Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Codemasters Oyunlarından GFWL Ne Zaman Kalkıyor?


    Microsoft'un Games for Windows Live servislerini kapatacağını açıklamasının ardından oyun yapımcıları da oyunları için bu konuda yama hazırlıyorlar. Geçtiğimiz dönemde Batman serisi için gördüğümüz bu yama üzerinde Codemasters ekibi de çalışmayı sürdürüyor GFWL sisteminin kalkışıyla ilgili yeni bir bilgi, Twitter üzerinden geldi. Codemasters'ın resmi Twitter hesabı, GFWL desteğini kaldıracak yamanın önümüzdeki seneye kadar çıkamayacağını söyledi. Tarih konusunda daha net bir bilgi verilmedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Codemasters Yarış Colin McRae : Dirt 3 PC PS3 Xbox 360
Halo 4'ün Oyuncu Sayısı Büyük Düşüşte Microsoft: "Valve, PC'de Olmak İstediğimiz Yerde"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

#Gakko_

1.2.2014 23:46:42

0
Humble Bundle ile aldım. Almaz olaydım arkadaş ya! Korsan oyun oynadığım günleri özledim arkadaş. Paranla rezil olmak ne b#ktan bi durummuş!!!

Trapdoor

11.11.2013 00:29:45

+1
Codemasters başıma bela oldu. Operation Flashpoint - Red River aldık 3 arkadaş. WIN7 'de kurdum, patch yapana kadar oyun çalışıyor fakat ilk patch'i yaptıktan sonra oyun açılmıyordu. Daha fazla güncellemeye ve servise sahip daha yeni işletim sistemi olan WIN8'i kurup orada da denedim sonuç yine aynı. Destek mail hatlarına mail yolladım. WIN7 ve WIN8'de denediğimi yazdım. DxDiag dökümü istediler benden sonra "win8 için desteğimiz yok patch çıkarmayı da düşünmüyoruz" diyip kestirip attılar. İlla gel, benim oyunumu satın alma harici yollardan oyna diyorlar. Arkadaşlarımın PC'leri benimkinden düşük seviyede ve benim PC masaüstü olmasına rağmen onların patch'ten sonra açılmama gibi bir durumu olmadı. Çözmeyede uğraşmadılar. DIRT3'ü de almıştım ama dahada bi'çöp almam Codemasters'dan. İnternette "Operation Flashpoint - Red River" adlı oyundan çok şikayetçi olanı da gördüm.

BSC Misafiri

10.11.2013 16:00:34

+3
GTA IV ve EFLC ne durumda ? İyi bir güncelleme lazım GTA IV için multisi tamamen GFWL'ye dayanıyor .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DiRT 3
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız