Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077 14 Dakikalık Oynanış Fragmanı

 
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 için Gamescom 2019'da basına gösterilen oynanış demosundan 14 dakikalık düzenlenmiş oynanış görüntüsü paylaştı.
 
Video Cyberpunk 2077'nin yaratıcı kararları hakkında fikir vermeye çalışıyor ve oyunun geçeceği şehir Night City'nin bölgelerinden biri olan Pacifica ve oyun stilleri hakkında çeşitli bilgiler içeriyor.
 
Cyberpunk 2077 16 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle çıkış yapacak. Stadia versiyonu da doğrulandı fakat çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Cyberpunk CDProjekt PC RPG
eFootball PES 2020 Master League Remastered Fragmanı Paylaşıldı Homeworld 3 PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emrahcey

3.9.2019 23:03:14

0
Cyberpunk 2077 yi yine Cyberpunk 2077 ile karşılaştırın. Geçen seneki oynanış videosunu izleyin, evinden çıkıp bulunduğu blokta gezdiği sahneleri izleyin. Şimdiki 15 dk. videodaki sahneler bakın, downgrade var mı ? yok mu ? karar sizlerin..Senaryo , içerik, şu hissi bu hissi oynamak lazım.

Locke Lamora

2.9.2019 22:28:00

+1
tomb raiderın grafikleri 5 basıyor olsun hadi de, witcher 3 deki hikaye, atmosfer müzik, eğlence kısacası witcher 3 ile tomb raider ı aynı cümlede kullanmak witcher 3 e hakarettir. önce bir destur çekeceksin, akabinden 5 satır boşluk bırakacaksın, şuraya yazıp bir izin isteyeceksin ondan sonra witcher 3 ile aynı cümlede kullanabilirsin.... belki. tomb raiderları bitsin diye oynuyordum zira ezziyete dönüşen saçma sapan bir oyun yapısı, olmayan bir hikaye kurgusu var. yani böyle tipler oyun kötü olacak diyorsa o oyun süper olacaktır. ispatıda burada zaten. bakın mesela, witcher 3 ü bitirdim, witcher 2 yi bitirdim şimdi 3. ye yeniden başlayacağım... ama tomb raider? hele hele 3. oyunu? üstüne para vermeleri lazım, 100 liraya oynarım.

BSC Misafiri

2.9.2019 20:18:21

+2
Rpg nedir bilen pek kalmamış herkes asssasins creed kafası bekliyir ama oyun muazzam dying lightta muazzam amabir tutmamak lazim kompleks hikaye yasiyan sehir diyaloglar bu ondan daha iyi dying light biraz daha pata kute bir oyun

Metal-Gear

1.9.2019 21:36:13

+1
İyi de alıntı yaparak inceden beni eleştirdiğin arkadaşın mesajı zaten benimle aynı şeyleri söylüyor. W3 ile aynı motoru kullanacaklarını söyledi, dolayısıyla W3'ün cilalanmışını göreceğiz demiş mesela. Doğru demiş, gerçekten de öyle. Ben oyuna direkman goty güzellemesi yapıp, gameplay'inden memnun kalmayan oyuncuların yaşadığı gereksiz şişirme ve ardından gelen gereksiz hayal kırıklığını eleştiriyorum burada. Dolayısıyla yazdığım ilk yorumda dediğim gibi, Cyberpunk patlamadı, ama şişirenler frenlemesini bilmediği için hayal kırıklığına uğradılar. Doğru olan bir şey söylüyoruz zaten burada. Bu arada Death Stranding konularında çıkmamış oyuna GOTY diyemem, ama Kojima oyunu olduğundan umudum var dedim, bir kaç kere söyledim bunu hatta. Yani goty moty dediğim yoktur ne TLOU2'ye ne de DS'e. Oyuna laf atsan da umurumda olmaz, savunmak için argüman sunmam çünkü elimde oyuna dair bilgi yok. Ana karakterin işemesi mi argüman olacak? İsterseniz alın üstünde tepinin. Daha 1 kişiyle bile DS'nin iyi mi kötü mü olacağına dair fanatik tartışmalarına girmişliğim yok şu forumda. W3 teknik olarak pc fanboylarının abartmasıydı evet. Xbox One'ın ilk dandik sürümüne çıkmış olan Rise of The Tomb Raider'ın bile hem grafikleri hem animasyonları Witcher 3'e 5 basar mesela. Bunun neyi şaka gibi? Biz Cyberpunk'ı övüp, fazladan şişirenlerin şimdiki hayal kırıklıkları yüzünden Cyberpunk'ı yerin dibine sokmalarını eleştirirken gene konuyu ps4 fanboyluğuna çeken biri çıktı vesselam. Sende benle aynı şeyi söylüyorsun şu an zaten. İşte bu anlama kıtlığına boğulmanızın sebebi aklınızın sürekli fesatlığa çalışması. Ya onun fanısın ya bunun fanı, okuduğunuzu anlamanıza engel oluyor artık bu boş düşünceleriniz.

psycho90

1.9.2019 18:36:28

+3
Hocam ağzına sağlık, hem PC hem PS4 sahibi biri olarak söylüyorum ki şu konsol köylülerine güzel cevap vermişsin. Burada yıllarca PC-Masterrace çilerden çekmiştik, onlar bitti şimdi console-peasant'lar başladı. Birini yüceltirken diğerini itin dibine sokmanın manasını anlamıyorum hiç. Beklenti ve kalite olarak Death Stranding ve Cyberpunk 2077 benzer statüde olmalarına rağmen PS4 fanboyları senin de dediğin gibi daha doğru düzgün bir şey göstermemiş DS'yi şimdiden GOTY ilan ederken Cyberpunk'ı yerin dibine sokuyor. Hani Kojima'ya güvenip GOTY diyor ama başkası CDPR'ye güvenip GOTY diyince onla dalga geçiyor, e sen de aynı haltı yiyip neyin dalgasını geçiyorsun derler adama bu durumda,resmen ikiyüzlülük yani. Adam gidip Witcher 3 için ''PC tayfasının abartmasından başka bir şey değil teknik olarak'' demiş, şaka gibi Ama bu adama gidip Kojima veya TLOU falan eleştirsen onu savunmak için 50 tane argüman sunar ki yanlış anlaşılmasın bence konuştuğum bütün oyunlar muazzam kalitede yapımlardır.Hiç abartmıyorum, üşenmeyen de gidip araştırsın ; şu forumda Witcher 3 ve Cyberpunk eleştiren 10 kişiden 8'i falan PS4 fanboyu çıkıyor,hani tek tek isim de veririm bu tipleri de konu uzamasın. Neden böyleler çünkü nasıl olur da exclusive yapımlar çıkarmayan ufak çaplı bir firma bu kadar başarılı işler ortaya koyuyor?

Mütercim Bey

1.9.2019 14:35:51

0
Herkes grafiklere takmış kafayı ama muhtemelen ilk gösterdikleri geçen seneki videoda RTX vardı, şimdikinde RTX olmadan oyunun nasıl görüneceğini de göstermek istemiş olabilirler. Çıkış gününde feci downgrade var demesinler diye. Çünkü videoyu izleyince kaplamaların vs kaliteli olduğunu ama ışıklandırmada düşüş olduğu görünüyor o da akıllara direkt RTX'i getiriyor.

Rcp272

1.9.2019 13:28:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear Sorun zaten insanların Cyberpunk'ı Withcer 3 ile alakalandırması. Ya Witcher 3 başka bir oyun, Cyberpunk başka bir oyun. Witcher serisi güzel oldu diye bu oyunu da hemen daha ilk duyurulduğu günden itibaren goty olacak, en iyisi olacak, en mükemmeli olacak diye şişirilirse en ufak bir aksaklıkta bile hayal kırıklığına uğranır tabi. Aynı ressam iki resim çizsin, birini beğenirsiniz diğerini beğenmezsiniz örneğin. Yani CD Project iyi olan 1 tane oyun piyasaya sürdü diye 2. gelecek olanın ondan daha iyi olacağına garanti gözüyle bakıpta bu derece şişirirse bu oyuncu milleti, bu sefer gördükleri en ufak şeyde hayal kırıklığı yaşarlar tabi. Aslında oyun patlamadı, aşağı yukarı olması gerektiği gibi olmuş zaten. Witcher 3'ün de grafikleri animasyonları çağın gerisindeydi zaten, PC fanlarının abartmasından başka bir şey yoktu oyunda teknik olarak. Cyberpunk'ın da aynı motorla aşağı yukarı vereceği teknik detaylar bundan ibaret olacaktı tabi. Bunu göremeyip gereksiz ve saçma sapan aşırı beklentilere girildi yıllar boyunca. Ortada 1 tane jartiyer giymiş kadın resmi vardı, üzerinde de Cyberpunk yazıyordu ve başka hiçbir bilgi yoktu, ama gel gör ki GOTY şişirmesi yapılıyordu o günden beri. Ne gördün de goty? Erotik bi resim gördün altında da CD Project Red imzası var diye hemen goty. <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif" alt="" border="0" align="middle"> Eee peki ne oldu şimdi? İşte gerçek görüntüler gelmeye başladıkça böyle hayal kırıklığı oldu. Frenlemesini bilmek lazım bazen.
Şimdi hype güzel bir şey fazlasına bende karşıyım.Adamların 3 Witcher oyununda da yaptıkları mükemmel bir şey var hikaye anlatımı.Hadi ilk oyunu çoğu kişi bilmez ama çıkartıkları son oyunlar dlcler Thronebreaker bile hikaye sunuşu olarak mükemmel ürünler.Sadece Witcher 3'e iyi demek büyük saygısızlık firmaya.Çıkarttıkları her ürün (ilk oyun dahil) gayet güzel ürünler ve her seferinde yerinde sayan değil,üzerine katlar çıkarak sunulan ürünler.Şimdi kalkıp kimse bir firmanın her ürününde güzel işler yaptığı için hype yapma dememeli heleki Deus HR dan beri boş kalan bir kültür için.Cyberpunk çoğu insana hitap etmeyen bir kültür.Çoğu insanda beğenmeyecek katılıyorum.Ama bir kesim var oyundan Doom akisyonu bekleyen kesim.Birinin geliştirmedeki ana amacı aksiyonken diğerinki RPG,shooter değil.Doom gibi bir aksiyon bulamazsınız oyundan,böyle şeyleri konuşmak bile saçma.Ben eminimki Cyberpunk evreninde olduğumu iliklerime kadar hissedeceğim bir oyun olacak.Yapımcıların amaçlarıda bu zaten.Gayette hype lıyım.Witcher 3 gibi haritanın bölge bölge dolu olup diğer yerlerin sadece at sürmek için bırakıldığı bir oyunda bile anlattıkları hikayeler,yaratılan ortamlar, ortadayken tamamen dolu bir dünyada neler anlatırlar neler.Gelde heyecanlanma.

Guest-BED3C3818

1.9.2019 11:40:38

0
Şurada ki yorumları okuyorum da oyuna bildiğin düz fps shooter oyunu muamelesi yapmışlar. Siz gidin far cry falan oynayın arkadaşlar bu oyun size göre değil zaten oyun rpg, fps shooter değil sizin gibi casual lara gelmez bu oyun.

BSC Misafiri

1.9.2019 11:22:26

0
Bana hitap etmese de mesela Witcher 3 özellikle baya güzel oyundu. Bu ise bana yine hitap etmese de güzel gelmiyo bi türlü.

Johnny Silverhand

1.9.2019 02:00:23

+3
Böyle izleyince inanılmaz tatmin oldum. Harbi Türkçe olunca aşırı rahat oluyor. Oyun içinde tanıtım yapmışlar geçen izlediğimde de böyle demiştim. Mükemmel bir oyun bizi bekliyor bence. Ayrıca chippin şarkısı da çok güzel. Keanu Reeves ile birleşti gibi artık.

Johnny Silverhand

1.9.2019 01:42:43

+2
Aynen hacı grafik kötüyse oyun %1.000.000 kötüdür. Her zaman önce grafik sonra hikaye gelir bu kesinlikle böyledir böyle olacak(!)

GT_55

31.8.2019 23:35:51

0
Cgi ile oyun içini ayırt edemiyorsunuz. Sonrada downgrade var diyorsunuz.

memomix

31.8.2019 19:28:28

0
Şu Hack olayları bazen çok zor oluyor,en gıcık yediğim olaydır.Kesin Youtube'tan bakarız nasıl yapılır diye..Şimdiden yazıyorum bakın..Herkes fena sinirlenecek..

BSC Misafiri

31.8.2019 17:05:54

+4
https://youtu.be/QHH5Bwe0Vrk Oyun tr altyazılı izleyince harika duruyor.

Güney Mestan

31.8.2019 15:30:30

+1
Fragman geldi ben bi hoş oldum, oyun kalite kokuyor ilk 3-5 saatlik alişma aşamasından sonra bu oyun akar, umarim haritada navigasyon vardir

Wayward Son

31.8.2019 15:20:35

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear Sorun zaten insanların Cyberpunk'ı Withcer 3 ile alakalandırması. Ya Witcher 3 başka bir oyun, Cyberpunk başka bir oyun. Witcher serisi güzel oldu diye bu oyunu da hemen daha ilk duyurulduğu günden itibaren goty olacak, en iyisi olacak, en mükemmeli olacak diye şişirilirse en ufak bir aksaklıkta bile hayal kırıklığına uğranır tabi. Aynı ressam iki resim çizsin, birini beğenirsiniz diğerini beğenmezsiniz örneğin. Yani CD Project iyi olan 1 tane oyun piyasaya sürdü diye 2. gelecek olanın ondan daha iyi olacağına garanti gözüyle bakıpta bu derece şişirirse bu oyuncu milleti, bu sefer gördükleri en ufak şeyde hayal kırıklığı yaşarlar tabi. Aslında oyun patlamadı, aşağı yukarı olması gerektiği gibi olmuş zaten. Witcher 3'ün de grafikleri animasyonları çağın gerisindeydi zaten, PC fanlarının abartmasından başka bir şey yoktu oyunda teknik olarak. Cyberpunk'ın da aynı motorla aşağı yukarı vereceği teknik detaylar bundan ibaret olacaktı tabi. Bunu göremeyip gereksiz ve saçma sapan aşırı beklentilere girildi yıllar boyunca. Ortada 1 tane jartiyer giymiş kadın resmi vardı, üzerinde de Cyberpunk yazıyordu ve başka hiçbir bilgi yoktu, ama gel gör ki GOTY şişirmesi yapılıyordu o günden beri. Ne gördün de goty? Erotik bi resim gördün altında da CD Project Red imzası var diye hemen goty. <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""> Eee peki ne oldu şimdi? İşte gerçek görüntüler gelmeye başladıkça böyle hayal kırıklığı oldu. Frenlemesini bilmek lazım bazen.
Bunun benzerini E3 sonrası gördük. Delinin biri "Minimum 1080ti, 8600K isteyecek" dedi, daha sonra millet kafayı yedi. CDPR, öyle bir sistemin herkeste olabileceğini düşünecek kadar salaktı zaten :) W3'te ne gördüysek, cilalanmışını bu oyunda göreceğiz. Adamlar W3 motoru olduğunu söyledi. Evet oyun hakkında bilgi vermek için çok beklediler. Ama unutulan bir şey de var. Daha bu oyunun çıkışına 8 ay gibi bir süre var. Millet istiyor ki, uzuuun uzun oynanış videoları paylaşılsın edilsin. 8 koca ay... Uzun oynanış videosu olsa bu sefer kışın diyecekler "E yeni oynanış videosu yok mu?" diye. Sabır. 2 ay sonra çıkacak olan Death Stranding'i GOTY ilan eden tiplerin, 8 ay sonra çıkacak oyunu yerin dibine gömmesi çok komik. DS için ne gördük ki CP'ı gömüyoruz? Kojima oyunu diye çılgıncasına övülüyor, tıpkı CP'ın CDPR oyunu olması gibi. Yine sabır. Farklı bir kulvara girmelerini takdir ediyorum. Witcher gibi bir evrenden tamamen zıt bir ortama geçiş yapıyorlar. Cyberpunk temasını da herkes sevmez. Benzer eleştirileri GTA - RDR için de gördük. Ama Rockstar gidip RDR 2'de çok çok iyi işler çıkardığı için harika bir deneyim yaşadık. Herkes her oyunu oynamak zorunda değil. Cyberpunk temasını seven bizler için hype çok yüksek. İyi olur, kötü olur, ortalama olur veya efsane olur bilemem. Ama eğleneceğim kesin.

Locke Lamora

31.8.2019 14:27:00

0
efsane olacağı şimdiden kesinleşti. bu arada millet deus ex diyip duruyorda deus ex leş gibi bir oyundu. 1 gram sevmedim, biz hariç herkes mal herkes boştu. senaryoda vasattı.

Metal-Gear

31.8.2019 13:59:00

+2
Sorun zaten insanların Cyberpunk'ı Withcer 3 ile alakalandırması. Ya Witcher 3 başka bir oyun, Cyberpunk başka bir oyun. Witcher serisi güzel oldu diye bu oyunu da hemen daha ilk duyurulduğu günden itibaren goty olacak, en iyisi olacak, en mükemmeli olacak diye şişirilirse en ufak bir aksaklıkta bile hayal kırıklığına uğranır tabi. Aynı ressam iki resim çizsin, birini beğenirsiniz diğerini beğenmezsiniz örneğin. Yani CD Project iyi olan 1 tane oyun piyasaya sürdü diye 2. gelecek olanın ondan daha iyi olacağına garanti gözüyle bakıpta bu derece şişirirse bu oyuncu milleti, bu sefer gördükleri en ufak şeyde hayal kırıklığı yaşarlar tabi. Aslında oyun patlamadı, aşağı yukarı olması gerektiği gibi olmuş zaten. Witcher 3'ün de grafikleri animasyonları çağın gerisindeydi zaten, PC fanlarının abartmasından başka bir şey yoktu oyunda teknik olarak. Cyberpunk'ın da aynı motorla aşağı yukarı vereceği teknik detaylar bundan ibaret olacaktı tabi. Bunu göremeyip gereksiz ve saçma sapan aşırı beklentilere girildi yıllar boyunca. Ortada 1 tane jartiyer giymiş kadın resmi vardı, üzerinde de Cyberpunk yazıyordu ve başka hiçbir bilgi yoktu, ama gel gör ki GOTY şişirmesi yapılıyordu o günden beri. Ne gördün de goty? Erotik bi resim gördün altında da CD Project Red imzası var diye hemen goty. Eee peki ne oldu şimdi? İşte gerçek görüntüler gelmeye başladıkça böyle hayal kırıklığı oldu. Frenlemesini bilmek lazım bazen.

Ziromen

31.8.2019 13:45:04

0
Fena değil ama daha iyi bir şeyler beklerdim

big Left

31.8.2019 13:41:31

+4
konsollar eski adamlar napsın diyenlere rdr2yi falan görmesek inancaz.cgi görüntüler de değil eski videolarını açın izleyin kör değilseniz grafiklerin baya baya downgrade yediğini görürsünüz sadece görsellikte değil animasyonlar oyunun mekanikleri bildiğin kötü duruyor bi dying light 2 ye bak bi buna bak.5 senedir geliştiriliyor bu oyun,yok cinsiyeti kaldırdık yok erkeklere meme ekliyebileceksiniz gibi saçma sapan sjw'lere oynayan şeylerle uğraşacaklarına oturup adam gibi oyun mekaniği üzerinde çalışsalardı.goty olcakmış buna anca gülünür deus ex mankid divided kadar olsun öpün başınıza koyun

Nevfel

31.8.2019 13:00:13

+3
Gayet iyi duruyor. Sadece keanu'nun modellemesi basit kalmış gibi. Diğer karakter modellemeleri gayet iyi. Buna bir ayar yapılır sanırım. Animasyonlar da biraz daha geliştirilmeli. Vuruş hissi iyi duruyor. Açık dünya deus ex olmuş gayet iyi. Açık dünyası witcher gibi kalite olursa yılın oyunu olur. Ama tema olarak herkese hitap etmeyeceği gerçeğini de unutmamak lazım.

Antikaruh

31.8.2019 12:15:44

0
Meh ... Witcher'a hayran, CDPR'a sonsuz saygı duyan bir oyuncu olarak ancak "mehh" diyebiliyorum. Umarım sorun tanıtımın yavanlığındandır. Görsellerde aman aman bir şey yok, oynanış mantığı yüzyıllardır yapılan "ister stealth ister bam güm ehehe" ile aynı. Tema, atmosfer Deus Ex kadar karizmatik ve ciddi bile durmuyor. Zaten ondan daha farklı ne koyabilecek ortaya göreceğiz. Animasyonlar bir garip gözüküyor, tam oturmamış gibi. Witcher'da da vardı bu sıkıntı. Özellikle görsellik hayal kırıklığı. Watch Dogs'dan hallice. Oyunu geciktirince böyle oluyor işte. GOW'ları, RDR'leri, Spider-Man'leri görmeden önce çıkarsalar belki bir nebze Ama bu görsellerin çığır açması artık imkansız. Çoktan eskimiş gibi duruyor.

FCKöln

31.8.2019 11:37:03

+5
CGI görüntüleri, oyun içi görüntülerle karşılaştırıp downgrade yemiş demek de nedir

BSC Misafiri

31.8.2019 11:23:26

0
Dolu dolu bir cyberpunk açık dünya

pislik77

31.8.2019 11:04:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Grafikler baya Downgrade olmuş. Keanu ve şehir çok fena gözüküyor. <a target="_blank" href="http://image.noelshack.com/fichiers/2019/35/5/1567195608-edpyvn9wwaaeyn5.jpeg">http://image.noelshack.com/fichiers/2019/35/5/1567195608-edpyvn9wwaaeyn5.jpeg</a>
evet ya fena olmuş bir spiderman bir rdr 2 bir gta bir DETROİT gibi şahaser olmuş grafiği :D ps4 fat konsoluna göre mi tasarlandı bu oyun abi pro çıktı x çıktı grafiklerin saydığım oyunların seviyesinde olmalı

BSC Misafiri

31.8.2019 10:53:51

+1
10 numara kesinlikle 10 numara

-OdATA-

31.8.2019 10:20:58

+5
Oyun temposu fallout:new Vegas gibi olacak galiba. Ergenlerin salça olmadığı mis gibi oyun. Gta 5 arayanlar hadi canım pistten uzaklaşın.

BSC Misafiri

31.8.2019 09:54:07

+1
Adam demiş ki video kötüydü kesik kesik ve sürekli adam konuşuyordu. Kardeşim ingilizcen olmadığı için olabilir mi? Adam orda oynanış türlerinden bahsediyor sen etrafa odaklanırken sahne geçiyor diyorsun. Etrafa bakmalık trailer mı olur? Anlatılanlar gayet güzeldi özellikle hack sistemi oyuna hitman havası katmış ben şahsen beğendim yaş kitlesi 15-18 olan arkadaşlar için de oyun Türkçe dil desteği ile gelecek zaten.

BSC Misafiri

31.8.2019 09:53:32

0
Adamlar oynanış paylaşmamış tanıtım paylaşmış.

blackzeros

31.8.2019 08:04:56

+1
video cok tatmin edici degil ama guzel oyun olacaktir, temasi itibariyle herkese hitap etmeyecegini dusunuyorum o yuzden bir witcher etkisi yaratmayacaktir.

TheNewAtilla

31.8.2019 07:13:25

0
Baya güzel olmuş. Bunu beğenmeyip dying light 2 daha iyi diyenlerin kafası güzel heralde. Motorlu kısımlar gta vice cityi hatırlattı <3

Philipp_Plein

31.8.2019 06:45:44

0
Oyun tam bir RPG ve harika gözüküyor daha pre alpha aşamasında olduğu için grafiklerini eleştiremem.

C.H.N

31.8.2019 04:15:38

0
Her videoda grafik kalitesini rendeliyorlar.

BSC Misafiri

31.8.2019 03:07:00

+4
Grafikler baya Downgrade olmuş. Keanu ve şehir çok fena gözüküyor. http://image.noelshack.com/fichiers/2019/35/5/1567195608-edpyvn9wwaaeyn5.jpeg

BSC Misafiri

31.8.2019 03:06:58

0
kitap olmadan bu kadar yapabiliyorlar demek yazık

Six Feet Under.

31.8.2019 01:55:40

+8
Şu oyuna bile çamur atanlar cyberpunk, open world rpg, birkaç oyun önersin de gönlümüz gözümüz şenlensin. Bekliyorum önerilerinizi. Oyunu kapalı kapılar ardında oynayan tüm herkes müthiş bir şey oldugunu, hayatlarında böyle bir şey görmediklerini belirtiyorlar. Yani CDPR ya bütün medyayı satın almış ya da cidden dedikleri gibi bir oyun var ortada.

mehmetalpertr

31.8.2019 01:28:57

+3
oyun bence güzel görünüyor. çok fazla seçim ve çok fazla sonuç var. bu oyunu tekrar oynama olayını güzelleştirir. bu arada grafiklere pek takılmayın. oyun sonuçta kaç yıllık konsollar için yapılıyor. normal böyle olması..

speederly

31.8.2019 01:04:41

+1
dying light 2 26 dk lil videosunu 3 4 kere izledim her seferinde izlettiriyor. cyberpunk çok kapalı videolar paylaşıyor oyunla bağdaşamıyorum bir türlü . bunu bilerek yapıyorlar kanımca çünkü direk bir oynanış videosu gelse kafasında soru işareti olan birçok kişiyi kaybedebilirler. firma adını ve withcer ı kullanıp böyle kapalı videolarla çıkışa kadar gider. sattı sattı yada battı olucak. kesinllikle bir beklenti içinde değilim bu oyuna karşı . deselerki iptal edildi üzülmem. beklediğim oyun kesinlikle dying linght 2. birde death starding var o da başka bir soru işareti.

BSC Misafiri

31.8.2019 00:48:01

+1
Geleni geçeni tarıyor. Deus Ex kadar iyi bir oynanış, grafik ve ana karakter yok.

porsux

31.8.2019 00:45:41

+2
Güzel oyun olacak ama videoyu izlerken sıkıldım. Sebebi tamamen kişisel, çünkü bu temayı sevmiyorum. Hack, mekanik, robotik olayları pek sarmıyor. Böyle kaliteli bir firmanın vaktini başka birşey üzerinde harcamısını isterdim.

BSC Misafiri

31.8.2019 00:40:39

0
Biraz geç öğrendim ama bende tekken 7 ile gösterilen ile oyundaki karakterlerin çizim farkı olduğunu iyice ayıktım. Keanu da pek karizmatik gözükmüyor. Film gibi grafiklere bir kaç yıl daha var gibi gözüküyor.

BSC Misafiri

31.8.2019 00:19:57

+3
Ps4 ve Xbox One gibi dandik donanıma sahip konsollara çıkacak bu oyun, grafiklerden ne bekliyorsunuz anlamıyorum? Adamlar sadece Pc'ye yaosalar tabi ki oyun grafikleri çok daha iyi olur ancak sonuçta oyunu da babalarının hayrına yapmıyorlar satması lazım.

BSC Misafiri

30.8.2019 23:05:43

0
benim için bugüne kadar gördüklerim arasında çıkış tarihleri de kesin 2020 olan oyunlar için konuşursam açık ara goty dying light 2 dir nedense cd project red bir türlü şu oyunda insanların karşısına adam akıllı tatmin edici direk oynanış videosu göstererek çıkmadı oda beni inceden bir kıllandırmıyor değil vuruş hissi de video da çok kötü duruyor ne yazık ki witcher 3 ün yarısı bile olamayacak gibi duruyor

deadlight54

30.8.2019 23:02:27

0
Ben beğendim, teknik olarak pek iyi gözükmedi ama çıkışına kadar bol bol cilalanacaktır. Diyalog ve oynanış çeşitliliği iyi gibi. Cyberpunk temasına hayran olanlar zaten havada kapar bu oyunu. Keşke oynanış videosu bu kadar kısa olmasaydı.

big Left

30.8.2019 22:41:01

+7
Grafikler downgrade yemiş keanu reevesin modellemesi 2009dan kalmış gibi.bu haliyle beni tatmin etmedi çok hypeladılar patlar bu geçmiş olsun

BSC Misafiri

30.8.2019 22:33:20

0
Beğenilerimize uygundur.En az 2000 yılında çıkan Deus Ex kadar efsane bir oyun geliyor.Şu büyük şirketler,ajanlar,komplolar beni çok heyecanlandırdı.

BSC Misafiri

30.8.2019 22:33:16

0
Su oyuna bile laf edenler gercek hayatta ne oynuyorsunuz.

Oguz_Cole

30.8.2019 22:22:07

0
Gamescom da yayınlanan exclusive 40 dakikalık videonun kesilmiş kısa hali, bu sene tümünü yayınlamamışlar nedense o yüzden kopuk ve kesik gelmiş birçok kişiye.

BSC Misafiri

30.8.2019 22:01:30

+7
Herhalde dünya üzerinde oyunu beğenen tek kişi benim..

Rodion Raskolnikov

30.8.2019 21:42:59

+4
Görseller, animasyonlar ve aksiyon zayıf duruyor. Bu durum fps kamera açısı nedeniyle, olduğundan çok daha rahatsız edici görünüyor. Oyunun şu haliyle witcher 3'ün verdiği heyecanı yakalaması zor gibi. Umarım iyi bir oyunla karşımıza çıkarlar. Bence beklentiyi çok yükseltmemekte fayda var.

BSC Misafiri

30.8.2019 21:32:52

+4
Deus ex adlı serinin çok daha gelişmiş hali işte. Bu oyun oynanırsa gizlilik, hackleme üzerinden gider. Solo modunu casual oyuncuları kaybetmemek için koymuşlar ama aksiyon doom’un yanında çok tırt duruyor. Daha önce de dedim. Witcher 3’teki gibi aksiyon arayanlar hayal kırıklığına uğrayabilir diye. Herkese hitap etmeyeceği videodan belli oldu zaten. Ayrıca diğer BscMisafirine çok katılıyorum. Cringe oldum chate bakarken tiyatro modundan full moda almak zorunda kaldım yayını.

BSC Misafiri

30.8.2019 21:32:43

+2
Bu oyun bence bayagi bi overrated. Sanirim bunda yapimcisinin ve witcher 3 un basarisinin etkisi buyuk. Bilmiyorum belkide bana pek hitap eden bir yapim degildir ama bide su videoda fps yerlerde surunuyordu gorsellerde bir tuhaflik var ayrica acayip bir sey yani insan su sekilde oyunu gostermeye utanir.

Frantic22

30.8.2019 21:27:00

0
çok kesik kesik olmuş oynanış görüntüleri, bir şey anlamak zor oldu. bir sahneye tam odaklanıp etrafa bakmaya başlıyorum başka mekana geçiyor. daha düz ve yormayan bir oynanış videosu beklerdim. genel olarak güzel duruyor ama hemen peşin bir yargıya varmamak lazım.umarım patlamaz.

BSC Misafiri

30.8.2019 21:24:26

0
bence eksik daha 6 ay var ama geliştirilmesi lazım silah sıkma ve johny silver cok kötü

Wayward Son

30.8.2019 21:21:55

+12
Daha ne olsun? Gösterilenler gayet iyi. Oyunun çıkışına olan süreyi de düşünürsek yine çok sağlam bir sonuçla karşılaşacağız. En büyük ve doğal rakibi Deus Ex. Oynanış açısından benzer başarıya ulaşmış gibi. Bir de CP'ın açık dünya olduğunu düşünürsek asıl ayrıştıkları nokta orası olacak. Acaba açık dünyası ne kadar etkileyici ve tekrardan ne derece kaçınılmış? Ana senaryoda (ki Deus Ex açık ara en çok sevdiğim IP'lerden biri) iyi kalite tuttururlarsa bu iş tamamdır.

RocK__StaR

30.8.2019 21:20:19

0
Pek etkilenmedim dying light 2 daha çok etkiledi beni bu oyundan

Boone

30.8.2019 21:20:12

+1
Tatmin edici degildi. 15 dakikanin zaten 5 dakikasi adamin konusmasi zaten. Bu Oyunun basin satin almayacak biz alacagiz bir turlu anlayamadilar.

Jer Aders

30.8.2019 21:17:32

0
Genel kitleye hitap edecek gibi görünmüyor yani witcher 3 kadar satamaz isede onun kadar kaliteli bir oyun gibi duruyor ayrıca biraz kontroller garip ve vuruş hissi tam oturmamış.

BSC Misafiri

30.8.2019 21:01:08

+5
o değilde twitch'deki yandaki yorumlar da dünya geneli iq seviyesini gösteriyor bize :D

BSC Misafiri

30.8.2019 20:58:50

0
Aga bekliyoz. Ne olur hayal kırıklığı olma. Sinking Control elimde patladı ve büyük ihtimal Bloodlines 2 de o ayar olacak. Bari sen şahlandır şu pre-order evrenimi.. Wild Hunt'a başka DLC gelmemesinin hakkını ver, çiçekler açsın şu konuda herkesin kalbine gir.. Ulan ya :( :)

Frantic22

30.8.2019 20:08:33

0
15 dakika nedir ya? 1 sene bekledik.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız