Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077 Tamamlanmaya Yakın Değil

 
CD Projekt RED, resmi PlayStation YouTube kanalı üzerinden "Cyberpunk 2077'yi Yaratmak" başlıklı beş dakika civarında yeni bir geliştirici günlüğü yayınladı.

Geliştirici günlüğünün sonlarında Cyberpunk 2077'nin geliştirme sürecinin bitmekten uzakta olduğu belirtiliyor. (“work on it is far from over”)

Geliştirici günlüğünde ayrıca geçtiğimiz yıl yayınlanan 48 dakikalık oynanış videosundan klipler ve neden birinci şahıs perspektifini seçtikleri ve stüdyonun oyunu ilk duyurduktan sonra neden sessizliği gömüldüğü gibi konulara değiniliyor.  

Fütüristik rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için duyuruldu. Cyberpunk 2077'nin Türkiye'deki dağıtımını üstlenecek Bilkom oyunun 2019'da çıkacağına dair bir açıklamada bulunmuştu ancak bu tweet daha sonra kaldırıldı. Bugünkü videodan sonra da 2019 artık pek olası görünmüyor. Stüdyo E3 2019'a katılacağını doğruladı, Haziran'da çıkış tarihi hakkında daha fazla bilgi edineceğizdir.

Geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Diablo 1 GOG Üzerinde Satışa Sunuldu Dünya Kadınlar Günü'ne Özel PS4 Teması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

14.3.2019 00:55:15

0
Selam, ben dilciyim zaten, öğretmenlik mezunuyum.Ama işte başka bir yeteneğim yok.Mesela, Fransızca öğretmeni olup Fransa'ya gitmişsin ne hayrı var...Bi de bu rahat bölgeden çıkmak çok zor.Hadi çıktık diyelim, onun haricinde insan uzun vadeli düşünüyor hayallerden çıkınca, mesela "ev, ortam, iş, sosyal güvence + hatta emeklilik".Amerika'da çalışan orta-alt düzey insanlarının %80'inin emeklilikleri hakkında bir fikri olmadığı, gelirlerinin büyük ölçüde düşeceği için emekli olmak istemedikleri nosyonunu içeren bir makale okudum geçenlerde mesela (emeklilik yaşı 70 bu arada).Düşündürdü, anlıyor musun?Kaçak gitsen, resmi olarak bir ülkede olmamak çok sıkıntı bir iş.Green card desen, kime nasıl çıktığı belli değil.Hadi çıktı, gittin.Vatandaş olana kadar en az 5-6 sene.Kısacası, bu işler adamı acayip şişleyebilecek işler.Ama işte bazıları da çok kısmetli, Allah yürü ya kulum diyor. Bazıları da ne olursa olsun gidiyor tutunuyor bir şekilde.Yakın arkadaşımın ablası, kocası ve küçük 9 yaşında çocukla, radikal bir karar vererek gittiler.Neredeyse 7 ay olacak.Arada arıyorlar görüntülü.Mesela, adamda dil var (orta diyebiliriz ama ölüsü b1).Ablasında hiç yok, çocukta da yok.Green card falan da yok ha.Ama 7 aydır oradalar.Çok ilginç.Sonra bana ve arkadaşıma telefonda ah siz buraya gelseniz kaparlar diyor.Diyorum nasıl olacak o iş, biz gidelim de iş versinler diye mi bekliyorlar?İşte bizde olduğu gibi diplomaya falan değil tecrübeye bakıyorlarmış dediğine göre.Ama işte nerede, neye göre, kime göre.Gidip de -öte gelmek de var

BenFakeDeilim

12.3.2019 20:10:00

0
yurtdışında 6 aydan fazla yaşadın mı hiç ? veya toefl / ielts sınavlarına girip güzel bir puan aldın mı hiç ?

Metal-Gear

12.3.2019 19:45:21

0
I'm crawling already in this country, any other country would be way better to crawl.

Babblebabble

12.3.2019 14:34:24

0
Ben akıcı İngilizce konuşabiliyorum ama sendeki yetenek bende yok.Yaş kaç bilmiyorum ama, yol yakınken o yolu almak lazım.Biraz sürünürsün ama sonra yoluna girer.Git kardeşim, durma (Gidecek olursan haber ver ama, ben de gidebilirim).

BSC Misafiri

11.3.2019 09:08:37

+1
buda downrage yiyecek diger oyunlarda oldugu gibi

deadlight54

10.3.2019 22:24:58

0
Hocam haklısınız ama elde PC olarak laptop olduğu için ve bu tür işler için oldukça yetersiz kalacağını bildiğimden uğraşamıyorum. Dolar ve euro aldı başını gidiyor ve şu an ki durumda PC toplamak sıkıntılı, benimde isteğim orta halli bir PC toplayıp 3D tasarımcılığa ağırlık vermek. Bizim ülkemizde her iş için diplomaya bakıldığı için tabi üniversiteye de gitmek gerekli. Kabiliyet’e bakılan bir ülke olmadığımız için, bu işi iyi bilen insanların yurtdışına gitmesi normal ne yazık ki. Umarın bir gün üretken ve çalışkan bir ülke oluruz, tabi ki doğru yöneticiler ve planlamayla. Konu başka yerlere gitti ama inşallah CD Projekt RED başvurunuzu kabul eder

Metal-Gear

10.3.2019 16:35:05

+1
Haklısınız beyler denemesi bedava zaten. Benim mesleğim de bu zaten, sadece Türkiye'de icra edecek ortam bulamıyorum pek. Freelance işler ile rahat bir düzen kurdum kendime ama hedefim zaten er geç bir 3A oyun şirketine girmek, bir gün bu olacak inşallah! Biraz daha elimi güçlendirip İngilizcemi de ilerletmek için çok fazla kovalamıyorum sadece şimdilik. deadlight54, eğer heves ediyorsan başla mutlaka. Zaten bu ülkede hangi üniversiteye gidersen git sonun asgari ücrete mahkum herhangi bir işte çalışmaya başlamak olacak. (bir kaç istisna iyi bölüm hariç). O yüzden kendini herkesin bilmediği bir konu üzerine uzmanlaştırman sana bir sürü kapı açar. 3A oyun düzeyinde işler yapmak, shader programlamak vs. herkesin bildiği bir iş değil. Özellikle Türkiye'de bilenlerin sayısı bir elin parmağını geçmez, onlarda zaten yurt dışına çıkıyor birer birer. Yani yurt dışı biletin bile olabilir bu senin. Örneğin şu an bu halde olmasam CD Project'e yeltenmenin hayalini bile kuramazdım. Alıp almamaları mühim değil, mühim olan kendini o kıvama getirebilmiş olman. Orası olmaz başka bir yer olur çünkü, kısmet neresiyse artık. O yüzden heves ediyorsun madem bence yıllar boşa geçip gitmeden önce başla, henüz anne - baba hayattadır heralde, omuzlarında çok fazla yük ve sorumluluk yoktur dert edecek muhtemelen; işte bu dehşet fırsatı göremeyen gençler karı kız peşinde koşup ileride rezil şartlara mahkum yaşıyorlar maalesef. yani şu an bu fırsatlara sahipsen hiç durma değerlendir. Orta halli bir PC toplamaya çalış, laptop olmasın Render işleri laptop'ı çabuk öldürüyor yüksek ısıdan dolayı, masaüstü pc'ler daha dayanıklı oluyor havalandırma imkanı daha geniş olduğundan. Üniversiteye de yine git bir artı olarak diploma olsun elinde ama asıl kafa patlatıp ilim kazanacağın alan heves ettiğin işin kendisi olsun. Onlarca gereksiz sınav verme dersi ile vakit kaybetmeye değmez, diplomayı alacak kadar dersi dinle yeter.

Gunpower-storm

10.3.2019 00:29:01

0
BFV gibi yaparsa batacak. Bitene kadar beklemeliler

ClassımDeğilsin

9.3.2019 23:28:25

0
bu iş vefad gibi duruyor ya, görücez bakalım

Guest-AEF248198

9.3.2019 23:22:29

+2
Yapmayıp pişman olmaktansa yapıp şansını denemek var. Çünkü ileride bugünlere baktığında "keşke yapsaymışım" diyeceksin.

BSC Misafiri

9.3.2019 22:39:40

0
E3 2019 da tarihi açıklar, 2020'nin ilk çeyreğinde çıkar heralde. İnşallah daha önce çıkar ama tahminim bunun yönünde.

BSC Misafiri

9.3.2019 22:39:32

0
@d3vstator onlarda seni bekliyordu zaten al diye.

BSC Misafiri

9.3.2019 22:39:22

0
Çatışmalar vesaire fps tps farketmezde fps açık şehir açık dünyaları aşırı klostrofobi yaratıyor insanda deus exde olduğu gibi + rpg oyununda en önemli şeylerden biri karakter kişilleştirmesi diye düşünüyorum karakteri göremedikten sonra manasız kalıyor

erco35coast

9.3.2019 22:28:57

0
acele etmesinler yeterki güzel bir oyun olsun.

deadlight54

9.3.2019 21:18:21

0
Hocam diğer yorum yazan arkadaş’a katılıyorum. Çalışmalarınız çok iyi, bence bir şansınızı deneyin derim. Artstation’daki çalışmaları görünce bende heves ediyorum ama eldeki PC o kadar güçsüz ki sonradan vazgeçmek zorunda kalıyorum. Üniversite’ye hiç gitmeyip 1-2 sene kendimi geliştirip, 3D tasarımcılığa mı girsem diye de düşünmüyor değilim

Winter Is Coming

9.3.2019 20:47:28

+3
şu aralar boş duruyorsan çalışmalarınla birlikte başvuru yap şansını dene derim düşük bir ücrete anlaşırsın hiç olmadı deneyim elde edersin.

Metal-Gear

9.3.2019 20:22:02

0
Evet olabilir, ekibi genişletmek istiyorlar demek ki. Ama bu oyunun witcher 3 e göre daha büyük olduğunu tahmin ediyorum, çünkü sadece araziler ve evler yok, şehirler ve yüksek binalar var ki bazılarına girebileceğiz. Silahlar, araçlar futuristik şeyler daha fazla dallı budaklı, çok özellikli şeyler. Yani daha zahmetli bir iş, Witcher 3'e 250 kişinin yettiği yerde bu oyuna 400 çok az geliyor muhtemelen. Ulan şu junior envirnment artist ilanına baş vurasım varda en az bir 3A oyunda tecrübe kazanmış eleman diye bir kriter var. Diğer kriterlerin çoğunluğunu taşıyorum. Bir de çok akıcı ingilizce isterler sanırım. Yoksa portfolio'mu çat diye atasım var. En son yaptığım çalışmada futuristik bir silahtı adamları kafalar mı diye düşündüm. https://www.artstation.com/evren01

Winter Is Coming

9.3.2019 20:14:25

0
Witcher 3 ü yapan ekip 250 kişi, 2077 yi yapan 400 kişi. Ben ekipte eksik olduğunu düşünmüyorum. İlanlar büyük ihtimal iş yükününü azaltmak için ekstra eleman arayışı sebebiyle verilen ilanlardır.

Metal-Gear

9.3.2019 20:10:14

0
Cyberpunk'ın kolay kolay tamamlanamayacağını hala tam olarak oturamamış kadrosundan tahmin ediyordum zaten. Yani bu tarz bir haberi bekliyordum uzun zamandır. Artstation'daki iş ilanlarını sık sık takip ediyorum çünkü, hala 14 açık pozisyon var ve görsel efekt sanatçısından tutunda baş çevre tasarımcısına, normal çevre tasarımcısına ve bölüm tasarımcısına kadar bir sürü önemli pozisyonda çalışacak eleman arayışları devam ediyor. Bunca zamandır niye bulamadılar bilmiyorum, ya da ellerindeki ekibi genişletmek istiyor olabilirler. https://www.artstation.com/jobs/c/cd-projekt-red

Sarohan

9.3.2019 19:48:09

0
Demek istediğim TPS modu. Normalde herkes FPS olarak oynuyor onu yani. Dediğin oyunlar TPS açısına göre dizayn edildiğinden tabi ki güzel duracak. Ben pek ihtimal vermiyorum ama bakalım belli de olmaz.

Persona_Non_Grata

9.3.2019 19:30:56

+1
Senin trolluğün Mesut Çevik tarafından tasdiklendi sen ne anlatiyon la degişik

İdrak İstimlak

9.3.2019 19:13:49

0
Konunun gidişatına, yazılan önceki mesajlara bakmadan, benim mesaja odaklanıp, eski mesajlarımı kurdalayan biri için aslında fazlaca düzgün bir mesajla cevap verdiğimi düşünmeye başladım. Acikcasi iş dönüyor dolaşıyor, dediğin gibi IQ noktasinda tıkanıp kalıyor...

Guest-AEF248198

9.3.2019 18:36:49

0
Çok kaale alınacak bir şahıs değil hocam bunlar kendi aralarında takılıyorlar bunların yazdıkları düzeysiz mesajları şikayet ediyorum sadece siliniyor henüz doğru düzgün ceza alanını görmedim. Garip bir yer olmuş burası arkasına 4-5 kişi alan benim fikrim doğrudur sen trolsün deyip gezmeye başlamışlar. Edit: Birde bunlar yüzünden insanlar buralarda Playstation ve oyunlarını eleştiremez olmuşlar kimse uğraşmıyor bunlarla adam oyunla ilgili fikrini söyleyecek olsa bunlardan birisi dadanır diye yazmıyor enteresan gerçekten.

İdrak İstimlak

9.3.2019 18:01:47

0
Yahu hocam üyenin birisi foruma sapıkça dadanmış, adam vazgeçmedi. Biz de kendimizce sarkazm yapıyoruz, bunu göremiyor musunuz?

deadlight54

9.3.2019 17:46:08

+1
Cyberpunk 2077'nin haberinin altında TPS görmekten ciğerim soldu artık. Eidos Montreal Deus Ex'i FP yapınca kimse de çıt yok millet ayıla bayıla oynuyor, CD Projekt FP yapınca niye sıkıntı oluyor? En komik yorumlardan biri de, oyun TPS olmazsa oyunu almayacakmış. Sen alma kardeşim, sanki CD Projekt'teki çalışanlar kafana silahı zorla dayayıp mı aldırıyor? Hele bir oyun çıksın ondan sonra değerlendirin şu oyunu. Gördüğüm en garip oyuncu topluluklarından biri bu forum olabilir. Her oyun TPS olacak diye bir kaide yok, artık şunu bir kafanıza sokun. Bu arada oyunu da merakla bekliyorum ve CD Projekt RED'e güveniyorum. edit: düzenleme

Fearless_tr

9.3.2019 17:39:47

+1
Türkce ciksada korsan alip oynasak yaw

psycho90

9.3.2019 16:49:00

+4
Hocam onu yazan arkadaşın kullanıcı adı d3vstator. https://forum.donanimhaber.com/cyberpunk-2077-icin-48-dakikalik-oynanis-videosu-yayinlandi--134670451-6 Şimdi şu konuda kendisinin 6.sayfadaki bomba yorumuna bakıyoruz.İlk paragrafı tam olarak şöyle : ‘’Cyberpunk bekleyen kitle içindeki bu "TPS olmazsa, istemezük"çileri anlamakta çok ciddi sıkıntı çekiyorum. Bu 48 dakikalık videoyu hangi gözlerle izlediler anlayamadım. Oyunu kaliteli oyunlar kategorisine sokan onun FPS, TPS olup olmaması değil, mekanikleri, sunduğu içerik, oynanabilirlik, yenilikler gibi sizlerin de belki buraya bir kaç madde daha ekleyebileceği hususlardır. Oyun tarihi içinde her türden efsane oyun olması, bunun delilidir.’’ Kendisi zamanında bunları yazmışken şimdiyse tam tersini söylüyor.Yani kendisinde ya ciddi mental sıkıntılar var ya da ağır troll.O yüzden ciddiye alıp cevaplamaya tenezzül bile etmenize gerek yok

Babblebabble

9.3.2019 16:26:50

+3
Ne olursa olsun heyecanla bekliyoruz.Gerçekten saygı duyulası nadir firmalardan birisi.Benim için 4A Games'de vardı, artık onlar da gitti maalesef.

Winter Is Coming

9.3.2019 16:24:11

+2
Şirket bu haberde sonra kendini kapatma kararı almıştı büyük ihtimal Witcher3 30 liraya satılmasına ragmen kutulular dahil 10-15k arasında bir satış rakamı var ülke içinde. Gerçekten komikler bir de Türkçe felan istiyorlar. YouTube deki bu video ülkenizde kapalıdır mesajı gibi ülke içinde oyunu sattıklarına dua etsinler. Ben olsam satmazdım tüm orta doğuya.

Watton1

9.3.2019 16:18:16

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Winter Is Coming Tiplere gel Tps olmazsa almazlarmış la sen kimsin alsanız ne almasanız ne.
Iwinski karalar bağlar nasıl almadılar Türkiye dünyanın en büyüğü süper güç nasıl almaz battık abi battık diye :D :D Elemanların Türkiyenin yerini bildiğini bile sanmıyorum Polonyada yaşıyor adam sen olsan ortadoğuda oyun kaç satmış diye bakarmısın :D

Winter Is Coming

9.3.2019 15:59:15

+1
fallout a çöp dediler ya la. https://youtu.be/VJcYV7p1Qes Biraz da gülelim :)

mahsur kalan adam

9.3.2019 15:35:53

0
O fallout un çöplüğü Gears of war Spec of the line Uncharted Tomb raider Yapınca oluyor

Sarohan

9.3.2019 13:20:12

+1
Fps olarak gayet iyi. Fallout da TPS varda ne oluyor hissiyatı kötü. Karakteri görme tuşu veyahut bazı yerlerde tps açısına girse yeterli olur.

emrahcey

9.3.2019 12:39:16

0
Bu oyun çıkışı en erken 2021 ben diyim, size hatta 2022.

İdrak İstimlak

9.3.2019 11:35:44

+1
TPS olarak çıkmazsa net olarak almam, gitsin FPS delileri oynasın...

mahsur kalan adam

9.3.2019 11:02:58

+1
Profil resmin RDR ismin Witcher 3 Bu iki oyunu first person oyna. Aynı etkiyi alabilecek misin? Fps kolaya kaçmaktır

mahsur kalan adam

9.3.2019 04:03:13

0
TPS yapana kadar çıkarmayın bi zahmet

BSC Misafiri

8.3.2019 22:32:02

+1
mesela ben illa tps olacak demiyorum ama eklenmeli görevlerde çatışmalarda filan olmasa da açık dünyada gezerken karakterimi dışarıdan görmek isterim kıyafet silah yaptığım dövme gibi şeylerini nasıl gözüktüğüne bakmak isterim Adamların söylediğine göre karakteri ayrıntılı bi şekilde kişiselleştirme bilecekmişiz ben yaptığım şeyleri dışarıdan görmek isterim istemem diyen yoktur diye düşünüyorum.

Guest-AEF248198

8.3.2019 21:58:41

+4
Half Life 3 duyurulursa onu da Tps yapsınlar bir zahmet.

Guest-E87629FD5

8.3.2019 21:30:04

+5
Tesir altındayken mi bu şekilde trollüyorsun?

BSC Misafiri

8.3.2019 21:24:28

0
TPS olursa oynanmaz bu oyun. Mümkünse böyle bir işe hiç girişmesinler.

Johnny Silverhand

8.3.2019 21:02:38

+1
Ne TPP fetişiymişsiniz arkadaş... Umarım FPP olarak kalır da sizler oynamazsınız. Bu arada 2020 gelirse hani diyorum şöyle çıkarsalar çok havalı olur. 20.7.7 Yani 7 Temmuz 2020. Skyrim'in 11.11.11 gibi havalı olur bence.

BSC Misafiri

8.3.2019 20:39:36

+3
Oyuna TPS eklensin dedim diye veya diyenlere, Fortnite, Pubg oynayın sizin neyinize Cyberpunk 2077 denmiş.Ben hiç Fortnite , Pubg falan oynamadım.Oynadığım oyunlar, Dino crisis 1-2,Parasite eve 2,Silent hill 3-4, Resident evil 1-4-5,Devil may cry 3-4,God of war serisi,Uncharted serisi,Last of us, bu böyle gider.Genelde hikayesi olmayan rekabetçi oyunlar FPS oluyor ....TPS daha keyifli...

aterikasedi

8.3.2019 19:41:09

0
Daha rdr 2 ve god of war'ı oynamadım.Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi

proudmoore117

8.3.2019 19:01:19

+3
inşallah tps olmaz ,asıl atmosfer bu şekilde daha hoş duruyor.

CheKD

8.3.2019 18:57:27

+3
RDR 2 kadar detaylı ve teknik anlamda iyi olan bir oyun yapmak istiyoruz dediler. Kendi deyimlerine göre oyun, The Witcher 3 DLC'leri tamamlanınca odak noktası olmuş, bu da 2016 yılına denk geliyor. Yazın oyunun baştan sona oynanabileceği söylenmişti anlaşılan hataları minumum düzeye indirmeye ve detayları olabilecek en üst düzeye çıkarmaya çalışıyorlar. The Witcher 3'ü iki kez ertelediler, aynısını Cyberpunk 2077'de de yaşamak istemiyorlardır. Pek video paylaşma taraftarı da değiller çünkü The Witcher 3 sonrası gereğinden fazla yapılan downgrade muhabbeti belli ki canlarını sıkmış, 48 dakikalık demoyu bile takipçiler çok baskı yaptı diye paylaştılar. Demo çok iyi görünüyordu fakat videoda defalarca bu nihai sürüm değil, değişebilir deniyordu. Bu sefer çok temkinliler, The Witcher 3'ün 2 defa ertelenmesi ve çıkışı sonrası yapılan downgrade muhabbetlerinin tekrar yaşanmamasını istedikleri belli. Temkinli hareket etmeleri güzel ve doğru bence, acele ve eksiklere sahip bir oyunu bu sene çıkaracaklarına, önümüzdeki sene hatalarından arındırılmış ve olabildiğince detayla doldurulmuş bir oyun çıkarmaları daha güzel olur.

Turk.Navy

8.3.2019 18:53:00

0
Ps5 gelir artık

hetşat

8.3.2019 18:52:32

0
GTA ister tps ister fps oynanıyor bu oyunda o şekilde olmalı. Aman aman zor bir şey değil zaten animasyonları kaplamaları yapmışsın.

Watton1

8.3.2019 18:37:21

+3
Oğlum ben videoyu seyretmemiştim ne kadar güzel gözüyor First person haliyle işallah çocuk lafı dinleyip bozmazlar gelçi ben her haliyle yumulurumda off be

BSC Misafiri

8.3.2019 18:28:21

+4
Tps olmalı kesinlikle. Fps de göz bozuyor. Battlefield mi lan bu?

Persona_Non_Grata

8.3.2019 18:24:45

+3
Oyunu oynayamayacak troll gelmis burda fps tps tartışmasi yapiyor. Ulan sen hangi oyunu oynadında cyberpunk oynayacaksın mutlak cimri

Mütercim Bey

8.3.2019 18:16:06

+7
TPS bekleyenleri dışarı alalım, boş yapmasınlar.

Persona_Non_Grata

8.3.2019 18:14:59

+5
Tepese olmalı yoksa gider fortnayt pabci oynarım haa , neyimize saybırpank ikibin yetmiş yedi

Watton1

8.3.2019 18:13:15

+5
Oğlum dünya çok değişik kafalarda oyunun kamerası yüzünden bütün kodları baştan yazılırmı lan :D ne oldu böyle bir oyun vardı Fps'den tps'ye geçen xcom declassified ne oldu oyunun sonu iş kamerada değil yav tps'de daha kötü olursa ne olacak :D adam bütün altyapıyı ara sahneleri olayları "immersion"üzerine kurmuş en iyisi deus ex gibi olsun covera geçince third person olsun kimse üzülmesin :D bak belki sizin yüzünden oyunun yapımı uzadı 2 yıl belki çıkamyacak oyun belki yeni konsollara çıkacak sadece paran varsa oynarsın şimdiki konsol 3000'liraysa yenisini sen düşün :D

İdrak İstimlak

8.3.2019 17:52:35

+4
TPS olmazsa oynanmaz bu oyun...

BSC Misafiri

8.3.2019 17:44:54

0
Aman Ali rıza bey oyun iyi olsun da önemli değil ne zaman çıktığı tadımız kaçmasın...

veterangamer

8.3.2019 17:28:58

+9
Tps niz batsın gidin fortnayt oynayın neyinize sizin cyberpunk !!!

BSC Misafiri

8.3.2019 17:28:09

+3
Oyunu tps kamerasına çevirirler umarım.

darktimes7

8.3.2019 17:23:54

+8
Senin yorumlarına genelde katılmasam da burdaki ayarına çok güldüm kardeş. 48 dklik videodan sonra bile tps olmalıydı diyenler beni kara kara düşündürüyor. Herkes CD Projekt'te çalışıyor galiba en iyisini biliyor.

Guest-AEF248198

8.3.2019 16:36:25

+3
Bir kere oyun Tps değil oyun Tps olmalı Tps olmazsa olmaz, Tps çok iyidir Tps olmalı ki Tps oynayalım yoksa Tps'siz olmaz. Oyun Tps olursa muhteşem olmazsa çöp olur isteidğin kadar şehir inşa edip hikaye yap ama Tps olmazsa at çöpe gitsin. Bu oyunun güzel olması için iki şart vardır birincisi Tps olmalı ikincisi malum bir platforma özel olmalı. Oyun Tps olmalı demiş miydim?

m.A.A.d city

8.3.2019 16:34:44

0
2019 sonu çıkışını yapar.

Persona_Non_Grata

8.3.2019 16:16:15

+2
Tps olmalıydı zaten, çok tepki aldılar.

keremec

8.3.2019 15:51:56

+1
Videoyu Geralt seslendirince bir an ne oluyor dedim

BSC Misafiri

8.3.2019 15:21:05

+1
Ps5'ede geleceğini bildiğimden bu nesilde heba etmeyecem, TLOU Part 2'yide öyle..4K'da rahat rahat akmak varken ıkınarak oynatan cihazlarda oynamak mundar etmişim gibi hissettirir bana...Son yıllarda çıkan oyunlar ps5'e direk gelir zaten.

BSC Misafiri

8.3.2019 15:20:57

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bilkom dağıtımcı olarak ,Cyberpunk 2077 de oyun olarak çok iyi, yeterince talep ve istek olursa Türkçe dil desteğini de eklerler diye düşünüyorum o nedenle PC tarafında oyunun orjinal alınmasıda çok önemli....
Birde şunu ekleyeyim, Cyberpunk 2077 ye TPS yide ekleyin, lütfen.....

BSC Misafiri

8.3.2019 14:51:05

0
Bilkom dağıtımcı olarak ,Cyberpunk 2077 de oyun olarak çok iyi, yeterince talep ve istek olursa Türkçe dil desteğini de eklerler diye düşünüyorum o nedenle PC tarafında oyunun orjinal alınmasıda çok önemli....

Persona_Non_Grata

8.3.2019 14:08:48

+1
Ps5 e çıkar

Thejoker58906

8.3.2019 13:58:08

+5
2020 sonunda çıkar.

BSC Misafiri

8.3.2019 13:12:16

0
2019 4. çeyreğinde çıkacak kasmayın.. e3 2019'da açıklanacak tarih. zaten e3'de olacakları kesinleşti.

Watton1

8.3.2019 12:57:58

0
Söyledim

BSC Misafiri

8.3.2019 12:47:05

+1
Tps'ye ceviriyorlar bence??

BSC Misafiri

8.3.2019 11:50:44

+1
Ver müzüğü... Bekleriz baboş, sorun yok https://www.youtube.com/watch?v=9ayYeLLT8bs

BSC Misafiri

8.3.2019 11:47:52

0
Muhtemelen yeni nesil konsollar içinde yapıyolardır.Zaten yeni nesil konsolların çıkışından sonraya büyük ihtimal çıkış tarihi verilecek.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız