Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Company of Heroes Online Duyuruldu


 
     Dün sizlerle paylaştığımız Company of Heroes'un ücretsiz sunulacağı haberinin altında yatan MMO oyunu özelliklerini andıran bilgilerin aslı ortaya çıktı. THQ, Company of Heroes'u MMO-RTS olarak yayınlamaya hazırlanıyor!
 
     2. Dünya Savaşını anlatan en iyi oyunlar arasında gösterilen Company of Heroes'un MMO oyunu, orjinal oyunun re-make hali yani gözden geçirilmiş hali olacak. Dolayısıyla Company of Heroes Online, ilk oyundaki bazı kötü etkenlerden arınmış halde karşımıza çıkacak. Bu konu hakkında CoH yapımcısı Tim Holman, "Tek oyunculu mod kusursuz görünüyor fakat çok oyunculu mod için aynı şeyi söyleyemem." dedi.
 
     Bunların yanı sıra Company of Heroes Online'daki en güzel yeniliklerden biri olarak da, bir komutan yaratıp, ona level atlatıp, onu güçlendirebilmek gösteriliyor. Komutanımızın hangi konuda uzman olabileceğini seçmek de bizlere bırakılmış.
 
     Company of Heroes Online, 8 kişiye kadar online maçları destekleyecek. Ayrıca bahsettiğimiz oyun içi markette, denilene göre sadece komutanımızın hızlı seviye atlaması için bazı eşyalar satılacak. Company of Heroes Online, şuan Asya'da beta sürecinde. Eylül ayında ise Amerika çıkışını yapacak. 
 
     MMO-RTS olarak Company of Heroes sizi heyecanlandırdı mı? O zaman sizi ekran görüntüleri için buraya alalım. Bu arada THQ, Company of Heroes Online için bir de video yayınladı. İster aşağıdaki video oynatıcısından, isterseniz de buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.





 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Company of Heroes Company of Heroes Online MMO RTS MMO-RTS THQ Relic Games
LEGO Harry Potter'a Demo Geliyor Red Dead Yamalanıyor + Bedava DLC Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.9.2010 23:53:20

0
Bazı arkadaşlar demiş coh 2 çıksın bu çıkacağına grafikler düzelsin yeni silahlar birlikler gelsin... yeni birlikler zaten ek paketlerle geliyor yakında rusyada eklenecek oyuna(yeni birlikten kastınız 2.dünya savaşında olmayan silahlar ve birlikler ise bu oyunu oynamayın,adamlar ingilizlerin comando getiren uçaklarını bile 2.dünya savaşıyla bire bir yapmışlar daha ne olsun...) ama grafikler güncellensin lafını anlıyamıyorum daha ne yapacaklar grafikleri 3vs3 veya 4vs4 lerde büyük kapışmalar olduğunda kasma bile oluyor

BSC Misafiri

29.8.2010 17:28:30

0
panzer elite die bi ek paket çıkmadı 2 tane çıktı biri tales of valor diğeride opposing fronts

CuCuK

4.6.2010 15:12:14

0
bana daha çok emek harcamadan para götürmeye çalışıyorlar gibi geldi.oturup baştan aşagı yenilenmiş bir COH 2 çıksa daha güzel olurdu.yeni haritalar,yeni birimler,yeni nesil grafikler,daha çok sayıda kişiyle daha büyük haritalar v.b.

BSC Misafiri

4.6.2010 00:25:17

0
yav oldumu şimdi.ben zati kaç senedir coh u online oynuyorum.2006 çıkan coh a ek paket olarak panzer elite çıktı.yeni oyun beklerken tales çıktı .oda ek paket.açıkçası yeni oyun beklerken şimdide online geyiği çıktı.bende artık beklemekten sıkıldım açıkçası.

On.E

4.6.2010 00:05:30

0
Keşke CoH 2 gelseydi MMO'ları hiç sevmiyorum hele strateji hiç yakışmıyor C&C4 gibi Online'a dayalı olup bir facia yaşatmaz umarım..

Ialius

3.6.2010 23:31:37

0
harika bir haber!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Company of Heroes Online
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız