Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chernobylite PC Sistem Gereksinimleri

Get Even geliştiricisi The Farm 51, bilim kurgu hayatta kalma korku oyunu Chernobylite'ın resmi PC sistem gereksinimlerini paylaştı.
 
MİNİMUM:

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 (x64)
İşlemci: Intel Core i5-2500K CPU
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Geforce GTX 770 veya AMD Radeon HD 7870
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 45 GB kullanılabilir alan 
 
ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 (x64), Windows 8 (x64), Windows 10 (x64)
İşlemci: Intel Core i7 4790k CPU
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: Geforce GTX 970 veya AMD Radeon R9 290
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 45 GB kullanılabilir alan 
 
Chernobylite geçtiğimiz ay konsollar ve PC için duyurulmuştu. Bu sonbaharda çıkış yapacak. Detaylarına ve duyuru fragmanına buradaki haberden ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming
Sword Art Online: Hollow Realization Deluxe Edition Switch için 24 Mayıs'ta Çıkacak Shakedown: Hawaii Final Beta Aşamasına Girdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

5.3.2019 20:25:23

0
Harbi, 2 saat falan dayanabildim ona.Bana da uzaktan hoş göründü, hikayeli, stealthli vs ama oynamaya başlayınca acayip iç bayıyor sonra.

BSC Misafiri

5.3.2019 19:54:08

0
standart bir oyun olur üstüne çıkamaz .Hikayesi ile açıkları kapatır.

HayvanGenli

5.3.2019 18:28:34

+2
Get Even'ı geçen hafta oynadım. Son zamanlardaki büyük pişmanlıklarımdan biri oldu. Genelde oyunlar beni temel unsurlarından en az biriyle bağlar; mesela müzikler. Şahane müzikler olsun yarım yamalak hikaye oynanış vs. onu idare ederim benlik sıkıntı yok. Fakat Get Even hikayeyi anlatmak için uzatmış da uzatmış. Ama ne uzatmış her saniye içimden "lan yeter tamam anladık" diye diye bitirdim oyunu. Müzikleri genel kesim tarafından sevildi mesela fakat bana çok rahatsız edici geldi. Grafikler konusunda hatırlıyorum zamanında çok övdüler kendilerini ara sahneleri görünce anladık zaten orda da patates olduğunu. Oynanış kısmına diyecek bir şeyim yok tek artı olarak telefon olayını gördüm. O da bir süre sonra etrafa mı bakayım telefona mı karmaşasına yol açtı. Uzun lafın kısası Chernobylite duyuru fragmanı beni çok heyecanlandırmıştı fakat Get Even faciasından sonra Farm 51'e güvenim kalmadı. ( O kadar doluyum ki şu oyuna sırf son 10 dakikası için güzelim hikayeyi bu kadar dolandırmaları beni çok üzdü. Daha çook yazarım da neyse..) Not: Hep gömdüm Get Even'ı fakat şunu söylemessem ayıp olur. Ses sanatçıları harika bir iş çıkarmış kesinlikle en iyilerinden o konuda muhteşem bir oyun.

porsux

5.3.2019 14:42:44

0
Baya meraklandırıyor bu oyun beni. Sebebi Get Even tabiki. Heralde e3 dönemi civarı oynanış videosu gelir diye umut ediyorum.

Winter Is Coming

5.3.2019 13:18:46

0
The Farm 51 mi? asla ne oyununu alırım ne sayfasına girerim. adamlar önce 10 kişi oynayan ww3ü adam etsin. ordan hype yapıp parayı kaldırdı şimdi bu oyunu yapıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız