Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Casey Hudson, Humanoid Studios'u Kurdu

 
 
Aralık 2020'de BioWare'den ayrılan Mass Effect üçlemesinin yönetmeni Casey Hudson, duyurulmamış bir yapım üzerinde çalışan ve Kanada merkezli yeni bir oyun geliştirme stüdyosu olan Humanoid Studios'un kurulduğunu duyurdu.
 
Hudson Twitter gönderisinde şunları yazdı: ''Bugün, geliştiricilerin yaratıcı özgürlüğünü ortaya çıkarmak için kurulmuş yeni bir bağımsız video oyunu şirketini duyuruyoruz. Yepyeni bir IP aracılığıyla oyunculara yenilik ve sanat getirmeyi hedefliyoruz. Biz Humanoid Studios'uz. Bu, yolculuğumuzdaki henüz ilk küçük adımımız ve umarız bu macerada bizimle birlikte olursunuz.''
 
Humanoid Studios şu anda işe alım ilanları yayınlamış durumda. Açılan iş ilanları arasında: Kıdemli oyun programcısı , kıdemli oyun tasarımcısı , operasyon direktörü, kıdemli yaratıcı yönetmen, çevre sanatçısı, kıdemli seviye tasarımcısı ve 3D sanatçıları yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Humanoid Studios
Xbox Live Gold Temmuz 2021 Ücretsiz Oyunları Açıklandı Magic: Legends 31 Ekim'de Kapanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız