Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyanotype Daydream: The Girl Who Dreamed the World, 17 Kasım'da Japonya'da Switch'e Geliyor

 
 
Geliştirici Laplacian, bilim kurgu görsel romanı Cyanotype Daydream: The Girl Who Dreamed the World Switch için 17 Kasım'da Japonya'da yayınlayacağını duyurdu.
 
Cyanotype Daydream: The Girl Who Dreamed the World'ün PC versiyonu dünya çapında Steam üzerinden İngilizce ve Basitleştirilmiş Çince dil desteğiyle mevcut. Ek olarak Laplacian oyunun Switch versiyonunun yalnızca Japonca metin içereceğini ve şu anda dünya çapında bir sürüm için herhangi bir plan olmadığını bildirdi.
 
Oyun açıklaması:
 
Kaito uyandığında kendini, kim olduğu veya oraya nasıl geldiğine dair hiçbir hatırası olmayan garip bir odada bulur. Etraftaki diğer insanlar beyaz saçlı sessiz bir kız ve gözetmenleri Izumo'dur. Etrafında üç ayrı hikaye ortaya çıktıkça, Kaito bu dünyanın gerçeğini ve bu dünyadaki kendi rolünü uyandırmaya başlar. Ve hepsi Yonagi adındaki tuhaf, sessiz kızla bağlantılıdır.
 
Oyunun Steam Sayfası:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Cyanotype Daydream: The Girl Who Dreamed the World switch japonya macera
FPS Oyunu Second Extinction'ın Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı BPM: Bullets Per Minute 8 Eylül'de Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız