Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çıkış Fragmanları: AC Valhalla, Yakuza: Like a Dragon, Observer: System Redux ve Daha Fazlası

 
 
Oyun: Assassin's Creed Valhalla
Yayıncı: Ubisoft
Geliştirici: Ubisoft Montreal
Çıkış Tarihi: 10 Kasım'da Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia -- 12 ve 19 Kasım'da PlayStation 5
 
 
Assassin's Creed Valhalla'da zafere giden görevinde, efsanevi bir Viking savaşçısı olan Eivor olarak oynayın. İngiltere'nin Karanlık Çağlarındaki ölümcül bir ortamda dinamik ve güzel bir açık dünyayı keşfedin. Düşmanlarınıza saldırın, yerleşim yerinizi büyütün ve Valhalla'daki tanrıların arasında yerinizi kazanmak için siyasi gücünüzü oluşturun.

Kendi Viking efsanenizi yazın
Gelişmiş RPG mekanikleriyle İngiltere topraklarında kendi yolunuzu çizin. Zafer elde etmek için acımasız savaşlara katılın, coşkulu akınları yönetin veya stratejinizi ve diğer liderlerle olan ittifaklarınızı kullanın. Savaşta ve diyaloglarda yaptığınız her seçim, zafere giden yolda atılan bir adımdır.

Destansı akınları yönetin
Sakson ordularına ve kalelerine karşı akıncı ekiplerini yönetin ve hızlı sürpriz saldırılar düzenleyin. Düşmanlarınızın topraklarındaki zenginlikleri klanınız için ele geçirin ve etkinizi, büyümekte olan yerleşim yerinizin ötesine genişletin.

Acımasız savaşa katılın
İnsafsız düşmanlara karşı çift baltanızla, kılıçlarınızla ve hatta kalkanlarınızla Viking savaşçılarının acımasız dövüş stilini ortaya çıkarın. Yakın mesafeli savaşlarda rakiplerin kafalarını uçurun, ok atarak karmaşa yaratın veya Gizli Hançerinizle suikast yapın.

Karanlık çağda bir açık dünya
İngiltere'nin çökmüş krallıklarını keşfedin ve fethedin. Avcılık, bar oyunları gibi aktivitelere katılın veya geleneksel İskandinav müsabakalarından olan söz düellolarında ya da rakipleri sözlü olarak mahveden Viking rap savaşlarında yer alın.
 
 
Oyun: Yakuza: Like a Dragon
Yayıncı: SEGA
Geliştirici: Ryu Ga Gotoku Studio
Çıkış Tarihi: 10 Kasım'da Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 ve PC -- 2 Mart 2021'de PlayStation 5
 
 
BİR EJDERHA GİBİ YÜKSELİN
Tokyo'da yakuza ailesinin düşük rütbeli adamı Ichiban Kasuga, işlemediği bir suçtan dolayı 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Asla inancını kaybetmez, sadakatini göstererek cezasını çeker ancak dışarıda kimsenin onu beklemediği topluma geri döndüğünde en çok saygı duyduğu adamın klanını yok ettiğini keşfeder.

Kafası karışmış ve yalnız bir hâldeyken ailesinin ihanetinin ardındaki gerçeği öğrenmek ve hayatını geri kazanmak için bir göreve başlar ve çıktığı bu yolculukta şehirdeki dışlananlar için beklenmedik bir kahramana dönüşür.

DİNAMİK RPG SAVAŞ SİSTEMİYLE EN ZAYIF DURUMDAN EJDERHA SEVİYESİNE YÜKSELİN
Daha önce hiç deneyim etmediğiniz dinamik RPG savaşlarını yaşayın. Yakın Koruma’dan Müzisyen’e kadar 19 benzersiz Meslek arasında geçiş yapın ve savaş alanını silaha dönüştürün. Kafataslarını çatlatmak için beyzbol sopaları, şemsiyeler, bisikletler, sokak tabelaları ve her şeyi kullanın!

YERALTI SUÇ DÜNYASININ OYUN ALANINA GİRİN
Kafaları ezmekle meşgul değilseniz çarşıya uğrayarak bazı klasik SEGA oyunlarıyla keyifli vakit geçirin, Yokohama'nın etrafında yasaklanmış bir go-kart yarışında oranın yerlileriyle yarışın, 50 benzersiz alt hikâyeyi tamamlayın ya da modern bir Japon şehrinin manzarasının tadını çıkarın. Yakınlarda her zaman yeni bir şey vardır.
 
 
Oyun: Observer: System Redux
Yayıncı: Bloober Team
Geliştirici: Bloober Team, Anshar Studios
Çıkış Tarihi: 10 Kasım'da Xbox Series ve PC -- 12 ve 19 Kasım'da PlayStation 5
 
 
Çözülecek yeni yan davalar. "Errant Signal", "Her Fearful Symmetry" ve "It Runs in the Family" yakında günümüz olabilecek bir geleceğin merak uyandıran temalarını keşfederken oyunun hikâyesine yeni bir derinlik katıyor.

Observer topluluğunun katkısıyla yeni oyun mekanikleri, bulunacak yeni sırlar, yeniden tasarlanmış gizlilik, ek sinirsel sorgular ve oyun kalitesini artıracak yenilikler içeren genişletilmiş oynanış.

Yeni nesil ihtişamı ile en heyecanlı siberpunk hikayelerinden biri: 4K çözünürlük, yeni animasyonlar, modeller ve efektler, Işın İzleme, HDR ışıklandırma.

İlk başta Nanophage vardı. Zihinlerini ve vücutlarını yükseltmeyi seçen binlerce insanı öldüren dijital bir veba.

Ardından hem Batı'yı hem Doğu'yu kırıp geçiren ve mahveden savaş geldi. Gücü ele alacak kimse kalmayınca şirketler başa geçti ve kendi çarpık imparatorluklarını kurdular.

Sen kurumsal zulmün bir aracısın. Korkutulmuş ve küçümsenmiş, şüphelilerin zihinlerinin en karanlık köşelerini ele geçir. Rüyalarına girip korkularını ortaya çıkar ve araştırmanın gerektirebileceği bütün bilgileri dışarı aktar.

Sen bir Observer'sın.

Siberpunk'ın simge isimlerinden Rutger Hauer tarafından canlandırılan geleceğin araştırmacısı Daniel Lazarski'yi oynuyorsun. Bir Observer olarak ipuçları ve deliller için şüphelilerin zihinlerine izinsizce gir. Hissettikleri, düşündükleri veya hatırladıkları her şey davayı çözmek için kullanılabilir.

Dream Eater adlı cihazı kullanarak ölülerin ve ölmek üzere olanların zihinlerine gir ve korkuları ile takıntılarını keşfetmek için son anlarını yeniden yaşa. Karmaşık sinirsel labirentlere dal ve bulması zor katili bulmanda sana yardımcı olacak ipuçlarını ara. Ancak dikkat et, derinlere indikçe akıl sağlığını kaybetme riskin artar.

Savaş ve siber vebanın harap ettiği, hayatın ucuz ve umudun az olduğu bir dünyaya gir. Bu dünyadaki birçok insan ümitsiz varoluşlarından kaçmak için her şeyi yapabilir. Sanal gerçeklikler, zihin değiştirici uyuşturucular, sinirsel implantlar - zehrini seç ve olup bitenlerden uzak, kaygısız yokluğa dal. Ancak unutma, ne kadar derine gitsen de bir Observer'dan asla kaçamazsın.
 
 
Oyun: The Falconeer
Yayıncı: Wired Productions
Geliştirici: Tomas Sala
Çıkış Tarihi: 10 Kasım'da Xbox Series, Xbox One, PC
 
 
Nesillerdir devam eden kötü kararlar ve ihanet derinlere inerken fraksiyonlar çarpışmaya devam ediyor.

Falconeer ol ve yıkıcı bir şekilde güçlü bir Savaş Kuşuyla gökyüzünde süzül. Great Ursee'nin dört bir yanına dağılmış çeşitli fraksiyonlara ve klanlara katılarak veya onlara karşı savaşarak denizde kaybolmuş sırları açığa çıkar. Savaş kazanarak, görev tamamlayarak, sır keşfederek veya Mutajen ya da Marş uygulayarak yükseltilebilen bireysel istatistikler, silahlar ve savaş kuşları içeren birden çok Falconeer sınıfından faydalan. Avantaj elde etmek üzere dalış yapmak, kaçınmak, fıçı tono yapmak ve dönmek için okyanus termalleri ve enerji kullan.

The Falconeer, havada gerçekleşen hızlı, vahşi it dalaşları ve sadece gökyüzünde değil aynı zamanda dalgaların arasında ve batık, okyanus derinliklerinde de geçen olağanüstü bir fantezi açık dünyasının kapsamlı bir keşfini içeren bir açık dünya hava savaşı oyunudur.  
 
 
Oyun: Planet Coaster: Console Edition
Yayıncı: Frontier Developments
Geliştirici: Frontier Developments
Çıkış Tarihi: 10 Kasım'da Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One -- 12 ve 19 Kasım'da PlayStation 5
 
 
Hayallerindeki eğlence treni parkını oluştururken ve benzersiz ayrıntılara sahip, gerçekten yaşayan bir dünyayı yönetirken kalabalıkları şaşırt ve eğlendir.

Beceri seviyen ne olursa olsun fikirlerine hayat ver. Eğlence trenleri, tesisler ve ortamlar dahil olmak üzere 700'den fazla önceden yapılmış nesneyi hızla yerleştirmek için Planlardan faydalan; her parçasına kadar ayrıntılı bir inşaat ile sıfırdan inşa et veya arazi değiştirme araçlarıyla doğrudan zemini dönüştür.

Parkını yönetmek bu kadar kolay. Sen fiyatları belirlerken, ortamları yerleştirirken ve heyecan verici yeni oyuncaklar kurarken misafirler gerçek zamanlı bir şekilde tepki gösterir. Katılım sayılarının ve kazançların tavana çıkması için onları eğlendir.

İlham mı arıyorsun? Frontier Atölyesini keşfet ve genişleyen imparatorluğunda dünyanın en iyi tasarımlarını kullan. Eğlence trenlerini, ortamları, binaları ve bütünüyle parkları indir veya kendi yaptıklarını yükleyerek takipçi kazan. Büyüleyici havai fişek gösterilerinden büyük yolcu gemilerine kadar yaratıcılığı sınırlayan hiçbir şey yok.

Park senin, keyif senin:
Ayrıntılı, ödüllendirici kariyer modunu oyna, zorlayıcı senaryoların üstesinden gel veya sınırsız bir sandbox'ta hayalindeki eğlence treni parkını inşa et.

Al ve oyna:
Önceden yapılmış yüzlerce Plan, her seviyeden oyuncuların hızlı bir şekilde heyecan verici parklar yaratmasını sağlıyor. Oyuna gir ve istediğin şeyi, istediğin zaman yap.

Yaratıcılığını serbest bırak:
Arazileri şekillendir, ortamları özelleştir ve parça parça inşaat ile yaratıcılığını göster. Kusursuz eğlence treni parkını kolayca yap.

İlham al ve ilham ol:
Frontier Atölyesini ziyaret et ve sonsuz bir harika eser kaynağını indir veya kendi tasarımlarını dünyayla paylaş.
 
 
Oyun: Tetris Effect: Connected
Yayıncı: Enhance Games
Geliştirici: Monstars, Resonair
Çıkış Tarihi: 10 Kasım'da Xbox Series,, Xbox One, PC
 
 
Tetris Effect; daha önce hiç görmediğiniz, duymadığınız ve hissetmediğiniz gibi bir Tetris oyunu: ödüllü Rez Infinite ve efsanevi puzzle oyunu Lumines'i size getiren kişilerden, tüm zamanların en popüler bulmaca oyunlarından birinin inanılmaz derecede bağımlılık yaratan, benzersiz ve nefes kesici bir şekilde muhteşem bir yeniden keşfi. 
 
Müzik, arka planlar, sesler, özel efektler: Tetrimino'ların kendisi de dahil her şey, nasıl oynadığınızda bağlı olarak titreşir, dans eder, parlar ve patlar ve böylece oyunun 30. aşamadan sonraki bölümlerini ve 10'dan fazla modunu tekrar tekrar deneyimlemeyi istersiniz.

Zihin için bir meydan okuma ve tüm duyular için bir şölen olan Tetris Effect, Tetris'i tekrar ve tekrar... ve tekrar... ve tekrar... ve tekrar ve tekrar oynamak için mükemmel bir bahanedir!
 
Şimdi yepyeni co-op görev, rekabetçi çevrimiçi ve yerel çok oyunculu modlarla geliyor! Daha önce hiç görmediğiniz, duymadığınız ve hissetmediğiniz bir Tetris. Tüm zamanların en popüler bulmaca oyunlarından birinin bağımlılık yaratan, benzersiz ve nefes kesici güzellikte yeniden yapımı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Valorant First Strike Türkiye Turnuvasının 2. Açık Elemeleri Tamamlandı! Rocket League PS5 ve Xbox Series İyileştirmeleri Detaylandırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız