Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Castlevania Yapımcısı: Karşılaştırmalar Saçma


  
 
     Eğer oyununuz birden fazla konsol için piyasaya çıkacaksa ne kadar tarafsız kalırsanız o kadar firmanızın yararını olacaktır.  PS3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak Castlevania: Lords of Shadow'un yapımcısı Mercury Steam'den Dave Cox da tarafsızlıktan yana.
 
    Cox açıklamasında  "Kesinlikle hiçbir konsol diğerinden daha çok daha üstün niteliklere sahip değil." sözlerine yerdi, ayrıca her iki konsola da ne yapmak istiyorsanız yapabileceğinizi, her iki konsolun da çok iyi olduğunu vurguladı.
 
   Castlevania: Lords of Shadow'un multiplatform olarak çıkacak olması ile ilgili de açıklama yapan Cox, bir versiyonun diğerinden daha aşağıda kalmamasının kendisi için önemli olduğunu söyledi.
 
     Daha önce Lords of Shadow'un ana platformunun PS3 olduğu söylenmişti, bu açıklamadan sonra Xbox 360 ve PS3 arasında pek bir fark olmamasını bekleyebiliriz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dave Cox Xbox 360 PS3 aksiyon Castlevania: Lords of Shadow
Bad Company 2'den İlginç Bir Patlama Videosu Xbox Live Block Party Oyunlarının Çıkış Tarihi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Castlevania: Lords of Shadow
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız