Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization V'in Demosu 21 Eylül'de

 
      2K Games ve Firaxis Games'in merakla beklenen oyunu Civilization V'in demosunun çıkış tarihi belli oldu. Oyunun resmi sitesinde yayınlanan duyuruya göre Civilization V'in oynanabilir demosu 21 Eylül'de oyunculara sunulacak.
 
     Bu tarih aynı zamanda oyunun Kuzey Amerika çıkış tarihi oluyor. Daha önceden yapılan açıklamalarda oyunun demosunun çıkış tarihinden daha önce yayınlanacağı söylenmişti. Bu nedenle yapımcı ekip tüm oyunculardan özür diliyor ve demoyu yetiştiremediklerini belirtiyorlar.
 
     PC'ye özel strateji oyunu Civilization V, Kuzey Amerika'da çıkışını yaparken Avrupa'daki oyuncular teselli olarak oyunun demosuna sahip olacaklar. Oynanabilir demonun 21 Eylül'de yayınlanmasının ardından oyunun Avrupa versiyonu 24 Eylül'de satışa sunulacak. Civilization V, bu tarihte mağazalarda yer almasının yanı sıra aynı gün Steam üzerinden satışa sunulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Sid Meier's Civilization 5 Civilization 5 PC 2K Games Firaxis Games Strateji Demo
48 Saatte Basit Bir Oyun Nasıl Yapılır? EA'den Haftasonu İçin Cazip İndirim
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.9.2010 13:13:18

0
yukarda elde kuran haremde hürrem diyen tohumu bozuğa kendisi dünyaya nasıl gelmiş babasının hürremi annesi değilmiymiş,güzel çirkin varsa savaş barışda vardır.eğer hürremle ilgili sorunları varsa haydar dümene gitsin,ama belli geni bozuk,neyse kendine gelmesi lazım bu bozuğa severek yardımcı olabilirim mailim belli beni bulabilir.

BSC Misafiri

21.9.2010 20:32:05

0
Kanuni Sultan Süleyman gibi dört bir kıtaya hükmetmiş bir atasına dil uzatan arkadaşıma yazıklar olsun demek istiyorum.... Oyun her haliyle güzele benziyo özellikle de osmanlının olması ayrı bir gurur verici

BSC Misafiri

28.8.2010 17:18:27

0
Elde kuran, haremde Hürrem... Uçkurunun peşine düşmüş, kendisine miras kalan zenginlikleri adam gibi değerlendiremeyen, osmanlının sonunu hazırlayan adamdır kendisi...

BSC Misafiri

28.8.2010 11:11:48

0
yalnız resim harika kanuni'nin elinde kuran.altında great leader yazıyor süper olmuş :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Civilization 5
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız