Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077'nin Beklenen Phantom Liberty Paketi Geliyor! İşte Çıkış Tarihi ve Fiyatı

 
 
Geliştirici CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 genişlemesi "Phantom Liberty"nin 26 Eylül'de 29.99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapacağını açıkladı. Oyunun şu anda Türkiye fiyatı belli değil. Cyberpunk 2077 için yayınlanacak olan yeni genişleme paketi Phantom Liberty, Night City'ye yeni bir mekan getiriyor ve yeni bir karakter kadrosunu oyunculara sunuyor. Hollywood yıldızı Keanu Reeves, Johnny Silverhand'in rolünü yeniden canlandırıyor.
 
Yeni görevler ve daha fazlası geliyor
 
 
 
Phantom Liberty ek paketiyle beraber oyuncular Night City'nin en ölümcül bölgesine geri dönüyor. Oyuncular yeni Amerika Birleşik Devletleri Başkanı'nı kurtarmak için tehlikeli bir göreve çıkmaya hazırlanan V rolünü üstleniyor. Siyasi entrikaların döndüğü genişleme paketinde oyuncuları tatmin edecek bir hikaye örgüsü sunulmak isteniyor.
 
Cyberpunk 2077'nin tam sürüm genişlemesi, yepyeni bir konumu, zorlu mücadeleleri, hikaye örgüsünü ve daha fazlasını içeriyor. Casusluk ve gerilim macerasını içeren paketle beraber Idris Elba'nın canlandırdığı FIA ajanı Solomon Reed de dahil olmak üzere yeni karakterlerle tanışabiliyorsunuz.
 
Cyberpunk 2077 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve  Steam, Epic Games ve GOG üzerinden PC için mevcut. "Phantom Liberty" paketi ise yalnızca PlayStation 5, Xbox Series ve PC için mevcut olacak. 
 
Cyberpunk 2077 -  Phantom Liberty fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Cyberpunk 2077 Phantom Liberty çıkış tarihi fiyatı
PAYDAY 3 Çıkış Tarihi Açıklandı: Türkiye Fiyatı ve Yeni Detaylar Cities: Skylines II Çıkış Tarihi Açıklandı: Türkiye Fiyatı Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.6.2023 17:26:41

0
NCK. Yani şu oyun kötü çıkmasaydı, bir de indirimle, üstüne 60 tl kuponla sanırım alamazdık Epicstore'dan. Bu da No Man's Sky gibi toparlar umarım. DLC'si neredeyse oyun fiyatına 399 TL. Duyduğuma göre bu DLC ile birlikte ana oyunu da yamalayacaklarmış. Cyberpunk oyunları sevenler için Deus Ex'in mini açık dünyası, araba sürememe vs. dışında bir oyun yok maalesef. Paralı vermemeliydiler DLC'yi, bu kesin. Ana oyunla birlikte, bedava verselerdi, saygınlıklarını geri kazanmış, arttırmış olurlardı.

BSC Misafiri

12.6.2023 16:28:54

0
Çöp oyunun çöp dlcsi geçiniz

BSC Misafiri

12.6.2023 13:44:56

+1
Oyun bana göre efsaneydi, piyasaya yeni bi tarz getirdi. GTA San Andreas dan sonra beni heycanlandıran tek oyun. Umarım bu oyunun serisini yapıp üzerine koya koya devam ederler. Seri devam ederse GTA ya rakip olabilecek bi oyun.

BSC Misafiri

12.6.2023 12:48:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: Ksaes New Game + gelecek mi acaba ücretsiz güncelleme olarak
Cyberpunkın ilk paralı dlcsi bu

BSC Misafiri

12.6.2023 10:31:28

0
Ana oyunun dandikliğini Keanu Reeves ise saklamaya çalışmışları. Şimdi de Idris Elba var, sanırım yine kalitesiz bir şey geliyor.

Ksaes

12.6.2023 08:13:26

0
New Game + gelecek mi acaba ücretsiz güncelleme olarak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız