Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crash Modu Neden Burnout Paradise'da Yoktu?

Burnout Crash için çerezlik bir mini oyun diyebiliriz.
 
     Criterion'ın kreatif direktörü Alex Ward'un yaptığı açıklamalara bakılırsa Burnout'ın popüler modu için oyun yapma kararı önceki oyundan beri düşünülüyormuş. Crash modu bu nedenle Burnout Paradise'da bulunmuyordu.
 
     Burnout Crash, Criterion Games'te yaklaşık bir yıldır devam eden ufak bir projeymiş. Orijinal Crash modda en büyük hasarı oluşturarak en yüksek maddi zararı elde etmeye çalışıyorduk. Fakat Burnout Paradise'da bunun yerine açık dünyaya sahip bir oynanış gelmişti. Hatta onun yerine Showtime isminde araçları puan kazanmak için zıplattığımız bir oyun modu bulunuyordu.
 
     Geçtiğimiz gün duyurulan Burnout Crash, serinin popüler oynanışını tüm oyuna yaymayı planlıyor. Sadece indirilebilir ve üstten görünüme sahip olan oyunda Autolog desteği de bulunuyor. Böylece yüksek skorların tutulduğu tablolar ve arkadaşlarınızla oynayacağınız Challenge'lar bulunacak. Aşağıdan oyun için yayınlanan ilk tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Burnout Crash Electronic Arts EA Games Criterion Games Yarış Crash Mode Kaza
LotR: War in the North'tan Hikaye Videosu Yamaoka'nın "Play for Japan" Albümü iTunes'ta

VEZ1R

11.7.2011 15:47:47

0
burnout paradise' da da vardı crash modu. tabi ayrı mod olarak değil de biraz değiştirilmiş bir şekilde oyunun içindeydi. yine arabayı hoplata zıplata yoldaki araçlara çarptırarak maksimum hasarı vermeye çalışıyorduk.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Burnout Crash
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız