Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077'nin Mod Kullanımında Güvenlik Açığı Bulundu

 
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin mod kullanımında güvenlik açığı keşfedildiğini ve düzeltilene kadar dikkatli olunması gerektiğini açıkladı.
 
Bu sorun ilk olarak geçtiğimiz günlerde Red Tools mod ekibi üyesi PixelRickyRick ve reddit üyesi Romulus_Is_Here tarafından bulundu. Belirtilene göre kullanıcıların PC'lerinin kontrolünü ele geçirmek için oyun modları veya özel kayıt dosyaları üzerinden kötü amaçlı kodların çalıştırılması mümkün.
 
CD Projekt RED bugün konuyla ilgili yaptığı açıklamada, oyunun kullandığı harici DLL dosyalarında güvenlik açığı olduğunu doğruladı.

Sorunun en kısa zamanda düzeltilmesi için çalışılıyor.

Şimdilik kaynağı bilinmeyen modların kullanımından uzak durulması önerildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Ubisoft Toplam 1 Milyon Dolar Ödül Havuzu Olan 2021 Brawlhalla E-Spor Programını Açıkladı Apex Legends'ın Switch Versiyonu 9 Mart'ta Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.2.2021 00:58:46

+1
486 saat oynadım tek bug görmedim fps sorunu yaşamadım kaaarşim. (Doğruyu söyleyince komik biçimde savunan çıkıyor, bende yanlış bilgi verim bari :)

BSC Misafiri

3.2.2021 00:58:33

+3
Gün geçmiyor ki başka bir Cyberpunk 2077 hatası çıkmasın. Zaten en son getirdikleri güncellemeyle çalışan şeyi bozduklarında sonra bozdukları şeyi düzeltmek için tekrar güncelleme getirdiklerinde ümidi tamamen kesmiştim ama :/

TncyKrmn

3.2.2021 00:22:03

+1
Bir oyun vardı zamanında toprağa gömmüşlerdi. Zaten alacağı parayı aldı CDPR. Bu oyunuda toprağa gömüp yeni oyuna odaklanıp bundan da iyi bir ders çıkartmalılar.

Ornitorenk_Perry

2.2.2021 23:53:02

+3
Üzücü bir tecrübe olarak geride bırakalım bu oyunu ve ileriye bakalım hadi...

A r c h A n g e L.

2.2.2021 23:43:50

+2
Mod da bile sıkıntılar doğuruyorsa. Firma içinde gerçekten kopukluk yada aceleye gelmiş bir oyun gibi düşünmeye başladım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız