Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Command & Conquer'in Çıkışında Senaryo Modu Yok


     BioWare Victory'nin genel müdürü John Van Caneghem, Command & Conquer'in eSport odaklı bir yapım olacağını ancak oyuncuların isteğine bağlı olarak senaryo modunun da eklenebileceğini söyledi.
 
     PC Gamer ile gerçekleştirdiğini röportajda konuşan Caneghem, oyunun çıkışında PvP ve co-op modlarının yanında herhangi bir senaryo moduna sahip olmayacağına değindi. Fakat oyuncuların talepleri yeterince yüksek olduğunda oyuna -senaryo modu da dahil olmak üzere- yeni modların eklenebileceğini söylemeyi de ihmal etmedi.
 
     Free-to-Play sistemiyle çıkacak olan Command & Conquer'in senaryo modu muhtemelen ücretli olacaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
command conquer generals 2 bioware rts bioware victory campaign
CS: GO Xbox 360'a 1 Gün Geç Gelecek Battlelog Bakıma Alınıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.8.2012 16:58:44

0
biliyormusunuz EA KEŞKE İFLAS ETSE BİR YARARIDA OLMUYORDU OYUN DÜNYASINA HAYIR ANLAMIYORUM NİYE BU KADAR PARA KAZANICAKSIN EA ? NİYE ODA YOK OLUCAKKİ NEYSE EA YI YENMENİN YOLU OYUNLARINI ALMAMAK!!! YANİ BU ARADA SITRATEJİ SEVENLERİN %95 İ BU OYUNU BEKLİYOR OYUNUN NORMAL HAİNİN SATMAMASI ELDE DEYİL!!!

Wayward Son

21.8.2012 15:42:58

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Wayward Son 21.08.2012 12:48:15 Tanımlardan söz açmışken, f2p tamamen bedava mıdır? Oyun içinde sunduğu dlcleri,özellikleri,itemleri veya artık türüne göre her neyse bunlardan kazanılan paralar oyunun maliyetini karşılamaya yetmektedir zaten.
Karşı çıktığımız olay o zaten. Eşitlik yok. F2P adı üstünde evet oyunu bedavaya oynuyorsun ancak: - Dediğin o DLC, item vs. gibi ek ürünler oyundaki eşitlik olayını ortadan kaldırıyor. Şu ana kadar çıkan F2P oyunlara bak. Bütçe açısından bir BF3 ile yarışamazlar. Aynı ayarda (AAA yapacağız diyorlar ya) bir oyunun maliyetini karşılamak için mecbur P2W (pay to win) sistemine dönecekler. DLC ve item satsalar bile fiyatı uçuk olmak zorunda, eğer hakkıyla bir AAA oyun yapacaklarsa. Bu da item alanla almayan arasında büyük fark yaratacak. - En az bir BF3 ayarında oyun olmadıktan sonra neyleyim ben bedava oyunu? Warface AAA'dır demesin kimse, gülerim. - Eleştirdiğimiz mantık ''F2P oyuncu dostudur'' mantığı. DC Universe Online F2P'e geçtikten sonra %800 kar etti. P2P (pay to play) sistemine göre. Tek oyuncu olarak bakma olaya. Eskiden oyuncular %100 para öderken şimdi oyunculardan alınan para %800 oldu. Ne oldu? Yani yine kazançlı çıkan firma. Bu yüzden ne P2P ne de F2P sistemi adaletlidir. En temizi B2P (buy to play). - Single oyunculuğu öldürüyor. En güzel örneği Generals 2 oldu. Multiplayer'a odaklanacaklar diye senaryoyu kestiler. - Oyunculuk açısından bak. Herkesin belli bir miktar ücret ödeyip eşit şartlarda oynaması mı daha güzel? Yoksa beleşe oynamak ama eşitlik olmaması mı? LoL vs demeyin; RTS'lerde o kadar değişken varken para olmadan eşitliği sağlayamazlar. - Bir önceki mesajda örneğini verdim. F2P sistemi ile sağlam içerikli bir oyun yapılması mümkün değil. Generals 2 yine güzel bir örnek. Etrafta tonla multiplayer oyun var, o atmosferde bir single RTS'nin açlığını çekerken bize yapılan cidden ayıptır. ''F2P ile oyuncuları düşünüyoruz'' lafı tamamen yalan. Oyuncuları düşünse en başta serinin fanlarını düşünürdü. EA'i bu günlere F2P tayfası değil; eskiden yaptığı sağlam oyunları hiç düşünmeden alan fanları getirdi. - Savunduğunuz firmanın bir geçmişine bakın. Dead Space'ten, Mass Effect 1-2'den, RA'dan sonra yaptıkları devam oyunlarına bir bakın. EA'in yeni trendi : Multiplayer'a odaklan, senaryo kısmını kuşa çevir ya da hiç çıkarma, maksimum söğüşle.

Opricnik

21.8.2012 14:28:54

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Wayward Son 21.08.2012 12:48:15 Tanımlardan söz açmışken, f2p tamamen bedava mıdır? Oyun içinde sunduğu dlcleri,özellikleri,itemleri veya artık türüne göre her neyse bunlardan kazanılan paralar oyunun maliyetini karşılamaya yetmektedir zaten.
f2pler ayrılır . tamamen bedava olanlarınıda gördüm ben. illa her oyunu lol bf4 play free gibi sanmayın. bir çok gerçekten free to play da var.

BSC Misafiri

21.8.2012 14:10:28

-1
Wayward Son 21.08.2012 12:48:15 Tanımlardan söz açmışken, f2p tamamen bedava mıdır? Oyun içinde sunduğu dlcleri,özellikleri,itemleri veya artık türüne göre her neyse bunlardan kazanılan paralar oyunun maliyetini karşılamaya yetmektedir zaten.

BSC Misafiri

21.8.2012 13:46:03

+1
Tam RTS açlığımız doyacak derken çıkan habere bak.

iamburak

21.8.2012 12:55:36

0
Yuh be Bari botlar zeki olsa. Firmaların eski oyunları değiştirip alakasız birşey haline getirip eski adıyla piyasaya sürmesinden nefret ediyorum

Wayward Son

21.8.2012 12:48:15

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken Yav adama yüklenmişsiniz doğru söylüyor çıkmadıki daha hanginiz f2p oyunu frostbite 2 ile gördünüz artık AAA oyunlar f2p oluyor yapacak bir şey yok. bence gayet güzel görünüyor aman yapmayın yani. starcraft 2'yi 7/24 singlemi oynuyorsunuz ra 2 de single güzeldi kabul ederim yuri revengede öyle ama artık o türlü ara sahneler gerçek hatunlar vs uğraşmazlar f2p oyuna. bence gayet güzel oynanış olarka
AAA oyun nedir? Açıklarsan sevinirim. Öyle EA'in, Crytek'in oyunun başına sonuna AAA ibaresi koymasıyla oyun AAA olmaz. Kafanızdan tanım da uydurmayın zira literatürde AAA'ın tam bir açıklaması da yok. Bazısı oyunun yapım bütçesi, prodüksiyonun büyüklüğü der. Bazısı satış rakamları, bazısı da inceleme notları. Ama genelde yüksek kaliteli oyunlar için kullanılsa da son zamanlarda BF3 ve Fifa dışında şu üç kriteri karşılayan oyunu yok EA'in. 1- Bütçeden kasıt varsa oyuncular için en fenası olur. Ne kadar yüksek bütçe; o kadar yüksek yolunma oranı. 2- Satış rakamlarından kasıt varsa Crysis AAA oyun değil en başta. F2P oyunun da kullanıcı sayısı bi zahmet fazla olsun. 3- İnceleme notları ise işin en oynak kısmı. Kimsenin kaale alacağını zannetmiyorum. Her şeyi geçiyorum; AAA oyunun illa ki yapım maliyeti fazla olacaktır. Her işletme kar etmeyi amaçlar. Eğer babalarının hayrına bu oyunu çıkaracaklarını sanıyorsanız harikalar diyarı bitti, uyanın. Bana Frostbite 2'nin gücünü sonuna kadar kullanan; hiç bir silah, özellik, karakter geliştirmesi, araç için para almayacakları bir Battlefield sunsun EA. Bunu da F2P yapsın her türlü oynarım. Ama dediğim gibi harikalar diyarından uyanalım; sadece 100 milyon dolar reklam bütçesi olan oyunu hiç bir firma TAMAMEN bedava sunamaz. P2W olmadan yapamaz. Ayrıca AAA dedikleri Warface'in oyun dinamikleri ile CE3'ün asıl odak noktası Crysis'in oyun dinamikleri ve görsel gücünü karşılaştırın; size AAA F2P diye yutturdukları saçmalığın kandırmaca olduğunu anlarsınız. Kalite farkı buram buram. 7-24 single oynamıyoruz evet, 7-24 online da oynamıyoruz. Sen bu serinin en sevilen kısmını çıkarıp maddi oyuncak haline getirirsen köklü hayranlar seni taşa tutar. EA isterse ekstradan bir seri yapsın. Ya da hiç kasmasın F2P olarak bile çıkarabilir C&C'yi, yan kol olarak. Ama bize Generals 2'yi versin ve seriyi eski haliyle devam ettirsin, sonra ne yaparsa yapsın. Battlefield F2P var, Fifa var, NFS var. Aynı mantıkta bunları da F2P yapsın o zaman. Hanginiz ister? F2P olup ta içerik olarak, teknik olarak, oynanış olarak bir Fallout, Starcraft, Fifa, Forza olabilen bir oyun var mı? Cevap belli. O zaman neyin tantanasını yapıyorsunuz?

Opricnik

21.8.2012 12:02:45

-1
Yav adama yüklenmişsiniz doğru söylüyor çıkmadıki daha hanginiz f2p oyunu frostbite 2 ile gördünüz artık AAA oyunlar f2p oluyor yapacak bir şey yok. bence gayet güzel görünüyor aman yapmayın yani. starcraft 2'yi 7/24 singlemi oynuyorsunuz ra 2 de single güzeldi kabul ederim yuri revengede öyle ama artık o türlü ara sahneler gerçek hatunlar vs uğraşmazlar f2p oyuna. bence gayet güzel oynanış olarka

ethemcom

21.8.2012 08:06:32

0
afedersiniz ama serinin içine iyice ettiler!!!

alpereneyo

21.8.2012 07:53:55

0
Senaryosuz oyuna oyun demem ben herkesin zevki farklıdır ben senaryoyu 20 kere oynarım ama her oynayışımda zevk alırım sen multiplayer modundan çıkmazsın ve bundan zevk alırsın bence singleplayersiz oyun oyun değildir. Sanki köpek kovalıyo onları hemen ne çıkartıyosun kardeşim 2 yıl sonra çıkart ama kalitenin tadı ve kokusu bizi sarsın ve hikaye modu oynayalım

-Sherlock-

21.8.2012 05:29:53

0
ne gerek var böyle işlere yap işte oynayan oynar oynamayan oynamaz

arda529

21.8.2012 01:26:31

0
O senaryoda DLC ile gelmezse ben oyuncu değilim

mhakannn

20.8.2012 23:14:52

0
Red Alert 2'yi oynamış ve en sevdiğim oyunlar listesine koymuş olarak bu serinin F2P'ye dönmesini asla istemem. EA muhtemelen karşımıza bedava diye oyun koyup "senaryo dlcsi", "ayrıcalıklı oyuncu olma", "vip oyuncu olma", "gold oyuncu olma" gibi şeyler çıkarıp oyuncuları soymayı planlayacak. Biliyorlar sıradan bir oyunun yeteri kadar satmayacğını bu yüzden F2P yapıp C&C ismini kullanıp biryerlere gelmeye çalışıyorlar... EA cebin iyice dolmadı mı?

thepunisherWZ

20.8.2012 23:05:13

0
EA s*çınca BioWare da sıvamaktan geri kalmak istememiş anlaşılan.

Wayward Son

20.8.2012 22:00:10

+4
Biz zamanında ''F2P oyunculuğun sonudur'' derken, cahil takımı ''F2P mucizedir, oyuncu dostudur'' diye etrafta dolanırdı. Neyse o tayfayı geçiyorum. Savunulan F2P sisteminin getirisi = single player'ın ölümü. Lan biz C&C'yi online olmadan sevdik. Senaryosuyla, türe getirdiği yeniliklerle, efsanevi müzikleriyle. End of Nations'tan ne farkı var bu çöpün şimdi? Ucuz etin yahnisi yavan olur (F2P, B2P'ye göre çok daha pahalıya geliyor ya neyse...). Ben beleş oyun değil; paramın karşılığını veren oyun istiyorum. İsterse 100 dolar olsun, son kuruşuna kadar haketsin. Ben oyun oynamak istiyorum; ticari kaygılarla oluşturulmuş ergen eğlencesi bir yazılım değil.

maniague

20.8.2012 21:54:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: ilyasburak badass madass ama sözü açık bir insanım sizin gibi kolpa değilim
tamam :)

ilyasburak

20.8.2012 21:53:30

0
badass madass ama sözü açık bir insanım sizin gibi kolpa değilim

maniague

20.8.2012 21:51:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: ilyasburak 17 yaşındayım ve oyunları harçlıklarımla alıyorum ancak bu kadarına gücüm yetiyor ve 1 yıldır korsan oyun oynamıyorum artistlik yapma
"watch out we have a badass over here"

ilyasburak

20.8.2012 21:48:05

0
17 yaşındayım ve oyunları harçlıklarımla alıyorum ancak bu kadarına gücüm yetiyor ve 1 yıldır korsan oyun oynamıyorum artistlik yapma

maniague

20.8.2012 21:43:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: ilyasburak Ömrümde free to play oyun oynamışlığım yok ve beleşçi değilim battlefield ın 5 oyununu gittim orjinal aldım.Kapitalist düzende tabi ki adam babasının hayrına oyun yapacak değil ama oyunun kötü olacağını hiçbirimiz bilemeyiz.Öyle oyun çıkmadan altın tezek ea,ea senden nefret ediyorum gibi çocukça yorum yapmayın burda bekleyin oyun çıksın ve sonra oyunu eleştirin sıkıldım bu işlerden
bak kardeşim bu oyunun eski serilerini bilseydin EA'ın verdiği haberler ışığında çıkacak olanın nasıl bi hüsran olacağını bilirdin. ya da "serinin bir oyunu" ismini hak etmeyecek kadar farklı olacağını. oynamadan eleştirenler de buna göre eleştiriyor. bilmiyorsan karışma. sıkıntı yapma kendine. ne olacağını neyle karşılaşacağımızı biliyoruz biz. kirli bir suyun kirli olduğunu söylemek için illa içine girmeye gerek yok. görerek de anlarsın berrak olmadığını. ve bu EA'ın ilk cinayeti değil. son da olmayacak. biz EA'a altın bok verildi diye de eleştiri yapmıyoruz o ödüle layık görülmeden de ölmüşleri hakkında dualar okunuyordu biz oyuncular tarafından.

ilyasburak

20.8.2012 21:41:01

0
boş boş konuşma revo ben gayet oyun sever bir insanım ama yeniliğe açık biriyim.sizin gibi bir ea haberi çıksa da eleştirsem diye beklemiyorum. 1)Battlefield 3 2)Bad Company 2 3)Battlefield 2142 4)Battlefield 2 5)Battlefield 1942 6)Medieval Total War Sonuç olarak bir elin parmağını geçti saygılar Edit:Bu arada 8gb 1333mhz gtx 570 synergy i5 2.66 ghz işlemcim var bir daha saygılar

ilyasburak

20.8.2012 21:30:03

-2
Ömrümde free to play oyun oynamışlığım yok ve beleşçi değilim battlefield ın 5 oyununu gittim orjinal aldım.Kapitalist düzende tabi ki adam babasının hayrına oyun yapacak değil ama oyunun kötü olacağını hiçbirimiz bilemeyiz.Öyle oyun çıkmadan altın tezek ea,ea senden nefret ediyorum gibi çocukça yorum yapmayın burda bekleyin oyun çıksın ve sonra oyunu eleştirin sıkıldım bu işlerden

maniague

20.8.2012 21:21:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: ilyasburak Command conqueri devam ettirmek sana düştü zaten.Allah bilir bir oyununu bile orjinal almamışındır
hayırdır aslanım baban EA'da mi çalışıyor neye böyle saçma sapan celalleniyorsun? f2p oluyor diye sevindiğin bu oyunun hiç önceki versiyonlarını oynadın mı sen? beleşçi herife bak. neyin eksikliğini hissedeceğimizi, neyin olmazsa olmazlarının göz ardı edileceğini biliyor musun EA'ın paragözlüğü yüzünden? tabi ki de hayır. adamlar babanın hayrına f2p yapmıyor "seni daha fazla nasıl yolabilirim"in planında herifler. senin gibi f2p hastaları yüzünden ilerde senaryo modunda oyun bulamayacağız. serilerin adını kirlete kirlete bitirdiler bir şey koymadılar zaten. biraz oyun mazin olsaydı "keşke EA'e kalmasaydı bu oyunu yapmak" derdin. ve bilirdin EA'ın yine bişeyleri b*k etmeyi başardığını.

ilyasburak

20.8.2012 20:56:09

-2
Command conqueri devam ettirmek sana düştü zaten.Allah bilir bir oyununu bile orjinal almamışındır

ilyasburak

20.8.2012 20:42:48

0
korsan oyun alanlar hep oyunlar pahalı diye eleştirir adamlar f2p yapıyor gene eleştiri alıyor.ne yapsalar yaranamıyor bu oyun firmaları

qqqqrpppp

20.8.2012 20:26:56

0
kahrolsun ea.bu firma gibi firmalar paragözlükleri yüzünden oyun sektörü hasar görüyor.yakında fifayı ve (aklıma gelmedi çünki yok) oyunları da batacak.

Zebercet

20.8.2012 20:17:44

0
bu lanet şirket hala nasıl ayakta durabiliyor ve her yıl bir veya bir kaç seriyi mahvedebiliyor

Beful

20.8.2012 20:14:10

0
Command & Conquer Red Alert 2 Remake yapip piyasaya sunsunlar Daha iyi olur Yemin ederim nekadar orjinal bi seriydi

terminator_fb

20.8.2012 19:59:12

0
bu oyunu böyle harcamaları kötü oldu yap eli ayagı düzgün oyun multiye gelince yapacagın ufak tefek şeylerle para topla..eger böyle devam ederlerse güzel bir oyunun sonu olacak company of heroes oynuyacagız...

aygun61

20.8.2012 19:53:49

+1
Daha fazla kötü haber verip durmasınlar, alacaklar listemden çoktan çıkardım bile.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Command & Conquer
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız