Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077 Çıkışında Stadia'da Olmayacak

 
CD Projekt RED'in fütüristik rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 çıkışında Google'ın video oyun streaming servisi Stadia'da mevcut olmayacak.

CD Projekt RED'in basın bülteninde belirtmiş olduğu üzere "Cyberpunk 2077, 17 Eylül 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Yılın sonunda ayrıca Google Stadia'da çıkış yapacak."
 
Oyunu streaming aracılığıyla oynamayı planlayanlar için şöyle güzel bir haber var. Cyberpunk 2077 çıkışıyla birlikte Nvidia'nın video oyun streaming servisi GeForce Now'da oynanabilir olacak. GeForce Now üyeleri oyunun kopyasını Steam üzerinden satın alarak oyunu çıktığı gibi oynayabilecek. GeForce Now Founders üyeleri Mac dizüstü bilgisayarlarda bile gerçek zamanlı ışın izleme desteği, tamamen optimize edilmiş olarak ve anında erişim ile Night City sokaklarını keşfedebilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Elite Dangerous: Odyssey Çıkışında VR Desteklemeyecek Beyond a Steel Sky Hikaye Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

waltran

9.6.2020 13:51:10

0
google stadia arka planda linux diye biliyorum, hazır oraya çıkınca linuxa da çıkar mı acaba oyun, bununla alakalı bir duyuru yok sanırsam

deadlight54

8.6.2020 16:58:36

0
Google, Stadia’yı nasıl toparlayacak merak ediyorum. Konuyla alakasız ama en çok üzüldüğüm ise Jade Raymond oldu be. Kadın da nasıl bir şanssızlık varsa her gittiği yerde bir sorun çıktı. EA çatısı altında Motive Stüdyosunu kurdu daha ilk projelerini bile geliştiremeden ayrıldı, Stadia’ya geçti bu sefer de Stadia toparlanamadı. Tengri yardımcısı olsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız