Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çok İzlenen The Last of Us Dizisinin İkinci Sezonu Onaylandı

 
 
Yakın zamanda vizyona giren The Last of Us dizisi çok izlenmeye devam ediliyor. HBO ve Naughty Dog iş birliği tarafından hayranlara sunulan dizinin ilk bölümü ilk günde HBO ve HBO Max genelinde 4,7 milyon,  ikinci bölümü ise yüzde 22'lik bir artışla 5,7 milyon izleyiciyle buluştu. Dizinin ilk sezonu çok izlenmeye devam ederken ikinci sezonu da onay aldı.
 
İkinci sezonda hikaye kaldığı yerden devam edecek
 
 
 
Yurt dışında HBO yurt içinde ise BluTV tarafından yayınlanan oyun uyarlaması The Last of Us dizisi Joel ve Ellie'nin yolculuğuna yeniden bir bakış atmamızı sağlıyor. Dizinin yapımcılığını ve senaristliğini Naughty Dog'un yaratıcı yönetmeni Neil Druckmann ile Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin üstleniyor. Druckmann dizinin bu başarısı hakkında şunları söylüyor:
 
"Joel ve Ellie'nin yolculuğunu yeniden sizlere anlatmaya çalışıyoruz. Bu kadar çok insanın bu diziyi izleyip bir bağ kurması beni oldukça şaşırttı ve bundan gurur duymamı sağladı. İnanılmaz oyuncu kadromuz ve ekibimiz ile bunun yanı sıra HBO ile yaptığımız iş birliği, beklentimizi bir hayli aştı. 
 
Şimdi ise yönümüzü ikinci sezona çeviriyoruz. İkinci sezonda hikayenin geri kalanını sizlere aktarmak için sabırsızlanıyoruz. Naughty Dog ve PlayStation'daki herkes adına sizlere teşekkür ederiz!"
 
The last of Us dizisinin başrollerinde Pedro Pascal ve Bella Ramsey yer alıyor. The Mandalorian dizsinin yıldızı Pedro Pascal, Joel'i ve HBO'nun en çok izlenen Game of Thrones dizisinden Lyanna Mormont rolüyle tanınan Bella Ramey ise Ellie'yi oynuyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz The Last of Us The Last of Us Dizisi Dizi TV Neil Druckmann HBO ne zaman oyuncular haberler fragman
Beklenen Oyun Resident Evil 4 Remake için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Bethesda, Redfall’un PC Sistem Gereksinimlerini Açıkladı: En Az 16 GB RAM
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.1.2023 11:25:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: lextor Gay joel veya asyalı, siyahi ve Yahudi sjw leri olmazsa izlenir. İkinci oyunda sjw konusunda saçmalamışlardı.
Merak etme Gay Joel yok ama Gay Bill ve Frank var. 3. bölümde iki erkeğin çekingen öpüşmesini izleyebilirsin.

lextor

29.1.2023 17:54:07

0
Gay joel veya asyalı, siyahi ve Yahudi sjw leri olmazsa izlenir. İkinci oyunda sjw konusunda saçmalamışlardı.

BSC Misafiri

29.1.2023 10:04:15

0
İlk iki bölüm olmuş. hemde çok iyi olmuş. Witcher ilk sezon harikaydı. İkinci sezon çöptü. Umarım güzel olur.

Venomstr

28.1.2023 19:59:22

+2
Bu dizi, son zamanlarda başımıza gelen en güzel şey.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Dizisi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız