012 23:56:00

0
ne tek türkü türk clanı bile var ve ben içindeyim eu pvp sw de

al3xm3rc3r

8.10.2012 22:18:28

0
bu oyunu oynayan tek Türk olduğumu düşünsem de yinede oraya gideceğim ve sohbete sa beyleri yazacağım :) hala umutla bekliyorum bir Türk çıkar mı diye ama çıkmıyor:(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC Universe Online ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız