Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077 Geliştirici Ekibi Ertelemenin Ardından Oyun Üzerinde Ekstra Uzun Saatler Çalışacak

 
CD Projekt RED'in merakla beklenen fütüristik rol yapma oyunu Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihi 16 Nisan'dan 17 Eylül'e ertelendi ve bu ertelemenin ardından geliştirici ekibin çalışma saatleri epey bir artacağa benziyor.
 
CD Projekt RED CEO'su Adam Kicinski, soru & cevap etkinliğinde, Cyberpunk 2077 geliştirici ekibinin ertelemenin ardından "crunch" periyotları yapacaklarını belirtti.

Crunch, bir oyun üzerinde mantıksız ve sağlıksız bir süre çalışmak için kullanılan bir video oyun sektörü terimi. Oyunların geliştirme sürecinin sonlarına doğru yapıldığı görülüyor. Fakat her zaman değil belli aralıklarla. 
 
"Oyun yapmak ve bunun bir parçası olmak için bazı şeylerden fedakarlık ediyorsunuz. Oyun sektörüne yeni giren ve bunu yapmak için ne gerektiğini gerçekten anlamayan birçok insan var. Ekibimize bir sürü yeni kişi geliyor ve 'Bu çok fazla' diyip gidiyor. Rockstar Games'ten gelenler de oluyor ve onlar 'Bu crunch sayılmaz bile' diyor. Yaptığımız işi kontrol altında tutmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Fakat bazen böyle büyük bir oyun yaparken, ki bu seviyede bir oyun yapmak her zaman mümkün değildir, gerçekten harika olması çok sıkı çalışma gerektiriyor." 
 
Ek olarak, olası PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonları hakkında da açıklama yapılmadı. CD Projekt Red CFO'su Piotr Nielubowicz tarafından belirtilene göre, stüdyonun şu anki tek odağı mevcut nesil konsollar ve PC. Şimdilik PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonları planlanmıyor fakat ileride gelme ihtimali çok yüksek.

Daha önce bu konu ile ilgili yapılan benzer bir açıklamada da oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X'in çıkış oyunlarından biri olmayacağı belirtilmiş fakat eninde sonunda geleceğinin sinyali verilmişti.

Cyberpunk 2077 17 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Konami'nin Canavar Savaş Oyunu Solomon Program'e İlk Bakış Xbox One X Star Wars Jedi: Fallen Order Paketi 2499 TL
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cpt. Miller

19.1.2020 12:18:35

+1
250TL kazanmak veya kaybetmek ile ne zengin olunur ne de fakir, kimse 250TL bile vermedi, ya idirimli gift olarak alındı ya da kupon ile, online modu eklendiğinde güzel olacaktır bence, hikayesi bitince uzun süre onu da oynarız.

Guest-BB2CECC18

19.1.2020 11:57:18

0
1 sene önceki 250 lira ile şimdiki 250 lira aynı değerde değil. Witcher kadar tutmayacak bence, witcherin dizisi çekiliyorken witcher 4 yapsalar çok daha iyi olurdu. Cyberpunkı zorrentten bile indiresim yok fps oyunları oldum olası sevmem.

ploff

17.1.2020 16:02:18

+2
Ilk basta erteleme talebıne sınırlensemde ön sıparısı tabıkı de ıptal etmeyecegım. Dolar kurunun ne olacagı bellı degıl. 250tlye aldıgım oyuna sonradan 350 - 400tl vermek ıstemem.

TheNewAtilla

17.1.2020 14:10:43

+1
Laf arasında rockstara taş da atmışlar 😄 Bence gta 5 gibi hem eski hem de yeni konsollarda satabilmek için yapıldı bu erteleme. Gta 5 de Eylül 2013 de çıkmıştı

Alkımm

17.1.2020 13:16:50

+1
Ne kadar seversem seveyim iade talebi gönderdim.15 ekimde ön sipariş ile almışım çıkışına 3 ay kala hoş değil bu denli erteleme. 8 ay var daha çıkışına duruma göre zamanı gelince alırız.

cdk3y

17.1.2020 12:24:28

0
Acaba TPS mi yapmaya çalışacaklar.

BSC Misafiri

17.1.2020 12:03:35

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Rodion Raskolnikov Gösterilen oynanış videoları ve oyun hakkında verilen bilgilerden dolayı ciddi bir erteleme bana göre kaçınılmaz görünüyordu. Geliştirici ekip tıpkı Witcher 3'te olduğu gibi yine zorlu bir sürece giriyor. Bu şekilde daha kaç tane oyun geliştirebilirler, kaç tane işin ehli çalışanı elde tutabilirler merak etmiyor değilim. Oyun nasıl çıkar bilemiyorum ama bana şu haliyle kesinlikle güven vermiyor. Bu arada Tlou 2 tek başına kaldı :)
Tlou 2 tek başına kaldı yalanını söylemek için yazmışsın bunları. Fanboy koktu buralar.

Shovel Knight

17.1.2020 11:17:35

+1
büyük şirketlerin çalışma ortamına bakarsanız zaten hepsi ev gibi çalışanın oradan çıkmaması için her türlü imkanı sağlıyorlar 7/24 yemek duş gym bu işle evlenmiş bu işi aşkla yapan tam bekar işi

Rodion Raskolnikov

17.1.2020 11:02:03

+2
Gösterilen oynanış videoları ve oyun hakkında verilen bilgilerden dolayı ciddi bir erteleme bana göre kaçınılmaz görünüyordu. Geliştirici ekip tıpkı Witcher 3'te olduğu gibi yine zorlu bir sürece giriyor. Bu şekilde daha kaç tane oyun geliştirebilirler, kaç tane işin ehli çalışanı elde tutabilirler merak etmiyor değilim. Oyun nasıl çıkar bilemiyorum ama bana şu haliyle kesinlikle güven vermiyor. Bu arada Tlou 2 tek başına kaldı :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız