Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Co-op Kaiju Dövüş Oyunu Dawn of the Monsters Duyuruldu

 
Runbow ve Double Cross geliştiricisi 13AM Games, dört oyunculu yerel co-op kaiju dövüş oyunu Dawn of the Monsters'ı duyurdu. 2020'de çıkacak. Çıkış yapacağı platformlar açıklanmadı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Kanepe co-op kavga aksiyon oyunu Dawn of the Monsters'ta oyuncular yepyeni bir kaiju ekibine dahil olur ve gezegeni yok eden bir canavar sürüsü olan Nephilim'i yenmekle görevlendirilir. Dört eşsiz dünyayı fethedin ve kaiju kavgalarının sonsuz saldırısı The Maw'un kilidini açın. Karikatür sanatçısı Mike Mignola'nın çalışmalarınan esinlenen güzel 2.5D grafikler, aksiyon ve dövüş oyunu klasiklerinden esinlenen dövüş sistemi ve tamamen yıkılabilir ortamlar ile kanepe co-op türü Dawn of the Monsters'da daha önce hiç olmadığı kadar büyük ve harika.

 
13AM Games, Dawn of the Monsters için ilk oynanış fragmanını 12 Temmuz'da Chicago'da gerçekleşecek olan G-Fest XXVI etkinliğinin açılış seremonisinde paylaşacak ve aynı etkinlikte bir de panel düzenleyecek.  

İlk ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Vane 23 Temmuz'da PC'ye Geliyor Famitsu İnceleme Puanları: Sayı 1597

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız