Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cities Skylines'ın After Dark Ek Paketine Çıkış Tarihi Verildi


    SimCity'nin yapamadığını oyunculara veren ve büyük bir beğeni kazanan Cities Skylines'ın ilk eklenti paketi After Dark, genel anlamda oyuna eklenecek olan gece gündüz döngüsünün üzerine yoğunlaşıyor. Şehrinizde kullanabileceğiniz yeni oyun içi özelleştirmeleri de ekleyecek olan After Dark eklenti paketinin çıkış tarihi 24 Eylül, satış fiyatı da 14.99 dolar olarak açıklandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
cities: skylines paradox colossol order pc simülasyon
Sky Sports Football Manager Verilerini Futbolcu Kıyaslamasında Kullanıyor Nvidia, PS4'teki Share Play Benzeri Bir Sistemi PC'ye Getiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ploff

21.8.2015 08:11:28

0
Bız adamlara helal olsun, ufak fırma guzel oyun yapmıslar dıye 60tl para verıp oyunu orjınal alıyoruz.. Ustelık black screen hatası yuzunden wındows 10'na gecene kadar neredeyse 4- 5 ay oyunu wındows 7'de oynayamadım.. Adamlar sımdı kalkmıs gece dongusu ve bır kac yenılık ıcın 42tl ıstıyorlar.. Oha yanı!!!! Acıma yetıme, koyar g... bu olsa gerek :D

fuatX

21.8.2015 03:42:41

0
Oyun iyi guzel de biraz abartılı gelmisti bana Nasıl oluyorda ölüler aynı zamanda birden patlak veriyor sorun oluyor? Ayrıca arazi düzleme felanda getirilebilirdi . Neyse yinede türünün en iyisi.

L.A. Ezio

20.8.2015 23:41:14

0
Oyunda başından beri olması gereken bir şeyi DLC olarak satmak... yorumsuz...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cities: Skylines
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız