Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DC Universe Online'ın Yeni Ek Paketinden Bilgiler


    Sizlere DC Universe™ Online’nın (DCUO) altıncı eklenti paketi "Home Turf"’ün 29 Ocak 2013’te Avrupa’daki PC’ler için piyasaya çıkacağını haber vermek istedik. Bu popüler MMOG oyunu için gelen son paket hem gizli bir sığınak hem de heyecanlı dövüşler için uygun bir ortam olarak kullanılabilen kişiselleştirilebilir meskenleri oyuna takdim ediyor.

    Home Turf, DC Universe Online oyuncularına istedikleri takdirde ek özellikler yükleyerek meskenlerini tasarlama imkanı sağlarken kendilerine ait saklanma yerleri ve sığınaklar da veriyor. Yeni sığınaklar ise kahramanların kötülere karşı teke tek mücadele ettiği sürükleyici maçlar için bir mekan görevi görüyor. Aynı zamanda "Orbital Strike", "Sidekicks" veya "Supply Drops" gibi yepyeni dövüş taktikleri de kazanabiliyorlar.

    Home Turf DC Universe Online’a yepyeni görevler ve bölüm sonu canavarı karşılaşmaları da ekliyor. Yeni görevler "Stryker Adası", "Arkham Asylum", "Steelworks" ve "Ace Chemicals" gibi herkesin gayet iyi bildiği lokasyonlarda oyuncuları bekiyor.

    Yeni eklenti paketi Home Turf “Legendary” hesaba sahip olan oyuncular için ücretsiz olarak hizmette olacak. “Ücretsiz” ve “Premium” erişime sahip olan oyuncular ise eklenti paketini oyun içindeki marketten 8.99 Avro’ya satın alabilir.

    Yaklaşan eklenti paketi Home Turf’ün resmi tanıtım videosu için lütfen http://youtu.be/09bxSjGBL9Y adresini ziyaret edin. DC Universe Online hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.dc-universe-online.com adresini ziyaret edin.
 
-Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
DC Universe PC PS3 Sony Online Entertainment MMO
Mavi ve Kırmızı PS3 Super Slim'ler Batıya Geliyor Playstore Kütüphanesine Üç Yeni Oyun Daha

BSC Misafiri

26.1.2013 09:29:11

0
''Sizlere DC Universe™ Online’nın (DCUO) altıncı eklenti paketi "Home Turf"’ün 29 Ocak 2013’te Avrupa’daki PC’ler için piyasaya çıkacağını haber vermek istedik.'' ay yerler onu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC Universe Online ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız