Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crysis 3'ün Wii U'ya Gelmesi EA'e Bağlı


    Dakikalar önce gelen Türkiye ofisi haberiyle bizleri sevindiren Crytek'ten Wii U oyuncularına üzücü bir haber geldi. Belirtilenlere göre Crytek, Crysis 3'ü Wii U'ya geliştirmek istiyor ama karar EA'e bağlı.
 
    Digital Spy'a yaptığı açıklamalarda Cevat Yerli, konuyla ilgili "Crysis 3'ü Wii U'da görmeyi gerçekten isterim. Ancak asıl karar Nintendo ile EA arasında yapılacak anlaşmalara bağlı. Bu ikili arasında bir anlaşma yapılmadan biz oyunu geliştirsek bile Wii U için çıkaramayız." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
crysis crysis 3 crytek cryengine cevat yerli electronic arts fps
Asura's Wrath Yapımcısının Üç Yeni Projesi Var İngiltere'deki Haftanın En Çok Satanı Yine Değişti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cengizhan1903

8.1.2013 18:01:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri o ne laaa...marıo cocuklar ıcın uygun bır oyun... bu oyun olmaz vurdulu kırdılı valla anneme soylerım haa...nıntendoya boyle kaka oyunları getırmeyın..ne yapacagız oyunda enerjı yerıne süt mü içecegiz...
yav HE HE

furkangoth

7.1.2013 23:05:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: bsc_gamer Bu haber türkiyeyi ne kadar ilgilendirir tartışma konusu. Nintendo kullanıcılarının varlığı pek hissedilir gibi değil muhtemelen daha çok zengin kesimin kullanacağı türden bir konsol havası veriyor türkiyede.
Nasl zengin kesim alıyor anlamadım? Şu anda Türkiye'deki en ucuz konsol wii ve de en kolay kırılan konsol yine wii zenginlik ile alakası olmayan bir şirket nintendo her zaman uygun fiyatlı ürünler satmışlardır ama işte buradaki vergilerle ancak bu kadar oluyor.

rasena

7.1.2013 21:42:55

0
Oynanış olarak tabletten ve wiiunun özellkleriyle nano suiti yönetmek iyi olr fkat wiiu nun çöp sistemiyle kırpılmış bi oyun oynamak istemyz!

JohnyGitar

7.1.2013 18:29:39

0
türkiyede wii mi var la

bsc_gamer

7.1.2013 18:05:09

0
Bu haber türkiyeyi ne kadar ilgilendirir tartışma konusu. Nintendo kullanıcılarının varlığı pek hissedilir gibi değil muhtemelen daha çok zengin kesimin kullanacağı türden bir konsol havası veriyor türkiyede.

any77

7.1.2013 16:49:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri o ne laaa...marıo cocuklar ıcın uygun bır oyun... bu oyun olmaz vurdulu kırdılı valla anneme soylerım haa...nıntendoya boyle kaka oyunları getırmeyın..ne yapacagız oyunda enerjı yerıne süt mü içecegiz...
lanet olsun. kaldırın şu enkazı!!! bu arada ne diyor bu. şu futbol oyunlarını hiç sevmiyorum yav. far cry 3 bin basar. eminim bu futbol oyunlarını alanların %80'i 12 yaş ve altıdır. garanti ederim:((( şahsen bu dağıtıcı electronic arts dağıtıcı oluyor genelde. bu dağıtıcı da paragöz olunca oyun fiyatları yukarı çıkıyor. ne güzel ubisoft ya. neresini beğenmiyorsunuz şu firmanın. hem geliştiriyor hem satıyor. ve oyunları ise piyasanın kralı. activision bir seri ile en çok satana girebilir. oda CoD. AMA UBİSOFT FAR CRY, ASSESİNS CREED GİBİ oyun serileri var. aklımda değil hepsi. ve fiyat olarak electronic arts'ın yarısı. şu ea batsın. yeminle kin besliyorum ea'ye karşı... düşündükçe sinirlerim bozuluyor... kim ne derse desin en iyi firma UBİSOFT'tur. o kadar. birde rock star var.

BSC Misafiri

7.1.2013 15:14:31

-3
o ne laaa...marıo cocuklar ıcın uygun bır oyun... bu oyun olmaz vurdulu kırdılı valla anneme soylerım haa...nıntendoya boyle kaka oyunları getırmeyın..ne yapacagız oyunda enerjı yerıne süt mü içecegiz...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crysis 3
+ TAKİBE
AL
259 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız