Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chrono Trigger PC için Çıktı

 
   Klasik rol yapma oyunu Chrono Trigger PC için çıkışını gerçekleştirdi.

   Oyunun limitli sürümü şu anda Steam'de 49,00 TL fiyat ile satışta. Limitli sürüm 2 Nisan'a kadar ulaşılabilir olacak ve içinde duvar kağıtları, müzik parçaları gibi dijital bonus içerikler yer alıyor.

   PC versiyonu iki ekstra zindan, güncellenmiş grafikler ve ses, güncellenmiş kontroller ve yeni otomatik kayıt özelliklerine sahip. Bu özelliklere rağmen mobilden port edilmesi sebebiyle Chrono Trigger Steam'de oyuncular tarafından pek hoş karşılanmamış. Kullanıcı incelemeleri çoğunlukla olumsuz.
 
   Square Enix ayrıca oyunun iOS ve Android versiyonları için bir güncelleme yayınladı ve bu güncelleme grafik ve ses iyileştirmeleri dışında PC versiyonuyla birlikte eklenen yeni özellikleri mobile getiriyor.

   PC versiyonu çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam PC
League of Legends, 2018 Yükselme Ligi'nin 4. Haftası Tamamlandı Oynaması Ücretsiz Defiance 2050 PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

28.2.2018 13:36:32

+1
Steam şu anda tam bir JRPG cennetine dönmüş durumda ama nedense Square gibi firmalar bunun kıymetini anlamadı. Ellerinde bir sürü marka olmuş oyun var ve bunları ya PC'ye çıkartmıyorlar ya da kötü port ediyorlar. Ben açıkçası Chrono Trigger gibi oyunları PSP'de oynamayı daha uygun buluyorum. Hem taşınabilir oluyor, hem de o grafikler için en uygun platform handheld cihazlar.

Adol125

28.2.2018 12:55:45

0
hocam port çok kötü ama bildiğin mobildden direkt aktarmışlar üstelik fiyatta fazla. Final Fantasy 13 25 lirayken buna 50 çok. Desmume ile DS versiyonunu oynamayı tercih ederim şu aşamada. Topluluk sayfasında millet sövüyor, incelemelerin çok büyük kısmı negatif. Yüzde 70 olumsuz nerdeyse. Son olarak şunu diyem daha gallavi söv porta. Dragon Quest 8 i 3ds ye getirirken bir yığın iyileştirme yapan, random battle olayını kaldıran, 2 yeni oynanabilir karakter koyan, hikayeye yeni içerik ekleyen square enix, Chrono Trigger i pc ye getirirken mikindirik mobil porttan olduğu gibi aktarıyor. Gel de sövme.

İdrak İstimlak

28.2.2018 09:37:44

0
Her ne kadar farklı platformlarda emulatörlerle oynama imkanı olsa da, Steam'e gelmesi iyi olmuş. Oyun tarihinin efsane oyunlarından birisidir, ancak fiyatı çok fazla...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız