Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crash Bandicoot 4: It's About Time Oynanış Fragmanı

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Toys For Bob, orijinal üçlemenin devam oyunu Crash Bandicoot 4: It's About Time için yeni oynanış fragmanı yayınladı.
 
Yeni oynanış mekanikleri, yeni oynanabilir karakterler ve yeni oyun modları tanıtıldı.

Oyun hakkında:
 

Gerçekten de zamanı geldi! Serinin oyuncuların bilip sevdiği ruhunu koruyan bu yeni oyunda sevimli hayvancıklarımız geri dönüyor, kendilerini kozmik büyüklükteki olayların tam ortasında buluyor, kocaman yeni dünyalar keşfediyor, beklenmedik müttefiklerle karşılaşıyor, boylarından büyük düşmanlarla kapışıyor ve çoklu evrene düzenli getirmek için Kuantum Maskelerini bir araya getirmeye çalışıyorlar.

Gerçek Bir Devam Oyunu
Crash Bandicoot 4: It's About Time Crash serisinde 10 yılı aşkın süredir gördüğümüz ilk yeni orijinal oyun ve ana üçlemenin de uzun zamandır beklenen devam oyunu. Crash Bandicoot: Warped'ın sonuna döneceğimiz Crash Bandicoot 4: It's About Time Neo Cortex, Dr. N. Tropy ve Uka Uka'nın uzak bir gezegende kaldıkları andan başlıyor. Onlarca yıl boyunca umutsuzca çabalayan üçlü nihayet kaçışlarını gerçekleştirmiş, ama bu sırada uzay-zaman düzleminde bir Kötü-Kalpli-Bilim-Adamı büyüklüğünde yırtık açmışlardır. Şimdi bu üçlüyle çokluevreni tamamen fethetmek arasında kalan tek engel, N. Sanity Island'dan gelen iki tüylü keseli hayvan.

Klasik Oyuna Modern Bir Yaklaşım
Tahmin edebileceğiniz üzere önceki Crash Bandicoot oyunlarında sevdiğiniz her şey bu aksiyon platform oyununda katlanarak geri dönüyor. Orijinal üçleme temel alınarak geliştirilen Crash Bandicoot 4: It's About Time 90'larda hayran olduğumuz o oynanışı korurken bir çok iyileştirme, görsel yenilik, yeni oynanış mekanikleri ve hem yeni, hem de eski hayranlara hitap edecek Modern ve Retro modlarla birlikte geliyor.

Güçlü Kuantum Maskeleri
Bu zaman-parçalayan macerada oyuncular uzay ve zamanın bekçisi olan dört Kuantum Maskesini keşfedecek, böylece gerçekliğin kurallarını esneterek tehlikeli engelleri aşmak için yeni yollara sahip olacaklar.

Yeni Çizim Tarzı
Toys for Bob bir yandan serinin o çılgın havasını korurken, diğer yandan kendine has bir kişilik ve tarz katacak olan yeni bir görsel yönetimi tanıtmaktan heyecan duyuyor. Oyuncular çılgın yeni dünyalar, göz alıcı manzaralar ve absürt düşman ve tehlikelerle karşılaşacaklar.

Yeni Oynanabilir Karakterler
Oyuncular çokluevreni kurtarma yolcuğunda Crash veya Coco olarak oynayabilecek; aralarında Neo Cortex'in de bulunduğu yeni oynanabilir karakterlerse kahramanlarımızın baş düşmanlarını defetme yolculuklarında alternatif perspektifler sunacak.

Koskocaman Düşmanlar
Crash ve Coco kendilerine avantaj sağlamak için Kuantum Maskeleri kullanırken yeni ve bazıları daha önce görülmedik derecede koskocaman ana düşmanlarla karşılaşacaklar.

Gelişmiş Platform Numaraları
Duvarlarda koşarak, raylardan kayarak, iplerden sallanarak yeni platform numaraları keşfedecek ve karşınıza çıkacak heyecanlı mücadeleleri aşacaksınız.

Serinin Hayranlarından Bir Aşk Mektubu
Uzun zamandır Crash hayranı olan, baş geliştirici Toys for Bob, Crash hikayesini sürpriz yönlere taşıyor ve oyunculara hem klasik karakterlerin daha önce görülmemiş yanlarını tanıtıyor, hem de yeni dünyalar ve keşif imkanlarıyla kötü bilimadamları ve bir bandikut faresi arasındaki sonsuz çatışmaya yeni bir bakış getiriyor. 


Crash Bandicoot 4: It's About Time PlayStation 4 ve Xbox One için 2 Ekim'de çıkacak.

Oynanış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Crash Bandicoot 4: It’s About Time Activision Toys For Bob PlayStation 4 Xbox One
Honey, I Joined a Cult 2021'de Steam'de Erken Erişime Açılacak The Pathless – Altı Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

L-BLock

9.8.2020 18:05:13

0
Video oyunlarına değer biçmeyi kesin. Hangi oyuna ne kadar değer biçtiğinizi, ne kadar verebileceğinizi öğrenmek zorunda değiliz.

Hudson51

7.8.2020 11:09:51

0
Oyun için umudum sıfırdı ama gösterilen yepyeni mekanikler gerçekten ilgimi çekti. Hala lineer dünya tasarımlarını sevmesem de gerçekten ilgi çekici bir atmosfer yaratmayı başarmışlar. TR şartlarında bakarsak en kötü 30 tl çalışır, daha yukarısına üzgünüm.

BSC Misafiri

7.8.2020 10:47:59

0
Bir ben mi rahatsız oluyorum Crash'ın yeni görüntüsüne? Trilogy'deki ve Team Racing'deki Crash'ın görüntüsü o kadar gerçekçi ve doğaldı ki şimdiki çok çocuksa, gerçeklikten uzak ve arcade gözüküyor. Koşma animasyonları da öyle gerçekçilikten uzak, yürüme esnasında gif yapılmış gibi koşuşunda az kare var gibi sanki eller kollar koşarken birden ileri ışınlanıyor gibi hissettiriyor.

BSC Misafiri

7.8.2020 08:51:07

0
Ederi 119 tl

aykut291

7.8.2020 08:30:59

+1
Oyun şaşırtıcı derecede efsane gözüküyor.Hem ilk 3 oyuna sağdık hemde içinde yenilik.İşte sonunda oyuncuların derdini anlayam adam akıllı bir firma.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crash Bandicoot 4: It’s About Time
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız