Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk Temalı Aksiyon Oyunu ArcRunner Duyuruldu

 
 
Yayıncı PQube ve geliştirici Trickjump Games, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için Cyberpunk temalı roguelite aksiyon oyunu ArcRunner'ı duyurdu. Oyun 2023 yılı içerisinde çıkış yapacak. ArcRunner, uzak bir gelecekte geçiyor ve bizlere bilim kurgu temasını da sunuyor.
 
Cyberpunk temalı oyunlar geliştirilmeye devam ediliyor
 
 
 
Cyberpunk - gelecek temalı oyunlar sürekli olarak geliştirilmeye devam ediliyor. Bu Cyberpunk tarzı aksiyon oyunu uzay istasyonu The Arc'da geçiyor. Oyuncular olarak bu istasyona sızan düşmanları alt edecek ve elimizde olan tüm yetenekleri ve becerileri kullanacağız. Oyuna temel olarak konlanmış bir insan olarak adım atacak ve The Arc istasyonunu yıkımdan kurtarmaya çalışacağız.
 
Oyun içerisinde bizim seçebileceğimiz üç farklı karakter yer alacak. Bu karakterlerin kendine özgü yetenekleri bulunacak. Bu karakterler arasında seçim yaparak oyunda yer alan normal düşmanları ve patron - boss'ları alt etmeye çalışacağız. Yine oyun içerisinde kullanabileceğimiz farklı farklı silahlar bulunacak ve aksiyona sürekli olarak dahil olacağız. 
 
 
ArcRunner duyuru fragmanı
 
Duyuru fragmanında oyunun atmosferi, kullanacağımız karakterler, karakterlerin yürüme - koşma animasyonları, savaş - aksiyon sistemi ve daha fazlası yer alıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ArcRunner
Megaton Musashi X, Çıkış Tarihi Japonya'da 8 Aralık'a Ertelendi Neptunia: Sisters VS Sisters, Batı için 24 Ocak 2023'te Piyasaya Çıkıyor

JaReD22

11.11.2022 23:21:41

0
Cdpr sen çok yaşa
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız