Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Company of Heroes 2'ye Steam İndirimi


    İkinci Dünya Savaşı'nı başarıyla yansıtan RTS serilerinden Company of Heroes'un yeni oyunu, bu sene itibariyle çıkmıştı. Valve'in dijital oyun platformu Steam'de Company of Heroes 2 için hafta sonu indirimi başlatıldı.
 
    Gelen haberlere göre Company of Heroes 2, önümüzdeki Pazartesi akşamına kadar %33 indirimle birlikte satılacak. Böylelikle oyunun fiyatı 40 dolara düşmüş oluyor. Company of Heroes 2'nin geçtiğimiz Haziran ayının sonlarında çıktığını düşünürsek, olumlu bir kampanya gibi duruyor. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına gidebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Relic Entertainment Company of Heroes 2 THQ RTS strategy sega
MGS 5’teki Önemli Değişiklikleri Ele Aldık Spartacus Legends'e Turnuvalar Hazırlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tizar

21.9.2013 15:27:38

0
sallayın bu oyunu bu indirim hikaye. ileride daha sağlam indirim yapmak zorunda kalacaklar. oyun beklenilen etkiyi yapmadı. optimizasyon berbat. en sağlam laptoplarda lowda bile akıcı oynanmıyor mobile gpu ları tamamen sallamışlar. laptopda highda oynanan total war 2 yi ki onunda sorunları var patch i gelecek bunda lowda oynanmıyor. masaüstünde de sağlam sistem istiyor. coh dan kat kat üstün grafikleri yok ama istediği sistem 10 katı. bahar ayına kadar bu oyun alınmaz world builderı çıksın yeni haritalar çıksın o zaman alınır. steamde 5 6 aya 15 dolara satılır.

Mr.Clicker

21.9.2013 15:14:37

+3
Hala pahalı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Company of Heroes 2
+ TAKİBE
AL
40 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız