Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cevat Yerli: "30 FPS Bir Tercihtir"


    Yeni nesil konsollarla birlikte daha fazla 60 FPS'de çalışan oyun görmeyi umut ederken, genel anlamda çok fazla 60 FPS'de sabit çalışan oyun duyurusuyla karşılaşamadık. Ryse da bunlardan birisiydi. Grafiksel açıdan oyun sektöründe başarılı işler yapan Crytek'in kurucularından Cevat Yerli, FPS kıyaslaması adına konuştu.
 
    Cevat Yerli'nin konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde; "Oyunların 60 FPS'de mi yoksa 30 FPS'de mi çalışacağı yapımcının tercihine kalmış bir şeydir. Örneğin biz Ryse'da 30 FPS'yi tercih ettik. Bu tercihle birlikte daha güçlü ışıklandırma, daha iyi çevre ve karakter detayı sunma imkanına eriştik. Böylelikle Ryse, göze daha iyi hitap eden ve daha duygusal bir oyun haline geldi. "
 
    "Biz 30 FPS'yi tercih ettik. İnanıyorum ki, daha zengin bir dünya sunmak isteyen çoğu yapımcı da 30 FPS'yi tercih edecektir. Çünkü oyunları 60 FPS'de çalıştırmak için iki kat daha güçlü render hızına sahip bir donanıma ihtiyacınız var. Mesela son yıllarda 48 FPS'de çekilen animasyon filmlerini de gördük. Bunlar tamamen tercihle ilgili."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Codename Kingdoms Microsoft Crytek Xbox 360 xbox one
The Witcher 3, Nvidia Kartlarda Daha İyi Gözükecek GTA V, Bir Kez Daha AMD'nin PC Sürücülerinde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.11.2013 18:13:10

0
Ben Pc'De Batman Arkham Origins'ten +80Fps Assassin's Creed IV'ten 40 Alıyom şimdi bu grafiklemi ahlakalı cevat yerli fazla atıyo bence biz optimize edemiyoz demiyoda:D

EmuMaster

28.10.2013 17:40:58

0
Crysis yapılır oyuncular : hep ormanda geçiyor Crysis 2 şehire geçer konsola gelir Oyuncular :Bu ne böyle dap dar mekanlar çok çizgisel hikaye yok atmosfer yok Crysis 3 yıkık şehir ve orman benzeri yerlerde geçer Oyuncular :Anca grafik yine hikaye yok atmosfer yok Ryse yapılır (ortada daha kesin donanımı olmayan mevcut bir konsola geliştirilir) Oyuncular :İşin içinde crytek varsa bu oyundan bir şey beklemeyin. Ryse hakkında yine ortada kesinleşmemiş donanımı olmayan uzaylılara dönen varlığı yokluğu bilinmeyen konsol hakkındaki teknik detaylar verilir. "Oyuncular : Cevat araba yarışı 1080p 60 fps'de senin üçüncü kişi görüş açılı serbest kameralı oyunun neden 30.Beceriksiz herifffff tüh senin suratına namussuz ırz düşmanı seni.Yıkıl gözüm görmesin.Boyun posun devrilsin emi.Birde yapımcı olacan ulan utan utan.Ortada olmayan konsola nasıl 60 fps yapamazsın lan?Nasıl yapamazsın olm?Akıl var mantık var mikrosoft sürekli donanım değiştiriyor sen tutarda bu oyunu nasıl 60 fps 1080p çıkaramazsın. Bak cevat bu yaptığının üstüne sen bu ryse'ı yeni nesile 4k 240 fps çıkarmazsan adam değilsin." İşte buda içler acısı bölüm sonu canavarı üye ve misafirlerinin numune yorumlarından biridir.

S.T.A.L.K.E.R.

27.10.2013 18:43:41

0
yarış oyununda 60 fps 1080p de niye bunda 30 fps karşılaştırmasını yapan mantıkta insanlar var şu forumda.

musAKka

27.10.2013 15:25:29

0
@Nathan__Drake Anladığım kadarıyla özet olarak 60 FPS'nin gereksiz olduğunu, 30 FPS'nin yeterli olduğunu söylüyorsunuz. Tercih meselesidir dediğiniz gibi ama yıllarca 60 FPS kalitesini yaşamış biri olarak sabit 30 FPS bile benim için birçok zaman rahatsız edici olabiliyor. Sonuçta bu kişiden kişiye değişiyor. Hep derim, bu forum zamanında Call of Duty 2'yi 17 FPS ortalama ile oynayıp çok akıcı oynadığını iddia eden insanları da gördü. En iyisi hiç kurcalamamak, herkes kendine göre iyiyi tercih edecektir.

Aimstein

27.10.2013 14:48:33

0
Bunlar daha ilk adımlar , geliştiriciler çözdükçe işi 60 FPS'ye çekicektir en azından bunu umut ediyorum , Ben PS3 ve Xbox 360'taki grafik kalitesini sevmediğim için gidip , 5000 TL'ye pc topladım fakat 2 yıldır aynı grafik kalitesinin üstüne katlıyarak ilerledi , Şimdiki nesil benim için çok iç açıcı ve PS4'ü seçiyorum , fakat yine parelel bir şekilde ilerleyip 60 FPS olmaz , 1080p oranıda çok az oyunla devam ederse işte o zaman konsolu kenara kaldırıcam param çöpe gidicek. Ben ve birçok kullanıcı bu düşüncedeyken niye hala kullanıcıya daha akıcı bir oyun keyfi sunmaktan kaçınıp , bizi bu tür yalanlarla uyutmaya çalışıyorlar hiç anlamıyorum ama bu nesil inadına konsola bi şans vericem umarım her geliştirici sizin gibi değildir Cevat Yerli...

Nathan__Drake

27.10.2013 14:37:42

0
Ben bir konu hakkında yorum yaparken tecrübelerimden konuşurum.İlk önce sadece PC'de oyun oynayan sizsiniz gibi konuşmuşsunuz.İyi bir PC'im var ve oyunları 70-80fps arasında oynuyorum.Konsolda ki deneyimlerimde ise oyunlar(kötü optimizasyon hariç) sabit 30fps oynanıyor ki ben bunu bu nesli baz alarak söyledim.Sizce yeni nesil konsollar sabit değeri korumada zorluk çekebilir mi?Sabit değer olduğu sürece oyunda herhangi bir farklılık olmaz ama sizin dediğiniz gibi ''kötüye alıştıkları için'' değil,ani frame düşmeleri olmadığı içindir. Killzone SF örneğini göstermişsiniz ilk önce 30-50fps aralığında çalışıyor.Şimdi diyeceksiniz hani sabit değerdi oyunlar ama burada oyun kendini minik yükselişler veya düşüşler yaparak sahneye göre ayarlıyor.Yani PC'de ki mantığı burada kullanmak saçmalık olur.MP'de 60fps için bir şeyden kısmadılar.KZ multiplayer'ı olduğundan beri küçük haritalarda oynanır.Burada yapımcı aksine hiç bir oyunda olmayan SP ile MP grafiğinin aynı olmasını sağlamış.60fps ise zaten SP grafiğini verdiği için ayrıcalık olarak kullanmış.Neden SP 60fps değil diye sorarsanız 1-2 sene önce gösterilen teknoloji videolarında ki çoğu teknoloji kullanıldı,bu garfikler ile geniş çevre sağlandı ve en önemlisi daha kendi kodlarını ve verilerini yapmamışken KZ3'te kullandıkları yani Cell altyapısına uygun kodları kullandılar.Demek istediğim 60fps olayı tamamen tercih meselesi.Guerrilla Games 1 ay daha çalışır oyunu daha iyi port eder 60fps verirdi ama buna zaten gerek olmadığını biliyordu.Her şeyi PC kafası ile değerlendirmek çok yanlış.Bu nesilde bile 1-2 oyunda ani fps düşüsü olurken yeni nesilde 1gram bile fps oynamadan oyun çalışacak. Son olarak GT5 örneği vermişsin onuda açıklığa kavuşturayım.Yarış oyunlarında fps çok önemli diye bir kavram oluşmuş genel olarak ama ben bunu doğru bulmuyorum aksine fps'den çok stabillik çok önemlidir bunun en büyük örneği Drive Club oyun 30 fps çalışıyor ve akıcılığından hiç kaybetmiyor.Şimdi kesin 60 fps için ertelendi diyeceksin ama 60fps için değil daha sabit değer ve en büyük sorun olan AA eksikliği için ertelendi. http://www.youtube.com/watch?v=9aWOwPwHGEA Çok büyüttüğünüz Project Cars oyununun 2K resimlerinden bile daha kaliteli duruyor ve üstüne oyuncuya sabit bir deneyim sunuyor. @musAKka

SHCEK93

27.10.2013 13:25:11

0
PC cilerin yuzu gülmeye basladı..bıyık altından( acayip bi cümle oldu buda idare edin) konsolu yavaş çözmeye başlayınca... nesini, zaten x86 degilmi hazır oturmuş çözülü bir sistem ,nesini xxx xx xx oyunlar falan piyasada yok iken adam 10 yıl önce yapmış kreiger i o zamanki sistemle.. adama koyar öyle yedirmezler de kaymagı adam gidicek 3930 ve 780 alacak bilmem kaç paraya sona sen gel adamın sistemini çöple.. adaletmi.

musAKka

27.10.2013 13:21:27

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Nathan__Drake Dediklerim bir bir çıkıyor.Yeni nesil konsollarda da,bundan 50 sene sonra ki konsollarda da 60fps olmayacak.Konsolda sabit 30fps'yi anlamayan PC fanboyları var hala.PC'de 60'tan 40'a inince rahatsızlık verir hatta 120'den 60'a inerse bile adama acayip rahatsızlık verir ama konsolda 30fps sabit oynarken hiç rahatsızlık vermez.Adam daha önce görmediğiniz,gerçek kalitesine bir adım kalmış grafikler yapıyor siz ise burada konsolu ve sözde adama rahatsızlık verecek fps değerini eleştiriyorsunuz.Seneye E3'ün hemen gelmesini istiyorum ve bu konsolu beğenmeyenlerin HALO5,GEOW ve Quantum Break oyunlarının gerçek mi anlaşılamayan grafiklerini görmenizi istiyorum.
Safkan bir PC kullanıcısının 30 FPS'yi anlamaması mümkün değildir çünkü PC'de bu FPS'yi zaten istediği kadar tecrübe edinebilir. Ama safkan bir konsol kullanıcısı 60 FPS'yi anlamayabilir çünkü konsolda çok kısıtlı yapımlarda bunu görür, o yüzden gördüğünü bile farketmeyebilir. Örneğin; Müzik dinlerken giriş seviyesi bir Sony kulaklık kullanırsınız; "Çok güzel sesi var, çok memnunum" dersiniz... Sonra orta yollu Sennheiser kulaklık alırsınız; "Harika ses veriyor, bir daha Sony'e elimi sürmem" dersiniz... Daha sonra biraz daha paraya kıyıp üst seviye bir Audio Technica kulaklık alırsınız; "Ben aslında bunca zaman müzik dinlememişim" demeye başlarsınız. Bu böyle gider... PC'yi geçtim; Gran Turismo 5 zamanında Kazunori Yamauchi "60 FPS oyunlarda çok önemlidir ama oyunumuzda bazen bu değeri yakalayamadığımız için üzgünüz" diye açıklama yaptı. GT5 Multiplatform bir oyun olsa deriz ki PC'cileri avutuyor... Ama olay öyle değil. Aynı şekilde Killzone Shadow Fall'da adamlar multiplayer için 60 FPS diye zorladılar. O da exclusive oyun, peki neden 30 FPS yapıp multiplayer görselliğini arttırmayı tercih etmediler? Bunlar gibi sayısız örnek var. O yüzden daha iyisini isteyenlere bu kadar çıkışmayın. Siz bilmiyor/farketmiyor/önemsemiyor olabilirsiniz ancak bu insanlar önem verdiği şeylerin gerçekleşmesini isterken bazı şeylerden kısılmasını bile kabul ediyorlarsa demek ki vardır bir bildikleri.

MiyopBey

27.10.2013 12:04:12

0
Konsollar ve PC gerçek görüntü kalitesinde oyunlar sunacakları günlerde 60 FPS'miş 30 FPS'ymiş takmayacağınıza o kadar eminim ki.Acaba o zaman bu günleri hatırlayacak mısınız ? Crysis 3 sevgili oyuncular sayesinde berbat bir oyun oldu, şimdide sevgili oyuncular, Cevat Yerli ne söylese tersliyorlar.Sonra oyun dünyası neden ciddiye alınmıyor ?

BSC Misafiri

27.10.2013 11:36:08

0
Her yapimi birbiriyle kıyaslayip şu 1080p 60fps onlar yapiyorsa siz neden yapamiyorsunuz gibi bir yanlis duşunce var ortada, öncelikle her yapimin sahne başına render edilen total poligon sayisi bir digeriye ayni degildir, eger saf guc varsa ortada zaten bir cok seye imkan tanir.eger gucunuz kısıtli ve poligon sayiniz yuksek ise mecburen ya grafikten yada akiciliktan kismaniz gerekir gayet normal bir durumdur.neye onem verdiginize bağlidir. Yarış oyunuyla bir. fps oyununu kiyaslamak haksizlik olur detaylar ve obje sayilari yaris oyunlarinda daha dusukken fps lerde cok sayida obje ve bunlarin birbirleriyle ve ışık, golge, yansima v.s gbi etkilesimi soz konusudur.buda toplam poligon sayisini ve render suresini uzatacak ve fps dususu yasanacaktir.Birbirleriyle ayni kategoride olan yapimlari karsilastirmak daha dogru olur.

CoreGame

27.10.2013 11:32:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: Executor06 Adam biz yapamadık demiyor, konsolun render kapasitesi belli, aynı grafiği 60 fps de sunamayız diyor. Siz de kalkmış "beceremedi" şeklinde yorumlar yapmışsınız...
Konsol işe yaramıyor o yüzden becerememiştir

BSC Misafiri

27.10.2013 11:31:37

-1
Yav adamların önce konsolun yapısını çözmesi gerek. Ondan sonra daha iyi FPS ve grafik sunabilirler belki. Ama zaten konsollar ne kadar güçlü olursa olsun firmalar konsolları zorlamak ister, daha sonra fazla zorladığını farkedip fps'den kısarlar. Tercih meselesi olduğuna da inanmıyorum daha çok ihtimallerden birini seçmek olmuş ya 30 fps iyi grafik, ya da 60 fps hatalı grafik.

Riwalp

27.10.2013 11:00:11

-3
forza 5 1080p 60 fps sunuyorsa, cevat yerli de 60 fps yapabilirdi. 30 fps üşengeçliktir.

Executor06

27.10.2013 10:26:58

0
Adam biz yapamadık demiyor, konsolun render kapasitesi belli, aynı grafiği 60 fps de sunamayız diyor. Siz de kalkmış "beceremedi" şeklinde yorumlar yapmışsınız...

Nathan__Drake

27.10.2013 10:23:41

-1
Dediklerim bir bir çıkıyor.Yeni nesil konsollarda da,bundan 50 sene sonra ki konsollarda da 60fps olmayacak.Konsolda sabit 30fps'yi anlamayan PC fanboyları var hala.PC'de 60'tan 40'a inince rahatsızlık verir hatta 120'den 60'a inerse bile adama acayip rahatsızlık verir ama konsolda 30fps sabit oynarken hiç rahatsızlık vermez.Adam daha önce görmediğiniz,gerçek kalitesine bir adım kalmış grafikler yapıyor siz ise burada konsolu ve sözde adama rahatsızlık verecek fps değerini eleştiriyorsunuz.Seneye E3'ün hemen gelmesini istiyorum ve bu konsolu beğenmeyenlerin HALO5,GEOW ve Quantum Break oyunlarının gerçek mi anlaşılamayan grafiklerini görmenizi istiyorum.

BerkayDr

27.10.2013 08:32:04

0
Beyler ancak şunu söylemek isterim bu daha yeni neslin başlangıcı.Bu nesil'e çıkan ilk oyunlarla son oyunlar bir mi? Yapımcılar konsolu çözdükçe daha iyi grafik vereceklerdir ki çözmekten bu nesil kadar uzun sürmez.Neden?Çünkü konsollarda ki mimari PC mimarisine çok yakın.Saygılar.

WiiSmash

27.10.2013 02:48:05

+1
30 sabit kaldıkça çok güzeldir. ama 30-40 daha kötüdür sabit 30'a göre

2K

27.10.2013 01:31:29

+2
Bu tarz açıklamalar beni gerçekten üzüyor biz yeni nesil konsollar çıkmadan önce ne hayaller kurduk şimdiden 30 FPS olayları falan patlak vermeye başladı ben yeni nesil konsollardan hem 60 FPS hem etkileyici görsellik beklerdim ki bunu 30 FPS ile 60 FPS farkını anlamayan bir insan olarak söylüyorum.Benim için FPS 30'un altına düşmetiği zaman çok bir fark yaratmıyor ama oyuncuların çoğu bu farkı anlıyor ve sabit 60 FPS istiyor o yüzden görsellikten biraz kısarak oyuncuların yani müşterilerinin çoğunluğuna göre karar vermeleri gerekirdi.

bkaakco

27.10.2013 01:31:06

0
Dengeli olmalı her şey. Yüksek fps - düşük grafik iyi olmadığı gibi düşük fps - yüksek grafik de iyi değildir bana göre. 30 için alt sınır diyebiliriz.

deerhunter1980

27.10.2013 00:57:23

0
konsollarda 30fps ye cok takiliniyor.Bu cihazlarda Titan olsaydi bile bu defa o gpu un dibine kadar kullanmak ve gorselleri koklemek isteyeceklerdi ve yine buyuk ihtimalle 30fps olucakti cunku konsol da upgrade etme secenegin yok.Tek bir secenek var 30fps ye kilitleyip abana bildigin kadar grafige abanmak ve bu konuda bu cihazlar oldukca basraili. Ote yandan Xbox One icin isler pek yolunda gitmiyor.Bir IGN yazari One in oyunlarinin cozunurluklerini verdi.Ghosts ve BF4 20p.Iste link. http://www.gamepur.com/news/12569-cod-ghosts-and-battlefield-4-runs-720p-xbox-one-claims-former-ign-journalis.html Ote yandan PS Store BF4 un 1080p calisacagini iddaa etti ve Ghosts 1080p de onaylandi.

kımyasal

27.10.2013 00:46:58

+2
quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet cevatın söyledigi her şey geçmişte tuttu veya şöyle diyelim firmalerın gizli bilgilerini önceden üstü kapalı lanse etme. yani yeni nesıl 8 gb örnegi..aslında o o an biliyordu tahmin degildi.amacı ben bildim demekti.. şu an ise demekki yeni nesiller IKINIYOR e cevat 8 dedin adamlar koydu daha ne koysunlar 3930k gtx 780 mi
Cevat mecburen,microsofta oyun yaptığından dolayı ''30 Fps tercihtir'' diyor.Fakat biz biliyoruzki 30 fps bir zorunluluktur aslında.Cevat Yerli bazen klişe olarak motorunu övsede''Yiğidi öldür,hakkını yeme'' greçekten işini iyi yapıyor,buna inanıyorum.Cevat Yerli çok önceden konsolların eskiye nazaran daha güçsüz kalıcağını biliyordu.Bunun diğer bir nedeni artık tüketim dahada hızlandı ve ihtiyaçlar,beklentiler arttı.Bu nesil konsolların işi hayli zor,inanıyormusunuz 10 sene gideceğine ? Bence bunu 5 seneye indirmek zorunda kalabilirler.Yeni bir telefon alıyoruz 6 ayını doldurmadan,kaba tabir ile çöp oluyor.Artık siz düşünün teknolojinin nasıl ilerlediğini.

musAKka

26.10.2013 23:51:25

+1
Akıcılığı her zaman grafik kalitesine tercih eden biri olarak şu açıklamalar benim için hayal kırıklığı oldu. Gönlüm yeni nesil konsollarda 60 FPS'nin standart olmasını isterdi.

aterikasedi

26.10.2013 23:31:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ya he he :D adam burnundan kıl aldırmıyo ya :D ŞUNU ANLA CEVAT KARDEŞ 60 FPSDE O GRAFİKLERİ VEREMEDİK YAPAMADIK DE hepimiz anlayalım poligon sayısınada böyle dediler :D kim ne derse desin cod ghostu bile 720p'de açan bi konsoldan kimseye hayır gelmez.
COD Ghost 1080p olacakmış hakını yemeyelim Komik olan Ghost yeni nesil grafiklere sahip değil ve biraz zorlasan xbox360da bile aynı görsellerle çalışabilecek ayarda bir oyun.

Barxxx

26.10.2013 23:23:27

-1
Öncelikle xbox one fanı flan değilim ps3 kullanıcısıyım ve muhtemeln bu nesilde de ps4 alacam. Çünkü xboxın Türkiye desteği sıfır x360 resmi olarak daha geçen sene geldi ülkeye yazık valla. Adam grafiklerle fps arasında bir seçim yapmış zorunluluk falan yok ortada. 60 fps de yapabilirdi oyunu ama o zamanda bu kadar kalieli gözükmezdi. Birde şöyle düşünün xbox one dan 2 kat daha güçlü bi konsola oyun yapsınlar yine böle bir tercih olucaktır o konsolda da 30 fps yapalım grafikleri daha iyi hale getirelim denilebilir yani sistemin kötü olamasıyla bunun hiç bir alakası yok. Üstelik oyun xone'nın çıkış oyunu xbox 360 ın çıkış oyunlarıyla şimdikilerin grafikleri bir mi allah aşkına fan boyluk yapmayıp mantıklı yorumlar yapalm lütfen.

BSC Misafiri

26.10.2013 23:00:51

+4
Ya he he :D adam burnundan kıl aldırmıyo ya :D ŞUNU ANLA CEVAT KARDEŞ 60 FPSDE O GRAFİKLERİ VEREMEDİK YAPAMADIK DE hepimiz anlayalım poligon sayısınada böyle dediler :D kim ne derse desin cod ghostu bile 720p'de açan bi konsoldan kimseye hayır gelmez.

BSC Misafiri

26.10.2013 22:26:48

0
30 fps bi tercih değil zorunluluk önce poligon sayısı sonra fps sayısı ve sonra 900p bu cidden rezillik konsollar daha baştan afallıyolar

Kasatka

26.10.2013 22:21:56

+8
Bunun ismi Tercih degil zorunlulukdur, Eger sen isiklandirmayi iyi gorunmesi icin fps den kisiyorsan bunun adi tercih olmaz, zorunluluktan birini secmektir, Yani kisaca arkadaslar xbox one exc oyununda bile 1080p 60 frame veremeyen bir konsoldur bunun baska aciklamasi yok, hadi gectim bari 900p degil 1080p bari olsaydi oda degil, Insanlar 7 yil sonra 900p ve 30 fps icin mi bekledi ? Insanlar 500 euro yu bu cozunurluk yada fps icin mi odeyecek? Sonrada utanmadan bu bir tercih diyor, Bunun adi Kinect 2 nin bok yemesi, kinect in asil konsol donanimindan calmasi ve maliyeti cok sisirdigi icin gpu nun giris seviyesi olmasi, eger kinect diy3 bir nane olmasaydi su an biz bu 30 fps yada 900 p muhebbetlerinin hic birini yapmiyor olurduk cunki cihaz gpu anlamimda cok iyi olurdu,

Guest-C8DDC600D

26.10.2013 22:04:26

+1
60 fps olacak diye görsellikten kısılacaksa hiç yapmasınlar. 1080p olsun, 30 fps'nin altına inmesin ve görsellikte işte yeni nesil dedirtsin tamam.

SHCEK93

26.10.2013 22:02:44

+1
cevatın söyledigi her şey geçmişte tuttu veya şöyle diyelim firmalerın gizli bilgilerini önceden üstü kapalı lanse etme. yani yeni nesıl 8 gb örnegi..aslında o o an biliyordu tahmin degildi.amacı ben bildim demekti.. şu an ise demekki yeni nesiller IKINIYOR e cevat 8 dedin adamlar koydu daha ne koysunlar 3930k gtx 780 mi
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ryse: Son of Rome
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız