Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crystal Dynamics Guardian of Light'a Devam Etmiyor


    Tomb Raider serisine verdiği ara içerisinde Lara Croft and the Guardian of Light isimli bir oyunla karşımıza çıkan Crystal Dynamics, bu seriyi devam ettirmeyecek gibi duruyor. Firmadan oyunun devamına yönelik açıklamalar geldi.
 
    Yaptığı açıklamada oyunun yönetmeni Noah Hughes, "Guardian of Light'la birlikte Tomb Raider serisinin ana oyunlarında yapma fırsatı bulamayıp da yapmak istediklerimizi bir araya getirdik ve olumlu sonuç aldık. Bu oyun aslında bizim için bir deneme fırsatıydı. Bu oyunla birlikte seriye multiplayer tarzının yakışacağını gördük ve Tomb Raider'a multiplayer modunu ekledik. Ancak yine de Lara Croft and the Guardian of Light'ı bir seri haline getirip yeni oyunlar geliştireceğimizi düşünmüyorum." sözlerine yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tomb Raider Tomb Raider 9 Lara Croft Lara Croft and the Guardian of Light Crystal Dynamics Eidos Square Enix Aksiyon
Origin'den Mass Effect 3'e Büyük İndirim Creative Assembly: "PC Oyunculuğu Ölmüyor"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bloodTime

10.3.2013 19:19:27

0
evet yeni tomb rider mükemmel..

Peter_Petrelli

10.3.2013 16:47:51

0
Yeni TR çok süper olmuş ya.Uzun zamandır böyle eylenceli oyun oynadığımı hatırlamıyorum. Crystal Dynamics önceki oyunlarına baktığımda bukadar beklemiyodum busefer harbiden çalışmış adamlar. Oyunu keyfile oynuyorum ve hiç sıkılmıyrum oynarken oyun dediğin böyle olur.

CmSandman

10.3.2013 16:09:14

0
abi yeni tomb raider oyunu çok iyi olmuş. birde 3D oynuyorum oyunu uzun zamandır oyunlardan bu kdar keyif almamıştım. 2. defa oynamaya tekrar başladım ama bu sefer her yerini inceleyerek ilerliyorum:) incelemesini sabırsızca bekliyorum bcs den.

BSC Misafiri

10.3.2013 15:42:35

0
Keşke tomb raider adını kullanmadan başka bir karakterle yapsalarmış oyunu Şimdi ikinci oyunu çıkmış olurdu bile belki. Bence bulmacalar ve platform öğeleri bakımından çok doyurucuydu. Yenisinde eski tomb raider tadı yok. Oyun iyi ama sırf ateş yakma üzerine oyun mu olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lara Croft and the Guardian of Light ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız