Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cinefix'den, Princess Mononoke 8 Bit Videosu


     Daha önce de bahsettiğim gibi, oyun grafikleri ne kadar gelişirse gelişsin, her zaman eskiye dönüş ve eskiyi arayış sürmeye devam ediyor. Bunun temelinde de insanlardaki nostalji isteği yatıyor.

     Bir zamanların grafik standardı olan 8 Bit, halen daha popülerliğini sürdürüyor. Cinefix adlı yapım ekibi, günümüz popüler kültür öğelerini, 8 Bit video olarak bize tekrar sunuyor. Bunu bir videodan çok sanki işledikleri konu bir oyunmuş gibi göstererek de gönlümüzü bir defa daha çalıyorlar.
 
     Son çalışmaları ise meşhur anime Princess Mononoke olmuş. Eğer bu animeyi daha önce izlemediyseniz, 8 Bit versiyonundan önce orjinalini izleyin. Cinefix'in diğer çalışmaları için youtube kanalına bakabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Youtube cinefix princess mononoke video 8 bit
Dünyanın İlk Sanal Gerçeklik Oyun Merkezi Açıldı Horizon: Zero Dawn'dan Time Lapse Videosu

redspawn

25.8.2015 20:18:37

0
Resmen animenin bir özeti olmuş sanırım yeni nesil bunu bilmez sututyo gihmleve mizaki yanlış yazmista olabilirim harika islere imza atmış firmadır..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız