Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Castlevania: Lords of Shadow Reverie'den İlk Video

Gabriel'in macerası bambaşka bir boyut kazanıyor

     Geçen yılın en iyi aksiyon-macera oyunlarından birisi olan Castlevania: Lords of Shadow'un yeni indirilebilir içeriği Reverie'nin ilk videosu ve çıkış tarihi ortaya çıktı.
 
      Playstation Network'te 10 dolar, Xbox Live'da ise 800 puana satılacak olan indirilebilir içerik 30 Mart'ta yayınlanacak.
 
     Oyunun videosunda Carmilla'nın hizmetkarlarından Laura'nın Gabriel'e seslendiğini duyuyoruz. Laura, Gabriel'e Lords of Shadow'u öldürdüğünü, ama daha büyük bir kötülüğü ortaya çıkardığını söylüyor. Bu nedenle Laura, Gabriel'e onun da kendisi gibi bir yaratığa dönüşmesi gerektiğini, bu kötülüğü durdurmak için başka şansının olmadığını üzülerek de olsa açıklıyor.
 
      Hikayesi ile de oldukça etkileyici olacağa benzeyen Reverie adlı DLC, serinin sonraki oyununa ilişkin bilgiler de verebilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Castlevania: Lords of Shadow MercurySteam PS3 xbox 360 Hideo Kojima Kojima Productions
Xperia 1 Nisan'da Avrupa'da + Yeni Reklam Filmi Amerika'da Her 8 Evden 1'inde Black Ops Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

wisla

16.4.2011 18:44:40

0
bu oyunu hiçbir oyuna değişmem valla öyle bir yapım yapmışlar ki ne cod ne crysis nede herhangi bir oyun bu oyunun yanına bile geçemez içtenlikle yapmışlar yaw 1 haftada anca bitirirsiniz:D puzzle ları ise zor valla adamlarda ne akıl var allahıma şükür:D birde Türkçe dublaj yapılması gereken bir oyun varsada o da castlevania lords of shadow dur valla ne güzel oyundu hâla unutamadım lütfen en kısa zamanda diğer oyunu çıksın :D

tony redgrave

15.3.2011 22:53:36

0
darkroyal7 hele bi oyna fikrin değişir :)

darkroyal7

15.3.2011 20:37:21

0
ben tuplude oynuyorum... bu oyunu tuplude oynayamam..... 1 hafta sonra full hd led tv alıcam... ozaman.. oynarım . ama.... dlc si obur oyuna geçış için.. öğeler içeriyorsa nie parayla satılıyor... ben bunun dlcsını almıyacagım...

tony redgrave

15.3.2011 14:50:08

0
darkroyal7 o dediğin bu oyun için geçerli değil.oynasaydın bilirdin.ayrıca mass effect 2 den 3 e geçiş DLClerle oluyor örnek Arrival DLCsi.Bioshock 2 den Minarva's Den.FPS değil ki bu Multi ye harita çıksın

darkroyal7

15.3.2011 13:30:26

0
sephiroth yanılıyorsun.. dlc ler senaryo moduna okadarda etkı etmez.. hatta hiç etmez.. tam surumdekı senaryo neyse odur....sadece ek görev işte...

tony redgrave

15.3.2011 12:14:08

0
Resurrection DLC si son video dan öncesini anlatacak ve bu DLC ile bir bütün olacak sabırsızlanıyorum.

The_Rahip

15.3.2011 11:16:07

0
Daha büyük bir kötülüğün ortaya çıkması konusunu içeren "Reveire" büyük olasılıkla yeni oyunla konu açısından bir köprü görevi olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Castlevania: Lords of Shadow
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız