Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Castlevania: Mirror of Fate'te Değişiklik Yok Mu?


      Daha önce Nintendo 3DS için piyasaya çıkan Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate'in HD sürümü Playstation 3 ve Xbox 360 için duyurulmuştu. Söylenenlere göre oyunun HD sürümü beklenilen seviyede değil.
 
     Oyunu deneme şansı bulanlar harita yapısının ve kontrol şemasının tamamen aynı olduğunu belirtiyorlar. Xbox 360'ın kontrol cihazının özellikleri kullanılmadan 3DS sürümünün kontrolleri doğrudan aktarılmış gibi görünüyor.
 
    Bunun yanında oyunun grafiksel olarak da herhangi bir gelişim göstermediğinden şikayet ediliyor. Örneğin Wind Waker HD'de gördüğümüz grafiksel gelişimi Mirror of Fate HD'de göremiyormuşuz. Yani oyun bir yeniden ele alınmamış ve doğrudan HD konsollara aktarılmış.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera Castlevania Lords of Shadow Mirror Fate Castlevania: Lords of Shadow - Mirror Fate Konami 3DS aksiyon RPG platform PS3 Xbox 360
Arkham Origins Yaklaşık 12 Saat Sürecek Dark Souls 2'nin Beta Testinden Oynanış Videoları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız